@Veugd
- 2021
Augustus 2026
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtig en rustige locatie. Mooi wandelgebied recht aan de stroomversnelling van de 400km lange rivier Piteälven. In het hotel serveren ze ook nog eens lekker eten. Het is wel relatief wat duurder.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rond 20:00 gearriveerd. Heerlijk rustig. Fantastisch uitzicht op het meer met prachtige zonsondergang. Af en toe wat verkeer maar niet storend. Er is water en er zijn omkleedruimtes en toiletten bij het strandje.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Sitecode: 194545
Heerlijke plek aan de Klarälven. Veel plek om lekker te hiken in de bossen. En met wat geluk Elanden te spotten! Een aantal leuk ingerichte gezamelijke plekken. Er is een speelruimte, vuurplaats en afwasgelegenheid. Twee plekken met elektriciteit gevestigd rondom de gezamenlijke ruimtes. Dichter bij de rivier zitten nog twee prachtige plaatsen met fantastisch uitzicht zonder elektriciteit. Gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en sociaal!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

We hebben hier alleen gestaan. ruimte voor voldoende campers inclusief de mogelijkheid om stroom te gebruiken. Rustige nacht gehad. Grijs water is te legen en je kunt je drinkwater aanvullen. Ligt naast de golfbaan. Vanaf een uurtje of 9:00 komt er volk golfen.