@Vennie
- 2017
- Adria Sun Living
- 2014
Wij waren hier om te overnachten en hadden geen verwachtingen/eisen. Blij verrast! voor de ACSI-prijs van €23 (met toeristenbelasting €24,98) prima voorzieningen, alles schoon, prachtig zwembad open, bar en restaurant en hele grote plaatsen, vrij te kiezen. Wie durft daarover te klagen? Het geluid van de snelweg heeft natuurlijk ook te maken met de windrichting, maar wij hebben er geen last van gehad. Een trein al helemaal niet gehoord.
Fantastische plek. Eens met eerdere schrijvers. Wandelen kun je hier prima, fietsen over de Via Verde. Die ligt niet op 50m van de camping, maar op 250m en om er te komen moet je steil omhoog. Geen makkie. Wat de aanrijroute betreft: wij kwamen via het dorp: smalle straatjes met dito bochten. Niet geschikt voor wat langere campers! Het brede grindpad vanaf het dorp naar de camping (bijna 4 km) rijdt niet fijn. Héél langzaam rijden: stoffig!
wij waren hier vier dagen in maart, op doorreis. Zeer vriendelijke Duitse eigenaren, die zelfs met een fles wijn samen mijn verjaardag kwamen vieren. Sanitair is prima, uitstorten chemisch toilet en grijs water moet nog worden aangepakt. Maar camping is in opbouw, tijd is hun gegund. Mooie ligging tussen fruitboomgaarden. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug!
Wij waren hier vier dagen in maart. Heel vriendelijke Duitse eigenaren, die zelfs met een fles wijn aankwamen om samen met ons mijn verjaardag te vieren. Sanitair is prima, lozen chemisch toilet moet echt nog een keer gemoderniseerd worden. Grijs water moet je zelf opvangen en lozen bij sanitairgebouw. De camping ligt tussen de fruitboomgaarden. Wij hebben hier op doorreis een paar lekkere dagen gehad. Komen zeker nog eens terug.
Wij begrijpen de negatieve reviews niet. Je staat hier prima om Lyon te bezoeken. Even lopen voor de juiste bushalte en met een kaart van €13 maak je 48 uur gebruik van elke vorm van openbaar vervoer. (24 uur kan ook, kost de helft). We werden uiterst vriendelijk ontvangen en uitgebreid verteld over de routes, bezienswaardigheden en aandachtspunten. Chapeau! De plekken zijn zeer ruim en verhard. Het sanitair is heel goed en netjes en verwarmd.
Inderdaad heel vriendelijke.eigenaren. Mooie plekken, prima sanitair. Aangegeven prijs klopt niet. Wij betaalden ACSI prijs €19 excl. €0,25 toeristenbelasting p.p. Zeker waard!
Mooie, parkachtige camping met mooi groot zwembad, prima sanitair, bar/restaurant, snacks, fitnessruimte. Zeer vriendelijk personeel. Ruime plekken, zowel met veel als minder schaduw. Geen loosplek voor grijs water. Daarvoor moet je naar de Hyper-U in Agde op 10 minuten. Anders waren dit zonder meer 5 sterren geworden. Wij bleven hier twee nachten met ACSI-korting en betaalden €24 per nacht.
Kleine camping die heel goed voelt. Wij waren hier een nacht voor €21 (ACSI). Helaas was restaurant gesloten, maar we hebben genoten van de plek.
Aan de eerdere positieve reviews hebben we niets toe te voegen. Echt top! De navigatie liet ons wel verkeerd aanrijden. Tip: volg niet de weg die de P voor bussen aangeeft, maar rijd even door naar het dorp.
Prima plek aan een park, op loopafstand van het centrum. water lozen, vers water (gratis) en chemisch toilet zijn toch prima voorzieningen op een gratis camperplaats. Verkeersgeluid is er inderdaad, maar daar hebben wij ‘‘s nachts geen last van gehad.
Inderdaad heel vriendelijke ontvangst en bediening. De groene Nederlandse gasflessen worden gewoon gevuld. Prima adres!
Prima plek om Cuenca te bezoeken. Betaalde parkeerplaats (€15 met overnachting).Je kunt van hieruit direct langs de hangende huizen omhoog lopen naar de historische wijk. Ook op loopafstand van het centrum. Rustige nacht. Toiletten meteen vooraan in de parkeergarage.
Zoals al vaak gezegd: het lawaai van de weg kan storen, maar dat is persoonlijk. Prijs klopt niet, was €13,46. We waren 30 jaar geleden in Elne en hadden daar goede herinneringen aan. Niets van teruggevoeld… viel erg tegen maar ook dat is persoonlijk. De camperplaats zelf is prima!! Je mag je stoeltjes en tafeltje uitzetten, zolang je de buren niet stoort. En dat zal bij deze grote plaatsen niet gauw gebeuren.
Aan de prijs (€40 per nacht voor 2 personen), maar als je Sienna wilt bezoeken wel een prima plek met alle voorzieningen. Helaas was het zwembad per 8 oktober gesloten. Beste plekken helemaal onderin. Meeste ruimte en gezelligere opstelling. Met de bus naar Siena gaat prima vanaf de camping en terug.
Inderdaad prima plekje voor doorreis. Wij betaalden €15.
prijs is inderdaad €12 p.p. zonder stroom, zonder douche. ook geen losplaats voor grijs water, wel mogelijkheid om drinkwater te tanken. Mooie rustige plek aan de olijfgaard. Weg er naartoe was wel smal, gelukkig geen tegenliggers.
Na een paar weken Spanje en Portugal kozen we voor deze camping als tussenstop voor twee nachten. Net te laat, receptie was al gesloten tussen de middag. Nummer gebeld dat op de deur stond en een vriendelijke mevrouw kwam terug van huis om ons in te checken. We mochten zelfs eerst rustig een plaats uitzoeken. Chapeau voor deze service. Mooie, rustige camping met grote en minder grote plaatsen. Ook voldoende mogelijkheden voor schaduw.
Wat al gezegd is: prachtige camping, parkachtig met gelikt onderhoud. Waarschijnlijk daarom een blaadje met veel regels, van parkeren tot en met badmuts.. Na een dag Picos bij helder en zonnig weer, was het hier heerlijk uitrusten en genieten. Een aanrader! We betaalden €23 Acsi tarief.
Heerlijke plek, waar we wel even naar moesten zoeken. Richting citadel, langs het kerkhof omhoog en dan Point vue volgen. Doorrijden tot boven en de beloning is binnen!
Mooie camping, leuke prijs. Eenvoudig sanitair, maar goed en schoon. Heel vriendelijke ontvangst. Ligt direct aan de D1, maar heb je ‘s nachts geen last van. Zeker als overnachtingscamping uitstekend.