@Verwey
- 1990
12-6-2026 Grote parkeerplaats waar je zowel links als rechts van de brug 48 uur mag staan. Bij harde wind wel stoffig. Geen stroom op de parkeerplaats. Sanizuil met stroom is op andere parkeerplaats. Kosten daarvan zijn 4,50 per? Zonder betalen kun je de wc niet spoelen. Gezellig dorpje dichtbij.
9-6-2026. Ik heb nog nooit zo'n lawaaierige plek gehad. De wind kwam uit het Noorden( doorgaande weg) Er kunnen gerust campers van 7.50 staan, vooral verder naar achter.

16-9-2025. Prima plekje om te overnachten. Wc legen kan maar er is geen water om te spoelen. Vuilwater lozen kan ook. Geen vers water en geen prullenbak in de buurt. We hebben geen stroom gebruikt. Bij de losplaats hangt een kastje met invulformulier. Een gedeelte afknippen en in de brievenbus doen. Donatie is wenselijk. Kan in de blauwe zuil. 10 minuten wandelen naar het centrum. Tegenover camperplaats is een park om lekker te wandelen.

Wij waren hier 19 augustus. Geen last van de ijsbaan want die gaat de 23e weer open. Fijne CP met veel info om de omgeving te verkennen. Stroom met muntjes van 50 cent.

Prima schone plek dichtbij gezellige Kempen. Wel jammer dat op de website niet vermeld staat hoelaat je terecht kunt, dit is n.l pas om 14.00 uur ( staat op het kantoortje). Wij hebben de camper 2 uur op de naastliggende parkeerplaats gezet.
Camperplek is prima maar de direct achterliggende doorgaande weg is een drama. Wat een ontzettend lawaai. In het dorp is niets te doen. We hebben geen gebruik gemaakt van het sanistation. Goed wandelen en fietsen.
Prima camperplek waar je mag staan waar je wilt. Jammer dat een aantal bomen in slechte staat zijn en bij een beetje wind dode takken op je camper vallen. Wij hebben een ander plekje gezocht. Met de fiets kun je naar Verdun.

Mooie camperplaats. Betalen met bankkaart. Wachten op het ticket want daar staat de code op voor water enz. Vandaag waren er zwanen en ganzen met jongen op visite😀.
Zeer drukke parkeerplaats, zowel auto's als campers. Wij vonden de geluidsoverlast behoorlijk. We stonden wel aan de kant van de weg. Het bezoek aan de Auxerre was echt de moeite waard. Loopbrug over, omhoog de stad in en binnen 10 minuten loop je in het centrum.

Sitecode: 102042
Helaas, vandaag 16-6-2025 waren er werkzaamheden op het terrein en stond de slagboom open. We konden dus de inlogcode niet gebruiken. Wij zijn verder gegaan.
Wij stonden op het linker gedeelte waar plek is voor 2 campers tot 7.5 meter. Dan heb je geen stroom. Wel op de 2 kleine camperplekken. Oud stadje met mooie wandelroutes. Lokale markt op zaterdag ochtend. Wij hebben er niet overnacht.

Eigenlijk 5 sterren maar we werden gek van de vliegen. Daar kan de eigenaar natuurlijk niets aan doen. De plekken waren prima maar je hebt wel flinke blokken nodig. Voorzieningen zijn prima. Er is een wasmachine en droger aanwezig. €4.50 per gebruik. Heerlijk rustig op onze dag ( 9 juni)
3 sterren omdat je de wc moet leegmaken in de zelfde ruimte als de schoonwater slang hangt. Wij kregen maar 40 liter schoon water. Zo onsmakelijk en ongezond😪. Jetons voor de stroom koop je via de betaalautomaat. Verder prima plek met leuk stadje.
Niet op elke plaats is er stroom. Plekken op het achterste gedeelte zijn niet gemarkeerd waardoor er campers staan die 2 plekken innemen. Jammer. De prijs blijft wel gelijk. De plaatsen onder de bomen zijn niet verhard en soms erg scheef.

Voldoende schaduw onder de bomen. Gemoedelijke camperplek, je kunt zelf kijken waar nog een vrije plek is. Geen stroom. s' nachts zeer rustig. Water voor de wc was afgesloten. Gezellig en mooi dorp.
Het is altijd fijn dat een organisatie (camping-car park) een camperplaats organiseert. Deze plek is helaas niet echt gezellig. Een paar leuke plantenbakken of plantenperkjes zouden al een verschil maken. De naast liggende weg zorgt overdag voor het nodige lawaai. In de nacht rustig. De voorzieningen zijn perfect. In het dorp langs het water zijn een aantal restaurantjes. Er zijn verschillende fietsroutes.

