@Veluwse-wolfjes
- Hymer BMC-I680
- 2024
- Mercedes
- Integraal
CP bij de binnenstad en op een redelijke loopafstand van bezienswaardigheden. Enkele voorzieningen hier, deels betaald. Voor wat betreft de prijs valt best mee. Je staat tenslotte de hele dag bij de binnenstad en dat voor €14,-. Netto supermarkt op 2 minuten lopen. Je hoort de treinen wel, maar voor ons viel erg mee. Ook in het naseizoen op tijd komen. Het staat hier zo vol. Grote plaatsen goed, de kleinere wat krap.
Heerlijk rustige camperplaats op een mooi en vlak grasveld. Ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar die een potje zelfgemaakte zwarte appelbes jam uit eigen tuin gaf. Een ideale plaats als je op doorreis bent naar Noorwegen.
Werkelijk een heerlijke plek om te verblijven. Goed bereikbaar en rondom bossen, duinen en strand. Heerlijk wandelmogelijkheden. Sanitair is netjes en schoon.
Net aangekomen en gelijk vriendelijk ontvangen. Mooie plaatsen die ook goed vlak zijn. Sanitair is uitmuntend. Zeer luxe en schoon. Vlakbij de uitgang, de goed bereikbare losplaats voor toilet en grijs water. Water vullen kan ook tegen een kleine betaling. Ondanks dat er nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden waar je weinig last van hebt toch 5 sterren. Als deze camping/camperplaats klaar is vast en zeker een plaatje.
Een geweldige camping. Mooie plaatsen met een geweldig uitzicht. Uitstekend sanitair dat goed schoongehouden wordt. Zeer vriendelijke mensen en altijd weer een feestje om hier te staan.
Mooi gelegen camperplaats aan de rand van het natuur gebied. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Helaas in de nacht veel lawaai van de manege die aan het opbouwen waren voor een evenement. Overdag ook veel autoverkeer van en naar het natuurgebied.
Een rustige plek met alle voorzieningen ter plaatse. Voorzieningen zijn echter wel verouderd, maar wel schoon. Je staat op een parkeerplaats met gravel ondergrond. De prijs SEK 425,- is erg hoog voor water geboden wordt. Mogelijk komt dit door gratis gebruik van outdoor artikel, zoals SUP, kano e.d.
Mooie plaats aan het water met totale rust.. Vrijwillige bijdrage voor het onderhoud. Toilet aanwezig en evt drinkwater bij 1e huis. Het aantal plaatsen van 6 heb ik niet kunnen vinden, maar vijf lukt wel. Voor het vinden van deze plaats volg bordje bad. Rijden op de coördinaten stuurt mogelijk een erg smal pad in. Pad naar bad is een gravelweg.