@Verflixtnochmal
Ik snap de slechte recensies niet. Wij waren hier begin september met een camper, twee personen en een hond. Met de ACSI-kaart kregen we een prachtige plek met zeezicht en betaalden we € 27. De receptiemedewerkers waren supervriendelijk en de toiletten waren erg schoon en werden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al met al een heerlijke vakantie; we komen zeker terug.
wat een mooie plek. We wilden maar twee dagen blijven, maar nu zijn we vijf dagen gebleven. Een enorme weide direct aan het zwemmeer. Je kunt overal staan. Bij warm weer kun je onder de bomen in de schaduw staan. Voor elektriciteit zijn echter lange kabels nodig. Sanitair wat ouder maar schoon. De eigenaar is totaal ontspannen. Bij de ingang is er een leuke biertuin met kleine gerechten tegen super betaalbare prijzen. Fietspad naar Jena direct ter plaatse
Wij verbleven hier 4 dagen met vrienden. Online boeken werkte prima. Zeer mooie plek direct aan het strand, veel te beleven in het weekend, maar fantastisch tijdens de week. Prachtig meer om te suppen en geen probleem op het strand met hond. We zullen zeker terugkomen.
Plaats helemaal mooi, begin september nog volgeboekt, spontaan aangekomen, helaas een plaatsje gekregen voor twee dagen. Sanitaire voorzieningen schoon. Het uitzicht op de zee vanaf het plein onbetaalbaar. Hebben betaald voor 2 nachten met ADAC-kaart 60 €. Dat was het waard. Kom maar alleen met voorbehoud.