@Veldhuis
- 1991
Fijn al die negatieve reacties dan is er tenminste plaats. Prima camperplaats. Niks mis mee
erg fijn een camperplek waar je niet hoeft te reserveren in een weekend van hemelvaart. Mooi gelegen op 4 km fietsen van Ieper. Lekker koffie gedronken en geluncht. Super komen zeker terug als we in de buurt zijn.
camperplek goed je staat op een grind stukje met een stukje gras tot de volgende camper. voor Italiaanse begrippen erg luxe. we betaalden €12,00 op de camping betaal je €33,00. ik zie de meer waarde niet. Restaurant goed . Je kunt met de gondel naar boven . erg mooi wandel gebied.
Prima camperplaats met minimale voorzieningen. voor ons voldoende , je kunt er je toilet tank legen en er is een toilet. Voldoende restaurants in de buurt. Over de prijs kun je van mening verschillen, we hebben ook minder gehad voor een hogere prijs. Alles is keurig verzorgd.
Laatste review klopt .Camping gewoon open geen restaurant. verdere reviews kloppen
prima plek om oude stad en de vesting te bezoeken. Winkels en restaurants op loop afstand. Ervaren zo als beschreven
laatste review absolute onzin ga naar de receptie bij het motel of naar de website on te reserveren. Het is allemaal een beetje omslachtig maar wel de moeite waard camping is super en voor zien van alle voorzieningen die zijn gemeld. We betaalden €26,00 voor 2 personen zonder stroom
Prima plek op mixed parking bij kasteel. Diverse restaurants op 200 m . 's Nachts rustig. Geen voorzieningen.
Prima locatie. Sanitair zoals je hier kunt verwachten ,het wordt schoon gehouden. restaurant op camping prima . Overnachting zonder electra 40 lei is ongeveer 8 euro
goede plaats op simple camping zo als je kunt verwachten in Roemenië. Gegeten in het restaurant heerlijk. Eigenaar zelf camper rijder en wandelend reisgids.
Sitecode: 12026
super plek. plaatsen zijn voor campers breder dan de rest van de Parkeerplaatsen . Maximale camper lengte ongeveer 6 a 7 meter. Stadje is 2 minuten to centrum . Bakker en super 3 min.
goede uitvalsbasis vanuit of naar de boot Livorno. wij zitten hier in oktober. douches gesloten. verdere verzorging goed voor elkaar. automatische slagboom met duidelijke uitleg.
helaas geven aan het hele jaar open te zijn maar 7-10 alles al dicht. door gereden richting Porto via de weg 18 en 84 daar nog een camping geopend tot 15-10 aan een meer in Calacusia
wij waren ook hier op 7-10. niet meer geopend
wij waren hier 7-10 alles al dicht. Jammer
Prima camperplek . Plaatsen onderling afgeschermd met een beukenhaag je. Stroom €1,00 per 12 uur.
leuke camperplaats . enthousiaste eigenaren. alles aanwezig. restaurant was vanavond dicht, maar op 3 km zit een goed restaurant
ik kan de vorige review niet beamen. Misschien had de eigenaar een slechte dag. Prima ontvangst met een welkomst drankje .
Goede overnachtingsplaats. Lekker rustig ook s'nachts. Goede fiets omgeving . Geen voorzieningen. Leuk restaurant aan de Hoofdweg precies achter de cp. Klein museum op 50 m.
Deze plaats is nog gewoon open .wij stonden hier in het hoog seizoen augustus 2019 camping en camperplaats erg vol en kort op elkaar. Bij behorende restaurant erg goed ook erg druk maar wordt snel en goed geholpen.. Strand Duin over en je bent er . Centrum 1000 m . Voor ons voor herhaling vatbaar als overnachtings plaats
Prima plek aan visvijver met alle voorzieningen. lees eerst het bord bij het oprijden even en dan zie je dat je 3 m tot de volgende camper dient vrij te houden zodat je er tussen aardig kunt zitten.
prima plek niet voor niets gratis afstand naar stadje goed te belopen ongeveer 600 m niet geschikt voor heel grote camper. alhoewel je kunt ook overdwars gaan staan dan kunnen er nog altijd 5 campers staan.
prima plek op mix parking voor bussen. wc gebouw aanwezig
Wij zijn hier geweest eind september. Goede cp bij zwembad aan de Biggesee. Staat s'avonds wel vol. dus niet te laat aankomen. Goed restaurant aan de Biggesee. Ongeveer 300m lopen. Voorzieningen afval, schoonwater en legen vuil water en wc goed.
prima locatie. je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. voor de plaats een fiets weg achter een spoorlijn s'nachts geen last van. Zeker aan te bevelen. Komen zeker nog eens terug
goede plek op dit moment geen kart beweging. 12euro voor een overnachting direct aan zee +_ 50meter restaurants op gelijke afstand. Diverse plaatsen op loopafstand. Jammer vergeten foto te maken. Kan hem aanraden op onze ervaring.