@Vermarien-peter
- 2017
- Karmann Davis 590
- 2025
- Buscamper
Nette en rustige camperplek. Voorziening zijn basic maar proper. Je staat heerlijk achter het huis aan en je kan vlot met fiets richting Rotterdam of Delft. Wij vonden het echt top
zeer nette locatie. alles aanwezig wat een camper nodig heeft. sanizuil met diensten tegen betaling en prijs ok. betalen met bankkaart. klein rustig dorpje kort bij met bakker en minisupermarkt
heel mooie CP . netjes in orde. heel rustig snachts. ruime plaatsen. mooie speeltuin en wandeling. er staan ook ezels in de wei. hier komen we nog terug
Sitecode: 91926
leuke camping vlakbij wandel en fietsroutes. zeer vriendelijke eigenaar. sanitair en plaatsen waren top. aanrader is de privé sauna die je kan reserveren. alle voorziening zijn er. en bij ons was het goede weer er als extra bij. we komen zeker terug

Mooie camperplaats. Gepasseerd voor service. Inderdaad geen schaduw. Wel stroompunten aan de staanplaatsen
Plaats is niet meer gratis. Sinds juli betaal je 0,51 euro per vierkante meter. Voorzieningen zijn wel in orde. Veel nachtlawaai van blaffende honden, een ijverige haan en ochtendverkeer. Beheerder van de gemeente was niet echt vriendelijk en spreekt geen woord engels, enkel portugees.
Camperlocatie op een wijngaard. Even navragen bij de aanbieder die aan de overkant van de weg wijn produceert. Plaats aan kleine gebouwtjes te bereiken via onverharde weg maar goed berijdbaar. Watertappunt gevonden. Geen mogelijkheid om chemisch toilet of afvalwater te lozen. Zeer rustig en heel vriendelijke uitbater. Wijndomein te bezichtigen normaal enkel op weekdagen