@Vidfare
- 2008
- Hymer B 524 SL
- 2008
- Integraal
De gemeente Fehmarn heeft campers van alle reguliere parkeerplaatsen geweerd en iedereen gedwongen om te kamperen. Dit betekent meestal hoge prijzen, plus de Kurtaxe, die de gemeente van alle bezoekers eist. Südstrand biedt wat een camping vereist, maar voor campers is er geen prettige omgeving – een beetje overwoekerd. El ontbreekt op veel plaatsen. Er is echter een goed restaurant met uitstekend eten van diverse soorten.
Een open en onaantrekkelijk gebied, waar de betaalautomaat nog steeds niet werkt. Riolering en elektriciteitswerken (€ 1/kWh). 700 m van het leuke stadje met winkels en restaurants. Voordeel: vlakbij de A7.
Een grote teleurstelling! We waren hierheen getrokken door de beoordelingen en dat er ter plaatse een maaltijd te krijgen was. We dachten aan alle CP's aan de Moezel waar je van het uitzicht op de rivier kunt genieten. Maar nee. Geen eten en geen uitzicht op de Loire zoals we ons hadden voorgesteld. Helaas werd het uitzicht belemmerd door heggen en dicht bos. De ervaring werd gereduceerd tot een donker grasveld met dure stopcontacten (€ 6) in een bos. Ga ergens anders heen!
Vroeger was hier een uitstekende CP met alle voorzieningen. Tegenwoordig heeft de gemeente alle voorzieningen verwijderd, zelfs water, dat na storingen niet meer wordt gerepareerd. Het dorp is overigens een van de interessantste uit de tijd van D-Day, met een uitstekend museum over de prachtige landingsplaats. Veel restaurants, maar niet echt een levensmiddelenmarkt. Jammer!
Dit is een onvriendelijke en saaie plek. Niet aan te raden, tenzij je een IT-ingenieur bent met goede kennis van databeheer met een mobiele telefoon. We begrijpen dat als de auto meer dan 3500 kg weegt, er ook extra kosten aan verbonden zijn. Heel vreemd en vijandig. Het restaurant was ook gesloten, dus we zijn daar weggegaan. Ongewoon duur ook. Niet zo eervol voor Nederland als toeristenland!
Als je in een donker bos zonder beschaving wilt verblijven, kun je deze plek kiezen. We konden het meer niet vinden en het enige positieve was dat de wifi goed werkte. Maar alleen 's avonds :-( Ongewoon duur voor een relatief kleine ervaring.
Onbegrijpelijk hoge prijs 26 + 4,60 plus kosten voor alle diensten. De stad verbiedt alle andere nachtparkeerplaatsen, wat de eigenaar een perfect monopolie geeft. Bovendien ligt het ver van het centrum. Niet aan te raden!
Ligging in de natuur naast een leuk oud Gasthof. Er is plek voor velen, maar het gazon loopt licht af. Typisch Duits eten, goed bereid, en lekker bier.
Felsberg biedt parkeerplaatsen naast het badhuis. Het miste charme en zag er saai uit. Toen we het bord (opgehangen) lazen met een aantal alinea's die door de magistraat waren vastgesteld, kregen we het gevoel dat Felsberg een slechte houding heeft tegenover bezoekers. 600 m naar het centrum. Na de lunch reisden we verder.
Zeer ongeschikte CP! De GPS wijst de verkeerde kant op en je moet de borden heel goed volgen. De weg ernaartoe is belachelijk smal en zorgt voor ontevredenheid en krassen op de auto. Er was niemand aanwezig bij de receptie en het was moeilijk om een idee te krijgen van de locatie. Ga hier niet heen!
Behoorlijk saaie plek. En een beetje duur - 18 €. Ver naar toilet en douches. Rustig maar saai, zoals gezegd.
Niet altijd zo rustig :-( In de zaal was een 2-daagse bruiloft aan de gang. We kwamen op dag 2 aan en mensen verzamelden zich 's middags voor de lunch buiten, terwijl er hele zware muziek klonk tot 23.00 uur. Om nog maar te zwijgen van al die dronken mensen die schreeuwen. De volgende dag werden we gewekt door de grasmaaier. Kijk uit voor bruiloften!
Smalle wegen leiden naar de plek, waar goede staanplaatsen wachten. Niet zo charmant, maar met de ervaring van de onvergelijkbare pub en de goede pizza's zal het een goede herinnering zijn. Het was voetbalavond en de zaal zat vol met mensen, maar iedereen kreeg een zitplaats. Probeer het gerust!
Sitecode: 12076
Deze stad is gek geworden omdat ze dacht dat het Parijs of iets gelijkwaardigs was. 30-55 € in het laagseizoen! Deze CP is saai. Vermijd deze grijze stad!
Goed onderhouden CP, met vreselijk laadsysteem. Slechts één uitgang met ledigingsmogelijkheden, waardoor het lang wachten is in de ochtend. Moet verlengd worden!
Wat kan er beter in een CP? Mooi zeezicht met boten, vlakke verharde ondergrond, allerlei soorten service. Twee uitstekende restaurants, strand met zwemgelegenheid. Aanbevolen!
Lekker om op warme dagen richting zee te komen. Deze CP is nieuw gebouwd met de nieuwste technische boekingssystemen. Bij aankomst scan je de QR-code met je mobiele telefoon en betaal je met je creditcard voor het verblijf, inclusief het aantal kWh. Kan ook in een automaat. Niet zo mooi uitzicht, maar slechts 200 m naar de gezellige oude vissershaven met alle restaurants. Aanbevolen.
Omringd door hoge hegdes - geen contact met jachthaven. Beide restaurants zijn al om 16.30 uur volgeboekt. Of 1€/kWh. Winkel 1 km. Vrij saaie plek :-(
Zeer grote CP. Probleem met weinig bevoorradingsposten. Zeer moeilijk betalingssysteem dat enorme vragen veroorzaakt bij vertrek in de ochtend. Pas op voor deze CP!
Nu 14€. Alle Honfleur is erg duur. Het ergste in CP is het alarm dat schreeuwt elke keer dat de ingangsbalk beweegt; dat is de hele dag :-(
De plaats was open om binnen te gaan en we brachten de nacht daar door. Er heeft een ingrijpende herinrichting van het parkeerterrein plaatsgevonden. Om elektriciteit aan te bieden zou het veel eenvoudiger kunnen. Vanmorgen kwamen politieagenten en bevalen ons onmiddellijk te vertrekken. Buiten stond een werkploeg te wachten. Erg stressvol en slecht voor de belangrijke vieringen van de D-day-week. De locatie zal waarschijnlijk goed zijn, maar de veerboot naar Southampton is nog steeds storend.
Nadat we op 31 maart hoog in de bergen waren gereden, vonden we de CP volledig gesloten en geen tekenen die aangaven dat het niet zou sluiten en ook niet of het weer zou openen. Een echte teleurstelling!
Rustige eenvoudige CP op asfalt nabij het centrum. Supermarkt en bakker dichtbij. Duur 15 € in de winter. Er was geen drinkwater zoals beloofd. Geen elektriciteit op deze plek.
Dit is een gênant ongepaste pitch! Moet elke dag van de week worden afgeraden. Voor € 15,- krijg je een parkeerplaats aangeboden op 15 meter van een drukke doorgaande weg. Zo slecht! Op reis wil je na de reis even uitrusten in een rustige omgeving. Hier werkt het absoluut niet. Zou iedereen die Roses wil bezoeken afraden!
Sitecode: 20676
Dit is een leuke CP in de haven met alle voorzieningen. In de buurt van diverse restaurants en supermarkt. Het in- en uitchecken is het probleem. Het duurt tot 30 minuten vanwege de complexe bediening van boten. Vaak lange vragen!
Wat je leuk vindt aan een CP is anders. Wil je even in alle rust douchen of op het toilet zitten, dan is Parking Galeón ideaal. Maar als je wat toerisme om je heen wilt, is maart een slechte tijd om hier te zijn. Het enige restaurant – een pizzeria – gaat om 20.00 uur open en bijna alles is gesloten voor de winter. Natuurlijk is de vuurtoren van Trafalgar iconisch en de 6.000 km Atlantische Oceaan indrukwekkend, maar met alleen de groene planten ga je hier snel vervelen.
OK, het is gratis ... Maar geen enkele service. Behalve een grote wijnfabriek. Leuk dorpje vlakbij.
Sitecode: 92042
Onvriendelijke plek buiten de stad. 's Nachts niet parkeren. Veel scheve plaatsen. Vermijd deze saaie stad!
Sitecode: 101949
Slechte CP. Alleen een P-plaats :-( Corr pos: 56.1286, 12.308. Betaal hiervoor geen 100 DKK! Andere plaatsen in de buurt gratis.
Erg dure CP een beetje van centrum. Restaurants en Rewe in de buurt. Moeilijk te betalen. Zeer slechte mobiele verbinding op deze plek - geen internet-tv mogelijk. Niet aangeraden!
Leuke comfortabele CP aan een kleine idyllische Moezelhaven. Village biedt deze tijd van het jaar geen restaurants. Frans systeem met bar voor betaling met creditcard. Servicehuis gesloten van oktober tot april, maar afvoer en elektriciteit zijn open. Mogelijk om water te vullen met blik.
Goed beheerde camping met goed comfort. Geen parasol - fijn in de winter. Maar het is 1,9 km naar het centrum en 2,8 km naar het strand, dus fietsen is nodig!
Perfect geregelde camping, vlakbij de haven. Alles wat je nodig hebt, behalve shows. 18,75 € is oké.
Het ergste is het stoffige grind op de site. We hebben geen stopcontact. Het enige actieve restaurant ging om 20.00 uur open. Ok om alleen te slapen.
Drukke plattegrond met veel Duitse bezoekers. Goed eten in restaurant, maar... Twee uur wachten op het eten is schandalig! Heel slecht :-( Kom hier niet!
Zeer saaie plek midden in een bos. Ver naar restaurant, etc. Onbeleefd om 15 € in rekening te brengen voor deze plek. Niet aangeraden!
Het gastenverblijf "Mühle" maakt deze plaats Wirth een bezoek waard. Helaas deden veel andere families dat ook in het weekend - erg croudy :-( Het is jammer dat dit de enige plaats is wanneer men Hamburg op de A1 in zuidelijke richting passeert.
Deze grote parkeerplaats is bedoeld voor zwemmers naar het lange zandstrand. In de gratie laat de extreem camper-vijandige gemeente Vellinge campers hier de nacht doorbrengen voor SEK 250 per nacht. Er is hier geen service behalve onreine toiletten. Aan de andere kant waren er veel muggen. Vermijd alles wat met Skanör-Falsterbo te maken heeft. De gemeentelijke mannen worden uiteraard gekocht door de eigenaren van de zomerhuisjes. Ga ergens anders heen!
Plaats gesloten 1 aug 2020
Ongeschikte plek om te overnachten door constant verkeerslawaai. Gemengd parkeren zorgt voor opstoppingen tijdens het badseizoen. Lange saaie weg naar het centrum. Niet aanbevolen.
Sitecode: 19652
Het veld is echt slecht. Gesloten en ellendig. Het ergste is dat de koelinstallatie op een onaanvaardbare manier wordt gefloten. U kunt buiten op de openbare parkeerplaats staan en het restaurant bezoeken. Daar wordt vrij eenvoudig eten geserveerd en sommige gerechten zijn duur. Niet aanbevolen
Een heel saaie plek. Afgezien van de gekke haan gebeurt er niets. Te ver naar het dorp waar ook geen café is. Niets aan te bevelen.
Het gaat over een grote parkeerplaats op de grindvloer zonder enige service voor campers. Het centrum van Sanremo ligt op 3,2 km afstand. Het enige positieve is een zeer goed gesorteerde Carrefour naast de deur, die 24/7 geopend is. De toegangsbalk is meer dan een jaar gebroken en niemand betaalt de vergoeding. Geen wonder het is 18 € per dag! Voor niets! Helaas is er niet zoveel te doen
Aangename plek voor overnachting, lang en rustig. Gratis, maar elektriciteit kost. De attractie hier is anders de herberg op 100 meter afstand. Beierse smaak en ook heerlijk eten ver boven wat de herbergen meestal presteren. Aanbevolen!
Geweldige plek. Uitzicht op de zee, op 100 meter van het idyllische Allinge met winkels en toeristische diensten, supermarkten en meer. Ruimte voor 50 campers, maar misschien niet met tafels en stoelen aan de buitenkant. Geen voorzieningen, gratis.
Plaats in de buurt van Aken voor een hotel / restaurant. Niet erg gezellig, maar in de buurt om een goede avondmaaltijd te hebben. Een vervanging voor de volledige stellplatz in Aken.
Platsen är dåligt ägnad för nattvila. En kraftigt trafikerad väg löper 4 meter van bilplatserna. Rekommenderas ej! De plaats is slecht toegewijd aan het avondeten. Een zwaar verhandelde weg loopt 4 meter van de parkeergarages. Niet aan te raden
Det är en trivsam ställplats med alla förutsättningar utom bristen på servering. Betyget dras ned av det vansinniga att man intecht kan el-uttagen med mer än 200 watt. En vanlig billaddare drar mer än så och för 150 kronor borde man kunna ladda husbilens batterier.
Det är bedrövligt av Ystads kommun att vägra oss husbilister en anständig ställplats. Det finns massor av lämpliga ytor i hamnen under vinterhalvåret när marinen är stängd. Turistkontoret rekommenderar en trottoarplats på en trafikerad gata. Mycket dåligt! Vore det in für att Ystad en Skånes trevligaste städer, så skulle man bojkotta platsen!
Trevlig ställplats något nära vägen med utsikt över fritidsbåtshamnen. Men utöver den höga ställplatsavgiften vill man ha betalt för all service. Let op 10 kronor och krångla med nyckel för att tömma toa-tanken drog ned betyget betydligt. Det tyder på en ovänlig girighet som stör hela intrycket.
Interessante en verschillende standplaatsen. Momenteel ontbreken alle faciliteiten, maar het biedt een rustig moment in een ruime weide in de Skånse platteland. In de molen door generaties gerund door de eigenaar van de boerderij, bevindt zich een ambitieuze lokale Geschiedenismuseum, met een nadruk op motorfietsen die vele tientallen jaren oud zijn. Er is ook een grote feestzaal te huur. Plaats wordt aanbevolen.
Verschrikkelijke plek! Na betaling, ontdekten we dat wij volledig naast een pretpark stonden! Lijkt dat hier min of meer permanent worden geparkeerd. Hoe leuk is het om te lijden van slechte muziek en lawaai om te slapen? Bovendien is een drukke straat buiten. 1 km van de stad en restaurants. De slechtste plaats die wij bezochten. Nooit meer hier!
Stor besvikelse vid Saar! Många gäster har givit damen i receptionen gott betyg. Vi tyckte tvärtom att hon var sur och ohjälpsam - t ex när vi skulle checka ut var hon försvunnen och ingen svarade i telefon. Dåligt! Ställplatsen är tråkig och det saknades möjligheter att tömma tankarna. El kostade extra, vilket kåns snålt när man betalar 16 €. Denna plats återvänder vi aldrig till!
Ok ställplats i lugn miljö - kanske alltför lugn. Ingen kontakt med Rhen eller den sömniga byn. Eten en uitchecken Men att sova en natt kan vara ok.
Vanuit het oosten is dit een van de eerste plaatsen waar Normandië haar wit / roze kliffen toont. Voor 10 € krijg je een leuke plek met alles inbegrepen - zelfs elektriciteit. Er is een leuk klein restaurant naast, evenals een goed gesorteerde supermarkt. Met de fiets kun je alle populaire restaurants en vismarkten bezoeken met alle mooie schaaldieren.
Niet in de buurt van centrum - meer dan een kilometer. Extra kosten voor alles. 5 € voor elektriciteit is tio duur. Nogal obviosly rijden ze op het verbod om te overnachten op de grote centrale parkeerplaats die we eerder gebruikten