Gewoon 5 sterren. Zoals een camperplaats in onze ogen moet / mag zijn. Basisvoorzieningen aanwezig, gezellig stadje, prachtig wandelen en fietsen.

Prima overnachtingsplaats. Is rond het middaguur al bezet. 8 plekjes. Jammer dat er maar voor 6 plekken stroom is maar moet kunnen voor een nachtje geen stroom. Dichtbij gezellig centrum en kasteelpark. En dat alles voor €0.00. Aanrader.

Fijne plek met heel goede voorzieningen. Als de wind verkeerd staat hoor je wel de trein rijden. Persoonlijk hebben we daar geen last van gehad. In de directe omgeving kun je goed wandelen en fietsen. Als kers op de taart hadden we ook nog bezoek van meer dan 40 ooievaars. Prachtig om te zien.

3 jaar na de overstromingen zijn er nog steeds dagelijkse werkzaamheden om alles op te knappen. Dit zorgt wel voor veel stof en lawaai omdat de weg naar de bouwplaats vlak naast de camperplaats ligt. Er zijn 8 stroompalen maar deze zijn alleen geschikt voor het opladen van electrische voertuigen. Na 20.00 uur is het rustig. Modern sanipunt.

Zeer drukke parkeerplaats bij zwembad in nabijheid, auto's rijden af en aan. Trein, bus en tram zorgen ook voor veel geluidsoverlast. Het ergste vond ik de ratten die rond de camper liepen. Ik heb de gemeente een mail gestuurd. Stadje is wel de moeite waard voor een bezoekje.

Prima plekje. In de midag stond alles vol. Helaas kon de wc casette niet gespoeld worden omdat deze kapot was. De slagboom stond open, we hebben wel een kaartje gekregen maar konden helaas niet betalen omdat de betaalautomaat het niet deed.

Prima camping met vrijheid om je camper neer te zetten waar je wil. Wel vaak hele scheve plekken. Er is een koffie automaat, een vaatwasser, wasdroger, wasmachine ( 10 euro) en broodjes kioskje. Daar loopt ook de trap naar de haven. Voor mensen die moeilijk te been zijn is de weg aflopen makkelijker. Langs de baai loopt zowel naar rechts als naar links een heel mooi pad.

Mooie schone camperplaats met veel te bekijken in de omgeving. Als het mooi weer is kan het s' avonds druk zijn met jongelui. Geen last van gehad. Betaling contant met muntgeld of via de easyPark app.

Op zich een prima plaats om de stad en kasteel te bezoeken. Wel veel geluid van de treinen en verkeer. De stroomzuilen waren beide stuk. Op zaterdag gingen auto's op de camper-parkeerplaatsen staan. Zelfs iemand op de verzorgingsplaats. Afval kan men aan het begin van de parkeerplaats (betonnen schotten) kwijt.

Helaas gesloten van 24-5-2024 tot 5-6-2024. De 1 ster is voor het gesloten zijn.
Prima overnachtingsplaats. Bij mooi weer vaart het pontje de hele dag op en neer, dit geeft wel geluidsoverlast als je direct aan het water staat. Betalen kan bij de meneer van de pont. In de namiddag komt er ook iemand geld innen.

Een super de luxe camperplaats, en zeker 5 punten waard. Vriendelijke beheerders, zeer mooie wandel en fiets omgeving. Gezellig stadje. Zeker niet te duur voor wat je krijgt.
Prima CP. Betalen kan via de envelop die bij het keetje hangt.

Goed om het mooie en gezellige stadje te bezoeken. Betalen moet bij Hotel Altes Zollamt, te bereiken door linksaf de parking te verlaten en via de veilige voetgangers tunnel naar de andere kant te lopen. Hotel ligt links op de hoek. WC is gesloten. Geen douche gezien.

Je kunt door de slagboom de parking op en daarna betalen aan de automaat. Alleen met card. Wij betaalden €24.95. Op de bon staat de pincode voor toegang wc en douches. Prima geregeld. Kom vroeg in de middag want anders is er geen plaats meer.
Prima plekje. Wel op tijd zijn anders is hij vol. Betalen kan alleen met kaart dus niet met contant geld.

