@Ventje_en_route
- 2021
Bijzonder onvriendelijke ontvangst. De jonge dame van de receptie vond het blijkbaar zéér vervelend dat ze van haar leidinggevende de opdracht kreeg de slagboom even te openen. we waren blijkbaar een uur te vroeg, om 1300 uur ipv 1400 uur…… maar het was 27 graden en met hond in de auto kun je dan niet nog een uur wachten….. niet doen dus.
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Mooie ruime plekken en de receptionist was bijzonder behulpzaam bij het vinden v e dierenarts op vrijdagmiddag. Avallon nu gezien op een niet- marktdag: erg rustig maar daardoor met een beeld van de stad gekregen. bekijk ook het Hotel de la Poste! Op zaterdag is er een grote markt tot 13.00 uur. De moeite waard!
Erg leuke plek: in de boomgaard, dus wat schaduw vd fruitbomen. Naast de monumentale boerderij uit 1500. Bijzonder hartelijk ontvangst door de leuke eigenaren die interessante bijzonderheden weten te vertellen over de geschiedenis vd boerderij. Overdag hoor je iets van de doorgaande weg verderop. Aanrader!
Heerlijke plek, harde ondergrond, mooi groen uitzicht, erg vriendelijk ontvangst. £10,- per nacht v 2 personen.
Geweldig mooi uitzicht vanuit je camperplek in de weide. Vriendelijke ontvangst. Alleen toegankelijk voor kleinere buscampers want een smalle en stijl weggetje ernaartoe. Er staat een nieuw toiletgebouwtje, jammer dat er niet (of amper) schoon gemaakt wordt. buiten dat, zeker een aanrader.
Een leuke natuurcamping in een bijzonder mooi Wales landschap. Er zijn twee plekken voor camperbusjes (max 6 mtr), de rest is voor tenten. Het sanitair is schoon. Er is een afwaskeuken, een kleine bar met goede koffie, wijn etc in een soort mini food truck naast een sfeervol overdekt zitje met houtvuur. Iedere plek heeft trouwens een houtvuur-plek. Maar bovenal zijn Bob en Alex bijzonder vriendelijk en gastvrij. Boeken via de website.
mooie plek, rijd foor tot je op het gravel naast de rivier komt. Ruime plekken, erg gezellig terras met heerlijk bier. we hebben er niet gegeten dus weet niet hoe de keuken is. overnachting kost £10,- per camper.
prima plek om te staan, maar we waren omgereden voor het ‘lekkere eten’. Helaas was dat niet het geval. Het eten viel ons, en onze buren in de pub, echt tegen. daarom maar 2 sterren.
Qua sfeer is dit een van onze toppers. Bijzonder vriendelijke ontvangst, prachtige plek tussen de olijfbomen, biologische olijfolie en zaden van oude/ vergeten groenten en tomaten te koop. De kleine weg ( kies: vermijd snelwegen) vanuit Tortosa ( mooie oude stad) is spectaculair én heel smal, maar je kunt ook de grotere weg nemen. vooraf contact opnemen is handig. wij komen zeker terug.
Er is plaats voor 6 campers, er stonden er 12. tjokvol dus en troosteloze omgeving. Wij zijn daarom verder het binnenland ingereden en hebben een geweldige plek nabij de natuur en gezellig plaatsje gevonden. (De uitbater zal wel zeer vriendelijk zijn, zoals in andere reviews te lezen is).
Prijzige, leuke camping aan prachtig klein meertje. Je kiest zelf je plek, zon- en schaduw plekken. wij betaalden met camperbusje voor twee nachten, 2 personen, hond incl douche €106,- Vóór 15-6 is dit minder dan de helft.
Wát een fijne plek! ruime plaatsen, deels schaduw door de bomen, leuk uitzicht, erg veel te doen voor kinderen. wij stonden er in het weekend: alleen Italianen op de camperplaats, erg goede sfeer. veel dagjesmensen voor de pony ‘s, zwembad,terras, verse pizza’s, maar toch erg rustig. 2 personen met hond: 2 nachten: €18,- zonder; €20,- met electra.
gezellige camping met ruime plaatsen en veel lang- blijvers met voortenten. de hier genoemde prijs is gestegen:€19,- v kleine camper met twee personen zonder stroom. gezellig restaurant/ terras met lekker eten.
vriendelijk ontvangst door Nederlandse Sjaak. wij stonden op de nieuw aangelegde parkeerplaats met opwaaiend stof. je hoorde toch maar weinig vogels, wel zachtjes op de achtergrond de weg. verder leuke plek om de omgeving te verkennen.
op 16-9 zou het low. season beginnen: plaatsen voor 15,- pond/nacht. echter: men vroeg 49,- pond/nacht vanwege een extra lang weekend vanwege de begrafenis vd Queen as maandag. we zijn doorgereden naar een prachtige pub waar we voor minder geld lekker gegeten en overnacht hebben.
Heel fijne camping! Bijzonder ruim opgezet, zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Er is een latijns amerikaans eet- en drinkgelegenheid(- je) op de camping, als je de camping uitloopt kun je zwemmen of kanoën in rivier( fijne sfeer op zonneweide op gras) en kun je het dorpje inwandelen. Er zijn faciliteiten voor de camper, er is stroom. sanitair is inderdaad niet spiksplinternieuw maar voldoet goed en schoon. 2 pers + hond geen electra €14,-
Wát een heerlijke camping! veel groen, met zorg aangelegd en onderhouden, bomen, bloemen, zon en schaduw, gezellige zitjes verspreid over het terrein. fietsenverhuur en winkeltje. Het voelt als op een natuurcamping. Eigenaar en personeel zijn erg vriendelijk. je merkt dat ze met plezier hun camping runnen (misschien juist omdat ze maar twee maanden open zijn?). wij zijn langer gebleven dan gepland vanwege de heerlijke sfeer.
leuke plek aan parkje met mooi uitzicht over de loire, naast zwembad, met toiletten op de parkeerplaats die ‘s nachts openblijven.
Wát een heerlijke camping! heerlijk rustig, schoon, grote plaatsen met uitzicht op natuurgebied of rivier waar je in de avond bevers ziet zwemmen. Op loopafstand van het charmante dorpje met een mooie buiten-foto- expositie en leuke winkeltjes en restaurantjes. aanrader!
een net onderhouden camping, de prijs die hier is aangegeven ( €11,- hele jaar door) klopt niet: in juni is het al hoogseizoen en betaal je v 2 personen en campertje €21,- de plaatsen met uitzicht op zee zijn duurder.
Aanrader: wij zijn hier van 20 tot 23-7 geweest: langer dan gebruikelijk omdat het zo mooi is. wij stonden op het zonnige veldje, maar je kunt ook kiezen voor een schaduwplek onder de bomen. Groen, ruim van opzet, kruidenpluktuin, schoon sanitair, zeer vriendelijk, veel te doen ( check website)prachtige omgeving.
heerlijke rustige plek bij de boerderij op ondergrond van grind. alle voorzieningen ( zwart/grijs water lozen, water tanken, electra) aanwezig voor €8,-