@Vera92
Lid van Campercontact sinds 2018
Aan de overkant gestaan, maar aan beide zijden veel overlast van hangjongeren 's nachts. Kwamen om 2:45 vuurwerk afsteken op de parkeerplaats...
Betaald parkeren (januari 2019), geen gratis camperplaats (meer) dus. Toiletten in de winter afgesloten. Momenteel tijdelijk parkeerverbod vanwege de verbouwing van de brug.
Mooie locatie, maar helaas is het toilet gesloopt door vandalen en nu gesloten (januari 2019). Een paar honderd meter eerder is nog wel een parkeerplaats met toilet, verder niet bekeken of deze nog open is.
Mooie camperplaats bij het oude kerkdorp. Volgens het briefje op de deur zouden de toiletten 's winters alleen van 10-17 open zijn, maar wij hadden geluk en troffen het toilet in de kerstvakantie de hele nacht open.
Mooie plek op weg naar de Noordkaap, maar toilet is in de winter helaas dichtgeschroeft. Jammer dat zelfs de droogtoiletten niet open blijven.
Mooie camperplaats, goed bereikbaar aan de weg. Overdekte picknickbanken en vuurplaats. In de winter verwarmd en verlicht toiletgebouw, heel prettig en ruim. 's Avonds in het donker aangekomen vanuit Zweden, de volgende morgen blij verrast met het prachtige landschap en uitzicht.
Mooie ruime camperplaats, voorzien van picknickbanken en verwarmd toiletgebouw. Ook in de winter open en begaanbaar. Er hing een nare geur in het toiletgebouw, maar het was al heel fijn om een verlicht en verwarmd gebouw met stromend water te hebben, vooral als het buiten -15 graden is. Gelegen aan drukke weg, maar 's nachts geen last gehad van verkeerslawaai.
Simpele maar prima plaats voorzien van droogtoilet. Ook in de winter sneeuw geschoven, alleen voor het pad naar het toilet moet je nog door de sneeuw banjeren. 's Morgens langsgereden, niet overnacht.
Mooie plek, maar toilet was helaas gesloten in de winter, dus wij zijn doorgereden. Toilet geopend 15 mei t/m 15 oktober.
Prachtige locatie met mooi uitzicht op het meer, toilet met gootsteen aanwezig, ook in de winter geopend. Toilet was netjes schoon.