@Verhuur-Altena

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2018

Prachtige plek. Wij kwamen om 23.30u aan en buiten de circel was nog plek zat. Ideaal voor op doorreis maar ook voor langer verblijf. 1 hengel per dag in het vismeer: €3.50. Geen zwemwater.

De weg er naartoe is prachtig. We deden dit met een "grote witte camper" van 6 5m. Prima te doen, zolang er geen tegenliggers zijn. De plek is heerlijk rustig, wij stonden er alleen. Zo jammer dat er onderaan de camperplaats een gemeentewerf is. Dat geeft het geheel een beetje een bouwplaats uiterlijk. Naast de camperplaats een heel mooi straatje met lavendel. Tennis en crossbaan, ongebruikt door locals. Hete douches. Op zondag restaurant dicht.

Gratis. Water lozen, toilet legen, elektriciteit (als die gemaakt wordt) Rustig plekje om te slapen. Wij hadden 's nachts gezelschap van 5 andere campers, meer past ook niet. Overdag leeg. Riviertje wordt bewoond door een paar mooiemuskusratjes die druk zijn met wilgentakken knagen en visjes jagen.

Neem de weg links van het hotel langs het water, vlak voor het 2e verboden in te rijden bord ga je een steil pad omhoog voor de camperplaats. 1e nacht 80, 2e nacht 60sloty. Hotelbaas Max is uiterst vriendelijk en gastvrij. Het eten in het hotel zeer goedkoop. Loop je aan het begin van de camperplaats de boomgaard door dan kom je uit bij een aantal publieke fitness toestellen. Kies een plaats ver van het meer vanwege feestende jeugd in de nacht

Prachtig!!! Jelenia Gora op 40 min lopen, geweldig mooi. Loop je tegenover de camperplaats langs de verlaten schuur omhoog dan kom je in een mooi weids wandelgebied. Heerlijk stil 's nachts. Onze bank rekende €18.53 voor de betaling van de parking

Geen 5 sterren vanwege het ontbreken van loos faciliteiten. Maar verder heerlijke plek. We betaalden 600 p nacht, 3 pers, 1 camper, plus stroom. Op vrijdag was er een feest in het tentje aan de andere kant van het meer. Verder erg rustig. Als je bij de uitgang van de camping oversteekt dan loop je zo een prachtig langlauf gebied in. We zijn hier 3 nachten gebleven terwijl we meestal met 1 nacht al wel uitgekeken zijn.

Heerlijk rustig geslapen, helemaal alleen. 's ochtends om half 9 komt de parkeer wacht. Betalen in euro, geen probleem, 6 euro. Hij vroeg ons de camper te verplaatsen, met de achterkant tegen het picknickhuisje. Amper 45 min later was de complete parking vol, bizar zo druk. Dus wil je meteen goed staan, parkeer in de richting van de parkeervakken en met de kont naar het picknickhuisje aan de boskant, begin van de parking.

Rustig. Receptie even zoeken, achter bij restaurant. Wij betaalden 21 euro, 3 pers, 1camper, 2honden en stroom Meertje is hartje zomer echt troebel, ik zwem overal maar hier ben ik bang ziek te worden. Sanitair gaat, wel weinig toiletten met slot. Niet bijzonder maar ook niet slecht. Een 6.5.

Heerlijk sanitair, 2 cabines met daarin douche en toilet. Echt fijne douches. Stroom op de plek en er is een sanizuil in ontwikkeling. Er zijn plekken vóór het restaurant maar ook helemaal achteraan, daar loop je zo het bos is. Je kan prachtige wandelingen maken naar de top van de berg. Kano huur 15 euro p 3uur. Ik zou het eerder een mini camping noemen dan een camper plaats. Maar wel echt erg leuk en rustig. Restaurant heeft zelfgemaakt ijs.

Leuke plek. Geen voorzieningen, gelukkig maar, dan blijft het rustig. Het naturfreundehaus is open di-zon 9-18, voor eten en drinken. Heel veel wandelroutes, korte en lange.

Oei, gevaarlijke plek! Echt niet gaan slapen daar hoor. Of in je camper blijven en er absoluut niet uitkomen. Zolang het nabijgelegen pand leegstaat loopt daar allerlei vreemd, crimineel en helaas ook agressief gespuis rond

Kortom, 36.50 p nacht dus voor een plek zonder voorzieningen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Voor een nachtje prima. Druk bezocht, veel campers op weinig ruimte. De mogelijkheid tot wijnproeven is erg leuk, de gekochte fles mag direct op het terras genuttigd worden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige plek. Mooie wandeling te maken, honden lopen er los. Adventure park 40 min met de fiets, in voor en na seizoen alleen op zat/zon. Dorpje dichtbij heeft horeca, redelijk prijzig.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Perfect. Op een verscholen plekje bij centerparcs. 0 voorzieningen maar wel op loopafstand naar alle centerparcs voorzieningen, en het zwem en vismeer. Zeer rustig. Geen verlichting dus snachts aarde donker. 8 euro p nacht met automaat die geen ned passen accepteert maar wel de easy Parc app. Geen controle gehad trouwens. Met de toogoodtogo app is er voor 3.50 een heerlijk ontbijtje te scoren bij het ontbijtbuffet van centerparcs,.

