@VerbaanD
Lid van Campercontact sinds 2020

Vermelde prijs klopt niet. 2P, camper en stroom is € 27,50. Sanitair modern maar vies, er wordt slecht gelet op wc papier, handzeep e.d. Douches afwisselend loeiheet of ijskoud. WIFI werkt niet, wasruimte out-of-order. Winkeltje bij tankstation / camping is makkelijk, meiden van de winkel waren aardig en behulpzaam. Wat leuke speeltoestellen op het terrein aanwezig.
Fijne plek om te verblijven, ook voor meerdere nachten. Sanitair gedateerd maar schoon, goed warm water en douchen zonder muntjes. Eigenaren zijn erg behulpzaam. 's Avonds worden er in het clubhuis (de camping pub) diverse warme maaltijden geserveerd voor een schappelijke prijs, hetgeen een aangename verrassing was.
Met stip de slechtste douches in 5 weken Ierland. Kort, koud, betaald en een pisstraaltje. Pluspunt is dat het rustig en lekker dicht bij Clonakilty is (en daar is altijd wat te doen :-) )
Fijne plek voor een overnaching zonder voorzieningen. Uitzicht over het water en deels de haven van Cork. Hond uitlaten kan achter het GAA terrein (sportveld) . 's Avonds wel wat mensen, ' s nachts rustig.
Het is een parkeerplaats zonder voorzieningen. Vanaf een uur of 18 gaan de lokale bewoners sporten op het tegenovergelegen sportpark. Kom je na die tijd aan, dan is het vinden van een plaats moeilijk. Algemene tip mbt de Povlakte: pak de snelweg en rijdt er zo snel mogelijk doorheen.
Prima plek om een nacht te staan. Loop langs de picknick plaats omhoog, aan de weg rechts en je loopt zo het centrum in. Links van die weg ligt een mooi park. Minpuntje van de plaats is de rumoerige weg, pluspunt de (gratis) aanwezige stroom.