Prima plekje, inderdaad tussen gebouwen maar dat heeft ook zijn charme. Kom op tijd( voor 14 uur) dan zijn er nog plaatsen met stroom vrij. Betalen op tijden die op het bord staan bij de sanizuil.

Jammer dat de sanizuil het nog steeds niet doet. Ik heb de gemeente een mail gestuurd. Er zijn 7 stroomaansluitingen, ze zitten achter het deurtje.

De camperplaatsen zijn zonder stroom en er is door de bomen geen TV bereik. Afval wegbrengen is aan de andere kant van de camping. Verder prima👍

Parkeerplaats met 6 gereserveerde camperplaatsen+ stroom aan de rand van de stad maar vlak naast de drukke spoorbaan, dus geluidsoverlast die wij voor lief nemen. Stad is leuk en zeker de moeite waard om te bezoeken. Verdere voorzieningen zijn op de parkeerplaats aan de andere kant van de spoorbaan. Vanuit de parkeerplaats rechtsaf onder brug spoorbaan en rechts aanhouden.
Prima plekje om de stad te bezoeken. Geen sateliet ontvangst door de bomen. Prima wifi maar na 2 uur sluit deze af. Op is op😂. Wel veel geluidsoverlast door de brug die er vlak naast ligt.
Een hele mooie rustige plek met veel wandel mogelijkheden. Betalen moet je onderaan de weg. Dit kan via het bovendek van de parkeergarage. Via de deur bij nummer 7 kun je binnendoor via trappen naar de uitgang waar de betaalautomaat staat. Niet echt handig.

Vandaag een puinhoop om op de camperplek te komen. Er zijn wegafzettingen, de parkeermeter doet het niet en is is niemand te bereiken. Dank zij de hulp van een wegwerker konden we via via de plek op. Later konden we een kaartje kopen want anders kom je er niet meer af. Hoop dat de problemen snel voorbij zijn. Verder een prima plek om te staan en de stad te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig.
Prijs is nu €22.00. Al het water moet betaald worden met een key die je moet kopen. De plekken zijn niet groot.

De betaalautomaten van Airepark werken soms tergend langzaam. Ook hier moesten we 10 minuten wachten tot de slagboom openging. De heggen zijn weg, nu strookje grasveld. 16 plaatsen.
Prima overnachtingsplaats. Veel wandelgebied langs de kust. Rustig. Geen voorzieningen. Supermarkt kun je beter eerst bezoeken.

Sitecode: 2032
Ook wij kwamen via GoogleMap uit bij de tunnel van 2.70 cm. Helemaal om moeten rijden en via de D8B2 kwamen we op de camping. Deze is gesloten tussen 13 en 15.00 uur. Gezellige camping, een beetje slordig maar dat heeft ook zijn charme. Mooie wandel en fietsroutes

Prima voor 1 nacht. Betalen kan via EasyPark App of met gepast Zwitsers geld.

Het mag wat kosten maar dan heb je ook wat. Perfecte plek met alle voorzieningen. Betalen als je vertrekt. Betaling is contant en voor max. 24 uur.

Mooie plek, wel jammer dat mensen hun auto gewoon op de camperplekken zetten. Reserveren via een QR code en betalen bij de toeristeninfo, de straat verder omhoog lopen aan de linkerkant. Er is stroom, afvalwater en wc kun je kwijt, vers water halen achter de deur.
1 ster omdat we dit weekend de camperplaats niet op konden,er was een westernweekend😢 Dus geen beoordeling.
Een prima plekje. Wel vervelend dat je een app moet instaleren om te betalen. Je kunt ook bij de benzinepomp betalen maar niet iedereen kan die afstand lopen.

Prima verzorgde plek met goede voorzieningen. Jammer dat alleen op het voorste gedeelte stroom is. Prima wandel en fietsomgeving. Gezellig centrum dichtbij de camperplaats.

Het camperbedrijf zit niet meer in Heinsberg maar in Huckelhoven. Een prima overnachtingsplekje, gezellig druk rond het meer. Bij het inwerpen van munten voor de stroom moet je oppassen dat je pas nieuwe munten ingooid wanneer de tijd om is, anders ben je het bedrag wat er nog op stond kwijt. Heel jammer😪
Prima plekje dichtbij het centrum. Wij hadden online geboekt en kregen snel een reactie. De mensen achter de receptie waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Er zijn fietsen te huur en die hoef je pas de volgende dag weer terug te brengen. De camperplaats krijgt een 5 maar het lawaai van de gieterij die op zondagavond 20.00 uur opstart zorgt voor een 4.
Helaas wegens de laatste overstroming een grote puinhoop van modder en stank. Vandaar maar 1 ster. Denk dat het op zich een prima plaats is. Wat een drama voor de bewoners. Wij zijn weer gegaan.
Helaas helemaal onder de modder door de laatste overstroming. Wat een drama.
Prima camperplek. Betalingsautomaat is te lezen in verschillende talen en makkelijk hanteerbaar. Wifi is gratis. De plekken op het gras zijn wel erg nat ( het heeft veel geregend). wij staan op het beton.
Een prima plekje, mooie omgeving en heel rustig, alleen de voorzieningen voor het nemen van schoonwater op 10 cm van het leeggooien van je toilet is walgelijk vies en heel gevaarlijk voor de gezondheid. Het zijn sanistations van Flot Bleu die je in deze omgeving heel veel ziet.

Prima plekje, je kunt alleen betalen met creditcard. Rustig en veilig ( camerabewaking). Dicht bij mooi centrum.
Wat een ontzettende smerige bende😭. Daar durf je geen vers water te nemen.
Kleine camping. De plekken zijn voor een camper boven de 7meter niet makkelijk bereikbaar door de hagen om de plek. Receptie buiten juli/ augustus van 12.00 tot 15.00 uur gesloten. Door de vele bomen geen bereik voor Sataliet. Sanitar prima en schoon.
Prima plekje, wel op steen. Hele schone douche en wc. Dichtbij centrum Sneek.

Rustige CP. Betaalautomaat alleen met contant geld. Zeer snelle wifi. Prima sanistation met apart gebruik schoon water inname.
Omdat er sani voor passanten is deze plek bezocht. Het water was afgeloten, toilet spoelen ging via een slang bij de boom. Toen we wilden vertrekken moesten we 4 euro betalen.
Prima CP om de leuke stad met veel bomen, groen en aparte tuinen te bezoeken. Plekken zijn wel scheef maar oprijblokken werken voldoende. Wc legen kan maar geen spoelwater. Legen van vuilwater met aanwezige bak met slang. Betalen stroom volgens automaat 1 euro voor 10 uur. Je kunt ook met 2 euro betalen maar je krijgt maar 10 uur.😭 Schande, en dat is niet de 1e keer dat wij dit tegenkomen.
CP die dicht naast de doorgaande weg ligt. Stadje met kasteel dichtbij en ook supermarkt de Lidle.
Prima CP. Er zijn nog steeds omleidingen door werkzaamheden. Nu toegang via smal weggetje, wel goed te doen. Er zijn geen plaatsaanduidingen en toegang tot sani is onhandig omdat er campers direct naast de sani staan. Mooie omgeving en uitkijktoren op 15 minuten lopen.
Kale ongezellige plek vlak naast drukke weg. Camperplekken liggen naast elkaar en 1 daarvan is de plek waar het sani is. Zeer onhandig. Wij zijn doorgereden.
Een beetje slordige CP maar dat heeft ook wel iets gezelligs. Er staat vermeld dat er stroom is maar dit is er niet. Dichtbij gezellig centrum.
Een geweldige CP. Prachtig uitzicht op de bergen. De stroom is heel erg duur. Alleen koelkast. 1 euro voor 4 uur. Om die reden geen 10.
20-6-2020. Prijs is € 8.00. Betalen kan met cart en munten. Wc en douche wegens corona gesloten. Zwembad gesloten. Prima overnachtingsplaats, veel wandel en fiets gebied.
Nu een grote vieze bende door stof van bouwwerkzaamheden naasr de parkeerplaats.Chemisch toilet moet je legen in de vuilwaterafvoer, erg smerig en onhygienisch.
15-6-2020. Prima plekje. Wegens corona geen voorzieningen open. We hoefden niet te betalen. Centrum op 10 minuten lopen.
13-6-20. wegens corona en gesloten zwembad gratis overnachten. Sanistation wegens werkzaamheden afgesloten. Prima plek alleen jammer van overlast doorgaande weg.
Prima plekje naast het restaurant. Geweldig wandel en fiets gebied om de hoek. i.v.m corona een afhaalmenu besteld. Smaakte prima. We komen hier zeker terug.

Leuke en gezellige plek. Basistarief is €13.00 voor 2 personen. Waterkraan was niet geheel duidelijk, er stond een kruis door op het bord. Volgens de havenmeeste was het wel drinkwater. Douches waren schoon. Gescheiden afval aanbieden.
Een echte eigenheimer overnachtingsplek. De 1e camperaars kennen elkaar en nemen flink veel ruimte in beslag. Andere campers staan in de breedte em zetten hun hele hebben en houwen naast zich neer. Jammer.
28-6-2019. Prima plekje op grote parkeerplaats. Rechts om de hoek de Norma. Vlakbij het skidorp wat ook in de zomer gezellig en druk is. De parkeerplaats is niet gratis. 50 kronen per dag.
Sitecode: 20387
Prima overnachtingsplek. Jammer van de kapotte stroomzuilen. Toegang douche en wc met 50 eurocent. Douchen kost ook nog 50 eurocent. Douche is afsluitbaar.
30-6-2019. Kleine camping aan meertje. Oud maar schoon sanitair. Douchen kost 10 kronen. Prima plekje. Kosten € 13.75. Betalen met euro, kronen of card. Beheerder spreekt Duits.
26-6-2019 Super mooi en schoon toiletgebouw met prima douches. Plek mag je zelf uitkiezen.
23-9-2019. Je kunt hier overnachten maar meer ook niet. Mogelijkheid voor 2 campers met flinke blokken anders val je uit bed.😑 Er was niemand aanwezig dus geen voorzieningen gezien. Toilet kun je alleen kwijt in officiële wc. Vakantiepark was gesloten. Camping bied een troosteloze aanblik. Kosten de volgende ochtend betaald. Stroom is niet gratis, 70 kc.
Helaas geen vrijheid om gebruik te maken van de voorzieningen. Alles zit op slot en je moet de beheerder tussen 18.00 en 19.00 uur bellen om de sloten eraf te halen. Behoorlijk verkeersoverlast. Wel op loopafstand van het stadje..
Betalen bij de touristeninfo want bij de auromaat moet je €24.00 betalen. Nu €16.00. Verder prima plek.
Maar een 7 omdat 90% van de plekken gereserveerd is. Helaas een trend die we de laatste jaren steeds vaker tegenkomen. Jammer .... .
Een prima camperplek. Dicht bij strand en ferry. Helaas is de betaal automaat een drama, uitleg is onvoldoende duidelijk. Heel veel mensen hebben hulp nodig van het campingpersoneel of gaan weer weg. Ik hoop dat de NKC die deze camperplaats goed bevonden heeft actie onderneemt.
15-7-2018. Voor ons als camperaars een geweldige, rustige plek. Veel ruimte en vrijheid om je camper te plaatsen. Dichtbij de zee. En zeer stil. Het enige minpuntje is dat we geen vuilwater konden lozen. Zeer aardige beheerder. Wij betaalden met camper, zonder stroom 12 pond.
13-8-2018 Eenvoudige camping maar wel een met een geweldig uitzicht. Waterpunt was voor ons met camper niet bereikbaar. Vuil water konden we over de heuvel op zijn land laten lopen. Dat hebben we maar niet gedaan omdat we ook afwassen in de camper. Kosten waren 16 pond.
Eenvoudige camping maar alles wat een camperaar nodig heeft is er. Lijkt een beetje boerderijachtig met loslopende pauwen, eenden en andere hoenderachtige.
9-7-2018. Ook wij werden eerst naar een ontzettende scheve plek gestuurd. Toen we terug gingen en vroegen om een betere plek was de bijbetaling voor stroom ook bij ons 5.35 pond. Je wordt dus verplicht om stroom te nemen als je niet uit je bed wilt rollen. Jammer. Voor de rest prima camping.
11-7-2018. Wat een leuke minicamping. Prima uitleg over wat er in de buurt te doen is. Nieuw sanitar. Mooie rechte plaatsen. Wij betaalden met korting € 20.00 inclusief stroom.
Om op de juiste plek uit te komen is het beter om het adres in te vullen anders stuurt Tom Tom je de verkeerde kant op. Verder een prima plekje. Dicht bij het centrum en kasteel wat zeker het bezoeken waard is.
Sitecode: 20141
Prima plekje. Plaatsen 1 tot/met 15 hebben geen tv ontvangst door de hoge bomen. Bij plaats 15 is de uitgang van de naturisten camping, auto's rijden geregeld in en uit.
23-4-2018. Helaas een dikke 0 voor deze mix parkeerplaats. Alle camperplaatsen stonden vol met auto' s en bestelwagens. Ik heb de gemeente Leiden een mail gestuurd over dit wanbeleid. Op de site campercontact wordt er al vaker geklaagd over deze plek. Campercontact hoop dat jullie actie gaan ondernemen.
€ 22.80 voor een overnachting zonder voozieningen. Parkeerplaats ligt helemaal overhoop. Een grote zooi. Wel dichtbij de stad, kasteel en botanische tuin.
Ingang is moeilijk te vinden. Links ligt een parkeerplaats met sanistation. Camperplek is te bereiken door rechts halt te houden voor poller. Betalen aan de zuil dan gaat de poller naar beneden en rij je naar de camperplek. Verder een prima plekje.
3-8-2017. Prima plek. Op donderdag is het restaurant waar je moet betalen en die de stroom inschakelt gesloten. Aardige meneer kwam rond 17.30 uur het geld innen en stroom inschakelen. Supermarkten in Eeklo. ong 3 km.
Een 8 voor de ligging direct achter de duinen. Tot mijn verbazing en afgrijzing gebruikte veel mensen de kapotte schoonwater kraan ( nu dus gratis water) voor het schoonspoelen van de wc. Tuut er onder of tegen de kraan aan en spoelen maar. Even later vulde iemand anders weer zijn waterflessen. Brrrrr. 2-8-2017
24-7-2017. Zeer leuke en gezellige plek. Ruimte voor 10 campers, indien nodig is er ook nog ruimte aan de overkant van het water. Prima omgeving om te wandelen en fietsen.
1-8-2017. Mooie plekken. Ticket nummer van slagboom heb je nodig om uit te chekken.
28-7-2017. Zeer mooie plaatsen met stroom. Slagboom waar je met bankpas moet betalen. €10.00 incl water en stroom. Aan de overkant loop je het dorp in. 10 minuten naar zee.
Sitecode: 19254
17-7-2017. Veel geluids- en stankoverlast van voorbijgaand verkeer. Smalle kleine plaatsen. Grote campers moesten op parkeerplaats gaan staan.
Sitecode: 20450
Zeer rustige plek. Prima voor overnachting.
Beetje afgelegen plek. Veel verkeershinder. Service punt was heel erg vies. We hebben er geen gebruik van gemaakt.
Op zich een prima plekje voor overnachting. In de vakken kunnen alleen kleine campers staan. Jammer van het rommelige uitzicht.
Geen aparte camperplekken meer. Nu redelijk veel lawaai door loonbedrijf dat naast de camping ligt. Verder een prima plekje. Wifi aanwezig maar dan moet je wel dicht bij het aanmeldingshuisje staan.
Prima plekje. Helaas konden we het afvalwater niet kwijt omdat er geen putje is. Wel is er binnen een afzuiger maar helaas paste die niet op onze afvoer. Geen water om het toilet te spoelen.
26'-7-2016 deze camperplaats bezocht. Na rondje rijden bleek hij inderdaad helemaal bezet te zijn. Advies aan beheerder: geef voor binnen rijden aan als er geen plaats meer is, dit voorkomt opstoppingen en overlast voor andere aamwezigen.
Niets gemerkt van onaardige mevrouw die ons een plaatsje aanwees. Goede voorziemingen. Prima om te wandelen rond het meer. Als je links af gaat kom je bij zwemgelegenheid.
Geweldige camperplek. Wij waren hier vorig jaar ook, toen was het wifi bereik erg slecht. Dit jaar perfect bereik met code die op de info zuil staat. Geen 10 omdat de kosten voor stroom erg hoog waren. Wij waren 10 euro kwijt voor nog geen 2 dagen verblijf (allleen gebruik koelkast).
Prima plek om te overnachten. Wij vonden de beheerder zeer aardig en behulpzaam. Jammer dat een plek beoordeeld wordt naar de 'aardigheid" van een beheerder. Helaas hebben we de loosplek niet gevonden.
Eenvoudige camperplaats. Beetje rommelig. Dorpje zeer dichtbij. Fijn om te wandelen, vooral met honden. Betalen kan alleen met Duitse EC kaart of met muntgeld.
Heerlijke rustige plaats, behulpzame eigenaren die de skelter en trampoline beschikbaar stelde voor onze kleinkinderen. Prima voorzieningen. Goede start voor bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon. Met de honden konden we direct het bos in lopen.