@VictorvanBrunschot
Wij scheuren rond door Europa.
Je kunt ons volgen op www.victorlia.nl
- 2018

- Fiat Ducato 244
- 2006
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Erg mooie familie camping. Voor kinderen is er van alles te beleven. Camping is netjes, sanitair prima, ruime plaatsen op veldjes. Ondergrond is vlak. Veel zwembaden, zowel buitenbad, zwemplas en binnenbad. Bowlingbaan, binnenspeelruimte, kleine shop. Verzorgplek camper, een beetje scherp indraaien, maar verder prima.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een prachtige camping, met zeer ruime plekken. Twee toegangen tot het zandstrandje met een steenrand in het water, dus er is ook een mooie nieuwe steiger. Water is super helder. Heerlijk om in te zwemmen. Er is een prachtige, grote speelplek voor kinderen. Het online boeken met de incheck zuil werkt perfect. Het sanitair is ruim voldoende en wordt netjes onderhouden. Vlakke ondergrond.
15 euro voor stroom en vieze douche! Een camperplaats met douche en toilet voor 15 euro? Dat klinkt mooi. Maar de parkeerplekken voor campers zijn eigenlijk gratis: P Frei. De toiletten, je krijgt een sleutel, maar deur afsluiten mag niet het is een namelijk een openbaar toilet. Waarvoor betaal je dan? Voor een vieze douche met verstopte afvoer en beetje stroom en lawaai van het voorbijrazende verkeer. Denk goed na!
Juli 2026
Mooie, niet te grote, naturistencamping. Wij hebben een prettige sfeer ervaren. De contacten met de leden/vrijwilligers hebben we als erg prettig ervaren. Sanitair is netjes en schoon. Plaatsen zijn ruim. Er is een grote mooie zwemvijver. Je kunt er met bootjes varen en heerlijk zwemmen. Er is een ligweide en klein zandstrandje met speeltuintje. De omgeving is erg fietsvriendelijk.
Mei 2026
Wij waren hier in het voorjaar. De camping was rustig, sanitair netjes, personeel erg aardig. De plekken zijn ruim, we mochten zelf kiezen, wel goed kiezen, wil je zon, of juist niet. Wel veel plekken wat schuin, dus je camper wel recht zetten met blokken. Omgeving is mooi, strandje ca 100 meter van camping. Diverse watersportactiviteiten aan het meer mogelijk. Wandelen kan hier ook prima.
Sitecode: 19968
Voor de derde keer al weer, en zeker niet de laatste keer! Wat een geweldige camping om met onze kleinkinderen naar toe te gaan. Een veilig zwembad, leuke speeltuin en skelters. In het hoogseizoen elke dag activiteiten en in de omgeving is van alles te doen. Je hebt geen kind aan ze. De hele dag vermaak! Het sanitair is top! Mooie ruimte plekken en de ontvangst is erg prettig. Tot de volgende keer!
Deze camping verdient meer dan 5 sterren. Alles is super schoon, overal is alles sfeervol gemaakt. Vrije terrassen voor je eigen drankje en je eigen maaltijd. Een moderne ruime keuken beschikbaar. Sanitair is supermooi. Extra 6 heerlijke ruime buitendouches met warm en koud water. Broodjes service en klein winkeltje. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vlakbij slot Frederiksborg en Kopenhagen gemakkelijk bereikbaar met trein. Prettig contact.
Erg prettig contact met de vrijwilligers van deze naturistencamping. Het sanitair is goed. De broodjes zijn heerlijk vers. Wij hadden een plek met zeezicht. De zonsondergang was betoverend. Er is een uitgebreide keuken. Je kunt overal gebruik van maken. Wij hebben vanuit de camping gefietst, gewandeld, Roskilde en het Vikingmuseum (schepen) bezocht, het prachtige Vikingdorp in Lerje (Sagnlandet Lejre) bezocht, en een dagje Kopenhagen gedaan.
Fijne camping. Prachtig gelegen aan een erg mooi meer. Ideaal voor suppen, zwemmen, etc. Je loopt zo het meer in, maar een echt mooi strandje is er op minder dan 1 km, aan hetzelfde meer. 2 sanitair gebouwen. 1 is oud, meer wel netjes schoon, ander gebouw is supermodern. Alles is netjes schoon. Het personeel is erg aardig, er is een klein winkeltje met dagelijks heerlijk vers brood. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed.
Helemaal perfect. Super schoon sanitair, prettige ontvangst door havenmeester, mooie plekken, veilig achter de poort van de haven. 2 supermarkten en centrum vlakbij, leuke omgeving voor bv fietstocht. Reserveren on-line is de bedoeling.