@Vidauban
- 1991
Sitecode: 195195
Geweldig mooie camping direct aan het water. Zowel huisjes als mooie camperplaatsen. Sanitair zeer schoon. Water en electriciteit op de CP. Wij betaalde in mei €27,-- per nacht, 7 m camper en 2 pers. ACSI krt. Restaurant, winkeltje, zwembad, kinderspeelplaats, uitlaadplek voor honden. Wij bevelen deze camping zeker aan.
Prachtige camping voor die prijs. Hebben ws laatste jaar veel vernieuwd. Prachtige glampingtenten voor liefhebbers. Camping ligt direct aan de Loire en heeft een grasveld. Plaatsen zijn heel groot. Hele leuke fietsroutes aan beide kanten vd Camping met diverse dorpjes. Speelplaatsen voor kinderen. Sanitair ziet er zeer schoon uit. Wifi rond Receptie en de bar. zou deze Camping zeker aanbevelen.
Voor een gratis CP, prima plek om te overnachten. Aan de Loire, verhard egaal gedeelte. Er kunnen grotere campers staan. Bar Restaurant in de buurt met speelplekjes voor de kinderen.
Inmiddels is alles vertrokken en is er weer volop plaats. Adres moet inderdaad zijn Rue du Chateau. Bij het witte kerkje.Prima plaats om een nachtje te staan.
Er zijn 2 plekken waar je kunt staan. Op het boerenerf zelf aan de overkant bij het huis of bij de lege stallen op het gras. Wij stonden bij het huis tegen over de geitjes. Heerlijk rustig. Mevrouw is heel vriendelijk en gastvrij. Je kunt wat eigen gemaakte producten kopen die zeker niet duur zijn. Wij vonden dit een Topplek, zeker als je naar of van het zuiden komt.
Weer zo'n gratis pareltje. Ligt direct aan het stuwmeer op 2 plateau's. Rustige plaats in deze tijd van het jaar. We stonden deze dag met 3 campers, maar alleen zal ook geen probleem zijn want aan de achterkant ligt het politiegebouw. Er is een toiletgebouwtje, wat er schoon uit ziet. Je kunt er ook je Porto Potti legen en vuil water lozen.
Wij staan er nu vanaf 24 maart 2024 en de camping is gewoon open. Heerlijke plek, schone voorzieningen, heel vriendelijk personeel. Camping ligt pal aan het strand.
Prima locatie, heerlijk rustig tussen grote wijngaard. Alles aanwezig voor sanitair. Plaats €10,- en elec. € 3,-. Vlakbij A75. zeker aan te bevelen.
Momenteel kan je hier niet overnachten ivm de hoge waterstand.
Wij vinden dit een prachtige camping. Niet al te groot en niet al te druk in een prachtige omgeving. Het levendige La Roche-en-Ardenne met z’n vele winkeltjes en restaurantjes ligt op loopafstand. Heerlijk om te wandelen, kanoën, mountainbiken etc. De camping zelf ziet er heel netjes uit, er zijn veel dingen vernieuwd. Sanitair vernieuwd en heel schoon. Ligt direct aan het riviertje De Ourthe. Ontvangst is heel vriendelijk. Verharde plaatsen.
Rustig in deze tijd van het jaar. Prima hier overnacht en heel goed gegeten in Pizzeria Tavernetta in het dorp. Super lekkere pizza's en niet duur.
Heerlijk rustige plaats om te overnachten. Klein plaatsje onder de platanen.
Heel aardige mevrouw (duits) bij receptie. Super schoon sanitair. Kleine camping met voldoende privacy. Goede Wifi. Wasmachine en droger aanwezig. s' Morgens verse broodjes, klein barretje. Ligt midden in het kleine dorpje, 2 kleine supermarktjes, klein restaurantje. 6 km van het strand, fietsomgeving.
Prima locatie om te overnachten. Heerlijk rustig, stoeltjes kunnen neergezet worden. Klein oud provencaals dorpje, zonder voorzieningen.
Uitstekende camping voor wat je er voor moet betalen. Inclusief stroom betaalde wij € 18.30. Vriendelijke eigenaren, broodjesservice, je kunt er een hapje eten met een lekkere Bergerac wijn, klein speeltuintje, klein maar zeer schoon zwembad. Terrein zeer goed onderhouden, douche-en wasgelegenheid is prima. Wifi is ook goed, zelfs in onze camper.
mooie camping met ruime plaatsen. sanitair is super schoon! hebben hier al meerde malen gestaan en kunnen deze camping aan iedereen aanbevelen! gunstig gelegen vlakbij Middelburg en strand. Vriendelijke en sympathieke eigenaren.
Nette vrij nieuwe camping maar niet goedkoop. Richtprijs geeft niet direct een duidelijke beeld. Het varieert van € 24,— tot en met € 54,50 excl. toeristenbelasting. Weinig beplanting, dus weinig privacy. Sanitair ziet er spic en span uit en is verwarmd.
Sitecode: 19674
Te duur voor wat ze bieden, verouderd
Een super mooie ruime CP bij boerderij. Het schone sanitair (heerlijke douches) met een verfrissend geurtje en muziekje is TOP. Het terrein is keurig onderhouden. Hele aardige beheerders. Vlakbij strand, Middelburg en Vlissingen. Mooie wandel en fietsroutes. 3 km naar Koudekerke, hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Wij komen hier zeker terug.
Sitecode: 19732
Hier overnacht. Prima rustige kleine plek, net buiten het dorpje. Alleen gestaan, maar voelde niet onveilig, paar huizen in de buurt.
Sitecode: 19310
Knausje Prachtige CP direct aan het meer, mooie omgeving, wandelpark. Leuk dorpje. Grote ruimte om te staan, zowel verhard als op gras. Loosput, water, afvaldump. Diverse winkels op loopafstand, o.a bakker, restaurant, MAC, Action.
Sitecode: 19674
prima kleinere camping aan de rand van Middelburg. Vriendelijke ontvangst. Goed sanitair. Redelijke prijzen.