Heerlijk, wat een rust. Loop het pad naar beneden, naar het riviertje, en je komt een super leuke bbq plaats tegen met stromend water, tafel, banken en verlichting. Wij betaalden 36 euro voor 1 nacht, 2 volwassenen, 1 kind, 1 hond

Perfect. Alle voorzieningen. En 6.50 met easy park app. Rustig slapen en veel ruimte

Ja! Hier houden we van! Rustig, bij een riviertje, gratis stroom. Prachtig wijds van je af kijken. En 10 plekken? Er kunnen er veel meer op. Altijd plek.

Soort van parking voor afgedankte campers en caravans waarvan het onduidelijk is of er nou wel of niet iemand in woont. Wij kwamen er aan om 01u 's nachts maar zijn toch echt doorgereden, onveilig gevoel

Prima, rustig en gratis. Openbaar toilet naast de camperplaats. Tankstation vlakbij. Inderdaad geen lange plaatsen maar de garage van de camper kan over het grasveld heen hangen

Eerste nacht op de parkeerplaats gestaan, tweede nacht op de camping. Mooi veldje, prima toiletgebouw (betalen met munten voor 4 minuten douchen). Camping aan het stuwmeer, het strandje noem ik echter geen strand, verder overal ver vandaan (1 toegangsweg).

Mooie camperplek. Vriendelijk ontvangst, broodjes service. Je moet wel overal voor betalen: water, douches, stroom. Met de bus naar Winterberg is gratis (bus rijdt niet op zondag).

Prima camping als uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Met de fiets, langs de Donau, ben je in 5 minuten in het oude, gezellige centrum. Camping heeft kleine plekken, 2 toilet gebouwen, broodjes service.

Zeer grote camping, waardoor het onpersoonlijk wordt. Net sanitair, 2x per dag schoonmaak. Camperplek is voor aan de drukke weg. Weinig Nederlanders op de camping in de periode dat wij er waren. Veel kleine kinderen op fietsen, geen camping voor rustzoekers.

Gemoedelijke sfeer op de camping. Niet goedkoop, maar wel goed onderhouden, net sanitair, heerlijke douches, zeer klantvriendelijk. Erg fijn is het meer en de ligweide om s middags lekkers te relaxen. Restaurant is goed, gastvrije mensen.

Leuke rustige plek. Er is aan de andere kant van de weg ook mogelijkheid tot gratis overnachting tussen 20 en 9.u Veel ruimte. Kanaal is erg leuk, veel vissers.

Gratis valt wel mee hoor. Wij betaalden 9.50 incl stroom. Er staan alleen botte camperaars die zich gewoon niet melden en dan dus gratis staan Eten in restaurant viel ons tegen, zeker qua prijs. Plekje is stil in de nacht. Leuk wandelen met de hond verder niets bijzonders

Plekken bij het zwembad krap, boven hebben ze dit jaar extra camperplekken gemaakt. Is meer kleine camping. Bijna geen schaduwplekken. Loop of fiets je vanaf de camping naar de brug en neem je het 1e weggetje rechts langs de rivier dan kom je bij de bocht van de rivier een zelfgemaakt zwem/slingertouwen paradijs tegen, gemaakt door lokale jeugd. Leuk voor de wat oudere kinderen.

Jaaa! Love it. Betalen met easy park app, 13.80 voor 24u. Water vullen, lozen, toilet legen en zelfs stroom. Stadje is super leuk, je kan er heen lopen. De camper staat op het achterste gedeelte de hele dag in de schaduw. Rodelbaan op 80meter. Skischansen op fietsafstand, zwemmeer op fietsafstand. Casino op loopafstand. Mercator loopafstand. En toch super stil snachts.

Misschien met een kleine buscamper? Op een maandag in november. Dan past het misschien.

Altijd plek. Sta je aan het eind dan heb je toegang tot het riviertje en een heel klein "strandje". Ijskoud water maar zo mooi blauw. Stroom redelijk veel plekken. 1e zuil geeft 10u stroom voor 1 euro, 2e zuil geeft 8u stroom voor 1 euro.

Geen honden toegestaan in hoogseizoen

1 camperplek bij een soort van hotelletje? Plek is leuk. Lastiger de loslopende hond van de eigenaar aangezien onze hond niet met andere honden kan. De prijs van 25 euro is wel erg hoog voor alleen stroom als voorziening. Douche alleen koud en pool closed kregen wij te horen. Maar wel een leuk plekje voor 1 nacht. En rest aan de overkant is goed : vraag naar de pizza kaart!

Geen overnachting mogelijk

Wij hebben op P1 gestaan. Nergens staan camper bordjes. We kozen voor het lager gelegen plateau, bij het tunneltje. Daar mooier uitzicht dan bij P2. Restaurant bij P2 is erg goed. Wandelpad, bienenlehrpad, bij P1, erg leuk. Lift hysterisch duur. 64 euro om met 3 pers van beneden naar de top te gaan.

