@Verdonkies
- 2024
Sitecode: 195499
Een fijne rustige camperplek gelijk achter de parkeerplaats voor bezoekers van kasteel Mirow. twee nachten gestaan omdat we de eerste dag vrij laat aankwamen, rond 18:30. de dag erop kasteel bezocht en de prachtige aangelegen tuin. vandaag verrekken we weer naar de volgende bestemming.
Sitecode: 19984
fijne camperplaats vlakbij de haven. melden bij de havenmeester. schoon sanitair, gratis stroom, eigen waterkraan. het enige minpunt is, is dat je lekgeprikt wordt door muggen, dus horren dicht houden. De omgeving is best mooi voor een fietstocht. wij staan hier voor twee nachten en vertrekken morgen weer verder.
rustige camperplaats die voor ons als uitvalsbasis functioneerde op de terugweg naar Amsterdam na een mooie rondtoer door Duitsland. Hier 2 dagen gestaan en het is ons goed bevallen. Voor ons een plek om nog eens terug te komen als tussenstop voor een doorreis. Alleen jammer dat de aanmeldzuil niet optimaal werkte, waardoor nieuwkomers zich via de website moesten aanmelden, al ging dat ook best goed met behulp van ondergetekende.
Een uitstekende camperplaats om voor 1 of meerdere dagen te staan. De prijs van €18,80 is inclusief toeristenbelasting, stroom, lozen van zwart water, chemischtoilet voor 2 personen. Je hebt een paar plekken aan de Moezel en de overige plekken niet gelegen aan de Moezel. Sanitair wordt goed schoon gehouden. het is een prachtige omgeving en op fiets afstand van het centrum Traben - Trarbach. Voor ons een plek om weer een keer terug te komen.