@Verstandig

een prima camping met verschillende soorten plaatsen. direct toegang tot het meer met heerlijke ligweiden. ongeveer 25 euro

mooie camping. prima restaurant . sanitair is schoon. vriendelijk personeel. prima verblijf. en goedkoop, 12 euro.

Sitecode: 19402

prima camping. Schoon en geen 35 euro maar 21 euro. zon en schaduwplekken

deze camperplaats is gesloten

vorige reactie vond ik te negatief. tarief is bij ons 25 euro inkl stroom. plaatsen zijn niet allemaal horizontaal maar dat is op te lossen .sanitair is schoon.

camping is niet veel bijzonders. Slecht onderhoud van het terrein en sanitair. zag er vies uit. donkere plaatsen . geen aanrader.

Beetje rommelige plaats bij de rivier, maar voor een nachtje op dorreis prima en gratis te doen

25€ betaald( 1 camper /2 personen) plus 2.50€ voor water. Sanitair matig

Grote voordeel: op loopafstand centrum. Nadeel: 15 euro en geen enkele voorziening

Prima plek. 30€ betaald ( 1camper en 2 personen)en 5€ voor een was.Na enig aandringen kon ik toch met een kaart betalen.De dame achter de balie was - op zijn zachtst gezegd- niet zo aardig.

Prima camping.Superschoon. De eigenaar is super vriendelijk en bedoelt het allemaal heel goed.

De foto’s zeggen genoeg, denk ik. We staan hier “ noodgedwongen” omdat we Bardejov ( op doorreis vanuit Polen naar Tsjechië ) willen bezoeken. Dit is de enige “ camperplaats” in een straal van 50 kilometer rondom de stad. De kampeer infrastructuur in Slowakije is so wie so minimaal

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima en veilige overnachtingsplaats bij een HIB benzinestation langs de M 9 van Pristina naar Pec met een goed(koop)restaurant. Er is ook een Burgerking op het terrein.Nog een attentiepunt: wij moesten bij de Kosovaarse grens een verzekering voor 50 dagen/15€ afsluiten, omdat Kosovo niet op de groene kaart staat vermeld.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We konden er niet komen (12/5/2019) omdat de weg vanwege het weer niet open was. Om de weg naar de “gratis” camping te mogen gebruiken moet je 20 euro betalen. Aldus het toegangsbord. Anna