@VeraHanno
Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, met een smalle toegangsweg vanwege geparkeerde auto's aan de zijkant, een kleine, gezinsvriendelijke staanplaats, een mix van grind en zand met een lichte helling, voldoende ruimte aan de zijkant ten opzichte van de buren, geen schaduw voor de voertuigen, uitstekende wifi. De taverna Faros aan het einde van de straat is apart van de staanplaats en biedt uitstekende, betaalbare, huisgemaakte gerechten. We vonden het geweldig!
We reden vandaag langs deze camping. De in- en uitgang zijn gesloten; de camping is waarschijnlijk al gesloten voor de winter!
Mooie, kleine, schone camping, niet geschikt voor grote of hoge campers (langer dan 8 m). De plaatsen zijn gras. Er is elektriciteit en water, geen grijs water en geen mogelijkheid om chemisch toilet te legen. € 20 voor 2 personen/nacht. Diner is beschikbaar voor € 15/persoon.
Afgezien van een paar wijnranken is er geen bijzondere sfeer. De toegang is smal met tegemoetkomend verkeer. De toiletten kunnen beter. De wifi is extreem zwak.
Er is vlakke parkeergelegenheid voor campers, evenals gratis plaatsen op oneffen terrein. Schone douches en toiletten, een restaurant en een idyllische camping midden in de natuur.
De restauranteigenaar eist € 20,00 per nacht en zegt dat we moeten doorrijden als we niet willen betalen. We wijzen in de CamperContact-app op de € 10 BAM, maar dat is geen probleem. Onze tip: rijd door naar Sutjeska Valley Shop en rijd omhoog naar de begraafplaats. Fantastisch uitzicht!
De situatie ter plaatse op 15 juni 2025: We betaalden € 41,00 voor twee volwassenen met een camper. Je moet de cassette-leegplaats achter het toilet vinden – geen aanduiding. Vers water, elektriciteit, douche en toilet zijn bij de prijs inbegrepen. Er is een wasmachine beschikbaar; ik heb één wasje gedaan voor € 1. Geen droger, maar wel een droogrek. Het toilet is erg schoon.
De laatste kilometer van de toegangsweg is onverhard en smal met bochten, niet geschikt voor grote campers.
Wij waren op deze camping in maart 2025, het was erg schoon. Gooi uw afval in de grote zwarte bak links van de ingang.
Wij waren er in maart 2025, de parkeerplaats is afgesloten met een slagboom en ketting, er staat nergens vermeld waarom hij gesloten is of hoe lang hij gesloten is, en ook niet wanneer hij weer open gaat. In Campercontact staat "vandaag geopend". Vervolgens gingen we naar de parkeerplaats van Gorafe Megalito.
Wij verbleven hier één nacht begin maart 2025, slechte smalle onverharde toegang, open grindgebied (bij hevige regenval komt er vuil in de camper), onvoldoende elektrische aansluitingen, geen bewegwijzering voor voorzieningen, er is geen douche, zo werd ons verteld, de cassette-leging was niet te vinden, geen aansluiting voor vers water, weinig service voor 10 euro.
Hier zijn 4 ruime camperplaatsen. 5 € voor 12 uur statijd. Bediening kost slechts €3. Prachtig! Proficiat aan het stadsbestuur!
Wij parkeerden onze camper daar en betaalden €32,- voor 3 uur en 10 minuten. (1 uur €8). De automaat accepteert geen betaalkaarten en geeft geen wisselgeld! Bovendien is het maar een grindplaats, vies en vol wespen door de wilde verkoop van druiven. Niet aanbevolen!
Dit is een grote, gratis parkeerplaats met grind, hobbels en veel afval. Het is een voortdurend komen en gaan van auto's, vrachtwagens, bestelwagens. Verdraaglijk voor één nacht. Op 23 september stonden er ongeveer 10 stacaravans op het terrein.
Alleen voor campers! Er is elektra, vuilwater- en cassettelediging, schoon damestoilet en herentoilet, twee buitendouches met warm water. Keuze uit zonnige en schaduwrijke plaatsen. Baai bereikbaar in 100 meter. Wij waren hier op 25 september en betaalden €20 per nacht voor 2 personen.
Parkeerplaats midden op het platteland met uitzicht op de wijngaarden. Elektriciteit en toilet aanwezig. Veel ruimte rondom, zeer fijne ontvangst. Een geheime tip voor wijnliefhebbers.