@VenlaVie
- 2013
- Buscamper
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

altijd handig om even te weten dat komende weken ivm kermis de exploitanten nabij op de parking staan. dinsdag 18 aug t/m vrijdag 28 aug
Juni 2026
Prima plek naast de rivier om te overnachten. Prullenbak aanwezig. Ruimte voor een aantal campers. Dichtbij prachtige waterval.
Prachtige camping. Mooie ruime plaatsen in een schitterende omgeving. Sanitair is prima. We werden vriendelijk ontvangen. Echt een aanrader.
Ze zijn volop aan het renoveren. Prima doorreis camping. Waslokaal met douche en wc in container. Alles is netjes en schoon. Douche lekkker warm met harde straal. Uitzicht is prachtig op de bergen en fjord.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Geweldige plek met uitzicht op zee. Alleen prullenbak aanwezig. Heerlijk wandelen over de rotsen.
Fijne plek. Genoeg ruimte. QR-code scanner de rest volgt vanzelf. Code voor douche in de mail. Sanitair is perfect. Stroom, water en wifi bij de prijs inbegrepen. Goede plek voor doorreis.
Prachtig uitzicht en een goede ondergrond. Alleen prullenbak aanwezig. Klein minpuntje. ‘s avonds sta je in de schaduw van de Bitihorn.