@Veltwind
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 dagen geleden

3 foto's toegevoegd · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Sitecode: 197182
vorig wknd hier geweest. er zijn mooie ruime plekken naast de vriendelijke en nieuwsgierige buffels. de eigenaren hebben veel aandacht voor de camperaar, je mag in de stallen kijken en er is heerlijk buffelspul te koop zoals mozarella, melk en bonbons. Sanitair is fijn en schoon, we gaan dit wknd weer :-)
Juni 2026
mooie camping, schaduw en zonplekken. ben er uiteindelijk een week geweest vanwege de hittegolf. supermarkt, bakker,, terrasjes en schitterend bos op fietsafstand (lopen zou ook nog kunnen). schoon maar niet veel sanitair (misschien te weinig als de camping vol staat maar dat is voor de camperaar met eigen sani geen probleem). vriendelijk personeel. zeker een plek om terug te komen
wat een fijne plek. heb er uiteindelijk 3 nachten doorgebracht vanwege het warme weer en ik stond heerlijk onder de bomen op een ruime plek. sanistation netjes. Sainte Anne op loopafstand, paar goede bakkers in het dorp!
niet geslapen want ik had wasmachine nodig dus koos de camping. het zag er erg prettig uit hier. openbaar toilet schoon.
heerlijk rustige camping. schoon sanitair, wasmachine. dichtbij een prachtig dorpje en op fietsafstand van wat bezienswaardigheden. op wandelafstand schitterende vergezichten aan de kust
Sitecode: 102065
heerlijk rustige nacht gehad, ruimte genoeg en heel dicht bij de menhirs
heerlijk hier. veel plekken, klein en groot. veel stroom voor wie wil. sanitation in het midden. beschutting tegen de flinke wind die hier nu staat. schitterende uitzichten, menhir-veld direct naast de camperplaats. nacht donker en stil.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden