@Veteraan2
- 2022
- Hymer integraal B544
- 2001
- Integraal
prima boerderijcamping, geschikt voor alle leeftijden zo'n beetje. Lekker rustig en prima uitgangslocatie voor de zee, of België. Prijs is prima en sanitair is netjes. Chemisch toilet legen is mogelijk en stroom is beschikbaar voor caravan of camper. Kinderen kunnen fijn spelen op de camping.
Hele nette terrassencamping met zeer ruime plaatsen. Sanitair is netjes. Speeltuin voor de kids. Er is een camper verzorgingsplek achter het sanitair. Receptietijden zijn anders dan bij de meeste campings maar dat levert geen probleem op. Telefonische bereikbaarheid is een optie. Boeken kan via de website. Toegang bij de slagboom middels kentekenherkenning. Wij stonden 1 nacht met de camper voor €35,= inclusief stroom, wifi enz.
Rustige camping, net sanitair. Stroom apart afrekenen via muntenautomaat! Receptie is alleen van 08-12 uur geopend. Broodjesservice aanwezig 👍🏻 Instructies met plaats toewijzing staan op het bord naast de receptie. Beetje onpersoonlijk vonden wij. Restaurant bleek tijdens onze tweedaagse gesloten. Prijs €37,50 per nacht (2 personen en camperplek) is te duur omdat er niets te beleven valt. Betalen kan alleen contant!!