@VeraDaemen
- 2013
Super lekker plekje! Geen voorzieningen, dus als je daar naar op zoek bent sla deze maar over. Ook is een klein beetje lef benodigd om van het hoogje naar beneden te rijden het bos in, daarna heb je echt een prachtig plekje! Wij zijn 3.20m hoog en 2.30m breed (excl. spiegels) en zijn zonder krassen aangekomen. Navigeren naar Le Pavé du Chemin de Vendo in Selommes anders wordt de route wel heel avontuurlijk.

Super fijne camping! Heel aardige campingeigenaar die ook Duits spreekt. Bijna uniek in Tsjechië is dat deze camping voorzien is van een grijswater loos punt, een mooi stevig rooster waar je overheen kunt rijden, hier kan ook de toilet cassette geleegd worden. Alle waterpunten zijn drinkwater, nette elektra aansluitingen, douches zonder munten en ruim, toiletten schoon, alles voldoende aanwezig. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
Een prima plek voor een overnachting en om Sunne te bezoeken. De plaatsen zijn ver genoeg van de weg af om daar niet echt last van te hebben, op loopafstand zijn zowel de supermarkten als restaurants te bereiken. Tankstation waar ook kostenloos water genomen kan worden zit aan het begin van de straat. Leuk stadje om eens doorheen te wandelen.

Wij hebben hier 2 nachten heerlijk gestaan (midden augustus 2015). Prima plekje aan klein haventje en binnen paar honderd meter aan strandje (óók voor de hele kleintjes). Heerlijk genoten van de zonsondergang, op vrij ruime plaatsen. Nog even de stad in geweest. Gratis elektra via centrale kasten met goede EURO aansluitingen, water via een slang aan het hek. Weinig/geen last van de meeuwen gehad.