@Verhulst
Mooie camping beetje een fabriek uitvoering-douches en sanitair worden goed onderhouden, vriendelijke receptie maar veel te druk - kiezelstrand je moet iets aan je voeten hebben - geen plaats of je moet vroeg vertrekken om enkele m2 in je bezit te hebben en dan plak je tegen elkaar-we lagen aan een poortje aan de vuilbakken passage alle seconden- poortje klapte altijd dicht verschrikkelijk heel de dag door, voor mij de laatste keer geweest.
helle rustige plek + zeker genoeg gras om je hond uit te laten
Goede camping alles aanwezig - maar uitbaatster wil het verkopen, ben er nu al 5 keer geweest en vind het reuze direct aan de eitjes lift - goed restaurant - goede douches - wasmachine - droogkast alles word goed onderhouden - ook rustig - soms een beetje last van het verkeer hogerop gelegen vooral bussen maken nogal eens wat lawaai. Maar af te wachten of we dit jaar nog kunnen gaan de nieuwe eigenaar wil er een hotel op zetten, had nog geen vergunning gekregen maar als dat zo is dan staan we er slecht op met de kamper naar daar is de enige plek volgens mij in de buurt. Ben benieuwd.
Voor ons hetzelfde top hier alles wat je nodig hebt - prima kamper plaatsen - vlak aan Veerse Meer - zeer aangenaam voor de hond, vriendelijke en behulpzame uitbater en zijn echtgenote, runnen dit zeer profesioneel, tijdig plaatsen boeken in hoogseizoen want anders heb je geen plaats ook voor tv zijn niet alle plaatsen beschikbaar met signaal - wifi perfect.
Prima plaats - alles aanwezig - 13A. Stroom - klantvriendelijk - mooi uitzicht - zeer rustig ook tijdens de nacht prima - douche oke - vaat oke - wasm. + droogk. - max. 3 tot 4 plaatsen bellen voor overnachting is geen slecht idee - hondvriendlijk deze kan zich zeer goed uitleven. Komen zeker terug.
Wij zijn hier aangekomen rond 16.00h plaats zat restaurant gaat open vanaf 17.00h. Ik vermoed dat je na 19.00h. Komt dat je dan problemen hebt met parkeerplaatsen, maar het is nu 17.00h en nog steeds plaats genoeg, rustige omgeving hopelijk ook een rustige nacht - maar dat hoor je later van ons.
Is gewone een parking - geen elektro wel verlicht - rustige omgeving kleine dorpje ook mooie omgeving maar niet echt een kamperplaats.
Goede plaats wel kort op elkaar - in het weekend wel lawaai van de disco tegen het strand en soms van de pitzeria vlak naast de kamping - kamping uitbater vriendelijke man - douche oke geen wasmachine - en geen warm water voor de vaat - staan camera’s en is s’avonds goed veriicht.
Super goede camper plaats - alles aanwezig - goed internet - sanitair prima in orde - uitbaters zeer vriendelijk - komen hier meermaals per jaar en met veel plezier zie ik uit naar de volgende, dit is professioneel - goed onderhouden -mooi, netjes - er zijn voor mij geen opmerkingen, prijs kwaliteit zo is dat maar dat mag ook - een echte aanrader. 10-05 1 Dit is er over - alles volgeboekt heeft nog een weide waar je kan staan zonder elektro enz... eigenaar vraagt voor hier opgepropt te staan €20 dit vind ik echt erover.