@VenlaVie
- 2024
- Fiat Ducato Multijet 150 Westfalia
- 2013
- Buscamper
Prima plek naast de rivier om te overnachten. Prullenbak aanwezig. Ruimte voor een aantal campers. Dichtbij prachtige waterval.
Prachtige camping. Mooie ruime plaatsen in een schitterende omgeving. Sanitair is prima. We werden vriendelijk ontvangen. Echt een aanrader.
Ze zijn volop aan het renoveren. Prima doorreis camping. Waslokaal met douche en wc in container. Alles is netjes en schoon. Douche lekkker warm met harde straal. Uitzicht is prachtig op de bergen en fjord.

Geweldige plek met uitzicht op zee. Alleen prullenbak aanwezig. Heerlijk wandelen over de rotsen.
Fijne plek. Genoeg ruimte. QR-code scanner de rest volgt vanzelf. Code voor douche in de mail. Sanitair is perfect. Stroom, water en wifi bij de prijs inbegrepen. Goede plek voor doorreis.
Prachtig uitzicht en een goede ondergrond. Alleen prullenbak aanwezig. Klein minpuntje. ‘s avonds sta je in de schaduw van de Bitihorn.
Wij zijn tot 700 mrt van de parkeerplaats gereden. Het was nu te drassig om te staan. Later in het seizoen zal het waarschijnlijk wel gaan. De plek zag er prachtig uit. De laatste 5km is een grind weg.
wat een heerlijk ontvangst door Sylvia, een gastvrouw die haar best voor je doet en gedurende het gehele verblijf met je naam aanspreekt. Gehele dag vogelgeluiden om je heen en steeds weer zie je een mooie plek op deze camping. Ieder verblijf is anders en zeer aantrekkelijk voor fietsers. Sanitair is ouder maar nergens zo schoon als hier, zeker een aanrader voor iedereen die van de Alpen 💝
Fijne klein-schalige camping aan de rustige kant van meer van Annecy. Sanitair is gedateerd maar schoon en alles functioneert prima. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en flexibel. Supermarkt, restaurants en strandje op loop afstand. Kortom leuke camping om te bezoeken.
Super camping met mooie verre uitzichten, heerlijk lammetjes in de wei en volop vogels. Voor fietsen en wandelen volop routes vanaf de camping en heerlijk afsluiten in een knus restaurant met groot terras waar eens wat anders op de kaart staat dan we gewend zijn. Zeker een aanrader 🤩

Prima camping in een prachtige omgeving. Bovenste gedeelte rustig en in de natuur. Heel de dag zingende vogeltjes. Goed sanitair en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.