• Camperlocaties

• tiktok

@Veltbeek

2020

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Mooie nieuwe camping in een prachtige, goene omgeving om te fietsen. o.a.naar Den Haag, Rotterdam, Scheveningen. Ook via knooppunten routes erg mooi. Allemaal op een uurtje fietsafstand ( electrisch ) van de camping, met heel veel groen. Camping is nog in opbouw fase maar de plekken zijn al prima. Mooi sanitair en zeer vriendelijke eigenaren. Water en elektriciteit bij de plek, goed onderhouden. Gratis automaat om het chemisch toilet te reinigen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij kwamen rond 3 uur aan en wilden zonder stroom op de parkeerplaats overnachten. De man begon al niet al te vriendelijk. €20,- voor 2 personen alleen op parkeerplaats staan vonden wij te veel geld, dus besloten we verder te rijden. In de camper even de route uitstippelen mocht al niet eens. Binnen 5 minuten stond hij voor ons, we moesten NU weg, opdonderen!! Echt een hond van een kerel. Na ons werd een ouder echtpaar grof weg gestuurd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

redelijke camping, mooie locatie met fiets mogelijkheden langs het water, maar veel lawaai van treinen die over een brug vlak bij de camping denderen en veel lawaai van de weg. Verouderd sanitair aan de overkant van de weg. Staplekken zijn netjes. wel erg duur voor wat je hebt, €32,70 voor 2 personen en camper met stroom per nacht.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Voor doorreis goed te doen. Vriendelijke ontvangst, campers staan strak op de rij, 3 meter om je tafel en stoel neer te zetten tegen de zijkant van volgende camper. Alles op grof grind. Op loopafstand van strand waar je zonder fikse betaling niet op kan, alles is prive. Dorpje wel aardig. Sanitair zeer gedateerd, douchen €1,-. Foto's komen niet overeen met de werkelijkheid. Wel heel goedkoop overnachten in deze omgeving. Geen gezelligheid.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prachtige, zeer goed onderhouden camping. Keurig sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren. Prima locatie voor fietsen, uitstapjes naar Enschede, Haaksbergen, mooie natuur in de omgeving. zeker een aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

4 dagen geweest, jammerlijk. Perfecte, rustige locatie. Vriendelijke eigenaar. Helaas zeer slecht en zwaar verwaarloosd sanitair. Grijs water lozen in een hoekje op het grasveld. Totaal slecht onderhouden, verwaarloosde camping. Gelukkig waren wij zelfvoorzienend.  Wat ons betreft geen aanrader, we zullen zeker niet terug komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

nette camping, heerlijk en schoon zwembad, goede ligging voor fiets tochtjes naar bv Avignon en Saint Remy, zeer vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

geweldige rustige camping, alles prima in orde voor een redelijke prijs. super sanitair, vriendelijke eigenaren. fantastisch fietsen en wandelen in de omgeving. supermarkten dichtbij en heerlijk goed betaalbaar restaurant op de camping. zeker een plek om terug te komen!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

het is een parkeerplaats met grind aan een drukke weg aan de overkant van de straat bij een gasthuis. water en elektriciteit beschikbaar. je kan douche en wc bij gasthuis gebruiken, 1 voor dames, 1 voor heren. prachtige douche en wc, lekker warm douche water.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prachtige, rustige, zeer goed onderhouden camperplaats. ruime plaatsen op gras en grind, keurig goed onderhouden sanitair. zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. perfecte plek voor fiets routes. mooie natuur en gezellige dorpjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

geweldig! Het is meer een mooi park met daarin campers en caravans dan een camping! Heel erg mooi aangelegd, super onderhouden zo ook het sanitair. Fantastisch restaurant bij de camping en s'morgens verse broodjes of een compleet ontbijt die zelfs bij de camper gebracht worden. Wij hebben nog nooit zo'n mooie camping meegemaakt en komen hier zeker nog een keer terug. De camping lijkt ons niet echt geschikt voor kinderen.