Leuke plek hoor. Parkeerautomaat bij de camperplaats. 15 euro incl stroom. Genoeg stroom uilen en mooie grote plekken. Veel groen. Wij voelden ons er super op ons gemak

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Camping gedeelte was vol maar er is nog een extra veld met volop ruimte. Daar is stroom verkrijgbaar mits je een enorm verleng snoer hebt. Toeslag extra persoon : 3 euro. Toeslag hond 1 euro. Lekker rustig. Verder weinig te beleven. Wel een forellenvijver om de hoek voor de liefhebbers.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

We stonden alleen op deze heerlijke plek. Het uitzicht over een veld en water is leuk, tijdens ons verblijf graasden er 's ochtends tientallen ganzen met hun kuikens. Achter de dichtbij gelegen voetbalclub en snackbar begint de ijsvogel wandelroute, het is een uurlang prachtige wandeling over velden, langs water en over de dijk. We kwamen langs een uitgebreide speeltuin voor de kinderen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Unieke plek. Overnachten mag aan de linkerkant van de kade. Max 5 campers, er schijnt af en toe controle te zijn. Geen voorzieningen maar wel 3 lepelaars en een ooievaar in je voortuin, prachtig uitzicht, altijd wat te zien. Wij komen hier zeker nog eens terug. Jammer dat veel camperaars hun afval bij de prullenbakken dumpen, neem het mee , gooi het thuis in de kliko, kleine moeite.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prima plekje om te slapen. vlak bij het schuttershuisje staat een zuil. 8u stroom voor 1 euro. enige nadeel is wel dat in het weekend al om 7u een hoop volk arriveert met auto's voor schiettraining ofzo? misschien beter dus iets verder van het huisje af parkeren. terrein is verhard maar her en der hobbels en bobbels.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Makkelijk te bereiken plek. ruime plaatsen, parkeerplekje is verhard. wasgebouw bij de camping is prachtig schoon. niet alle plekken zijn voorzien van stroom, of je moet een hele lange kabel hebben. 12.50 p nacht is een eerlijke prijs voor deze plek.

Prachtig! ik snap het niet: Nacht eerder sliepen we aan de Rijn in Andernach, 10km verderop, daar mega druk en niet erg bijzonder. Hier echt erg mooi en maar 3 campers?!. Wij gaan dit plekje in ieder geval onthouden.

Eind november maar er staat een hoeveelheid aan campers alsof het hoogseizoen is. Aanrij route is dwars door industrie. Veel elektriciteit punten. Is daarom deze locatie zo populair?

Leuke plek voor de camperaar met kleine kinderen. je parkeert pal aan een grote openbare speeltuin.

Dit is volgens mij de mooiste plek op aarde. Er zitten 3 camperplekken bij elkaar. de 1e kan je voorbij rijden, de tweede is op een parking bij het hotel/restaurant, daar fantastisch uitzicht aan alle kanten. Forel in het meer is begin s avonds makkelijk te vangen. Eeuwige sneeuw op 10 minuutjes lopen, voor iedereen haalbaar. Er is nog een 3e camperplek, daarvoor moet je de panorama strasse op.

Hele fijne plek. rustig, netjes, heerlijke douche. Broodjes service, stroom, wasmachine, het is er allemaal. geen 10 want ik miste de mogelijkheid om de vaat af te wassen. toilet was ook fijn geweest maar ik snap dat het er niet is omdat je dan niet camperaars te gast krijgt voor een sanitaire stop. veel sportfaciliteiten naast de camping, beachball, fitness apparaten etc.

Alleraardigst plekje. het loont de moeite om de drukte van Trento voorbij te rijden en hier te gaan staan. 2 plekken zijn standaard bezet. wij hadden de derde plek. heerlijk rustig. ook genoeg plek op de parking zelf als plekjes bezet zijn COOP op 1 min afstand. op maandag staan op de tegenovergelegen parking een kaasboer en een kippengril. Kerkklokken zijn wel een " dingetje" maar ach, vakantie.

Plaats aan de overkant van het kanaal tov het service station. plekken aan water, geen zwemwater. veel vliegbeestjes. Voelde allemaal een beetje rommelig aan. Niet erg prettig. Wél afgesloten dmv slagboom, dus enigzins veilig gevoel. Wij zijn er niet blijven slapen.

Brrr. eng plekje onder viadukt. snel weer door. Geen slang bij watervulpunt en wij hadden onze eigen slang niet mee.

Leuk plekje met uitzicht op Schloss Braunfells. Leuk dorp met aardig wat horeca. In het wildpark geen wild gezien maar wij waren er midden op een hele warme dag. Toilet gebouwtje was hele dag open. Overige voorzieningen niet gebruikt. De 4 plaatsen zijn eigenlijk al vol met 2 campers maar de rest van de parking was bij ons bezoek leeg dus daar stonden wij.

Heerlijk rustig. Drukke weg? Niet gezien. we hebben een rondje om het meer gefietst en gezwommen in het buitenzwembad. stroom werkte prima. 50ct. Ideaal plekje voor de hond.