@Vijfde-wiel
Kindvriendelijke camping met een rustieke sfeer op een fantastische locatie met plekken onder de bomen en plekken met uitzicht over de velden. Een vriendelijk familie runt de camping. Voor de camperaar zijn alle faciliteiten aanwezig inclusief een mini market. Goede verharde weg tot langs de camping. Hier gaan we zeker terugkomen.
Gezellige camping, vriendelijke ontvangst, camping met bomen, gras en beek waar kinderen in kunnen spelen. Het sanitair is te klein. Daardoor sta er regelmatig voor in de rij. Maar zeker een camping om naar terug te gaan!
De eigenaar van de camping bejegende ons zeer onbeschoft omdat we, zo bleek, onder zijn lunchtijd aankwamen. Hoewel hij buiten de receptie tegenover ons stond maakte hij alleen maar afstotende armgebaren, zodat we maar niets zouden vragen. Gelijk weer vertrokken!
Vriendelijke ontvangst en goede sfeer. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Madrid. Het kampeerterrein is in feite een groot veld, dat naarmate je verder van de ingang, afkomt steeds kaler en minder verzorgd is. Rondom de ingang zijn een aantal gemarkeerde wat kleinere plekken. Je kunt zelf een plekje zoeken. Nadeel is het stadsgeluid wat continue aanwezig is (in de nacht minder) vooral langs de randen van het kampeerterrein.
Sitecode: 81961
Veel bomen en daardoor een groot aantal onhandige plekken. Als het druk is sta je dicht op elkaar. Toch is de sfeer goed. De eigenaar is de hele dag druk om alles in goede banen te lijden.
Op zich een gezellige camping waar we al met al goede herinneringen aan overhouden. De oudere dame bij de receptie leek niet blij te zijn met ons hondje (niet blaffen). Ook leek ze niet blij te zijn met onze camper van 7 meter om die te herbergen. Er stonden dan ook weinig campers op deze camping. Het 50 meter lager gelegen strandje was 300 meter lopen en stonk een beetje. Het strand bij Luarca zelf was beter.
Prima plekken met gras en desgewenst schaduw. Het stond in Juli 2021 zo goed als vol, maar echt sfeervol vonden wij het niet. Strand is er niet, maar je kunt wel over de rotsen en keien lopen om op een plek waar het water rustig is wat verkoeling te zoeken.
Goede sfeer, lekker rustig en heerlijke aangrenzende plas water of rivier om je op te vermaken.
Er mankeert niets aan deze camping, ook voor kinderen is er genoeg te doen. Maar wij ervoeren het niet als een echt gemoedelijke Spaanse camping.
Sitecode: 61935
Eenvoudig, prachtige natuur, rustig, kindvriendelijk, gemoedelijk, verzorgd. Naast allerlei andere speelmogelijkheden, ook een stromende beek waar kinderen kunnen spelen. Looproutes rechtstreeks vanaf de camping. Restaurant op de camping
Gemiddeld. Voor plekken aan de rand is er wel mooi uitzicht over een weiland. Het sanitair is verouderd maar wel functioneel. De meerwaarde van een plek op deze camping is de werkelijk prachtige natuur met rotsen en grotten op 10 minuten lopen afstand!
Het veld voor campers en caravans heeft twee hoogtes en bieden een prachtig uitzicht. Ook is er een mooi bos om te wandelen of mountainbiken. Verder heeft de camping zelf weinig meerwaarde. De gehorige weg waar de camping aanligt maakt dat het overdag niet rustig genoemd kan worden.
De camping bestaat uit een groot glooiend grasveld wat d.m.v. heggen in vier velden verdeeld is. Sanitair en overige voorzieningen zijn keurig onderhouden en schoon. De camping zelf heeft verder weinig te bieden dan enkele eenvoudige speeltoestellen voor kinderen. De koeien stonden begin Mei nog niet in de wei. De eigenaar is vriendelijk en biedt voor campinggasten een interessante rondleiding aan op zijn aangrenzende boerderij.
De camping bestaat uit enkele grote open velden. De velden zullen, denk ik, niet snel vol komen te staan. Daarvoor is de camping waarschijnlijk te onaantrekkelijk. Er mankeert verder niets aan, er loopt een rivier langs, het is alleen wat kaal. Weinig tot geen schaduw ook, behalve langs de randen, omdat er bebossing omheen staat.
Vriendelijke beheerder! Een camping met twee aparte gedeeltes: stacaravans (het meest vertegenwoordigd) en overige kampeerders. Door de vele stacaravans is het wat ons betreft minder gezellig voor campers etc. De grond, wat gras was, kan bij nat weer drassig worden. Er is niet echt een plaats om je stronttank te legen, maar het wordt oogluikend toegestaan om het in een toilet te storten.
Wel leuk om er te overnachten. Plaatsen zijn afgerasterd met struiken/boompjes. Op zich wel leuke plekken aan het meertje met overigens stilstaand (en daardoor niet zwembaar) water.
Rustig. Leuk. Zelfbediening om binnen te komen.
'Vlees noch vis' zeg maar. Een zwembad... dat dan weer wel. Kortom goed om op doorreis hier te overnachten.
Op zich wel een leuke camping, maar wat ons betreft niet voor langer dan 2-3 nachten. Hoge bomen en erg veel schaduw (nergens lang zon dus). De plaatsen zijn omheind met bosjes en bomen en daardoor veelal behoorlijk privé.
Ruim opgezette camping met grote plaatsen. Grootschalig opgezet, dus geen kleine camping. Prachtige omgeving, zeker de eenrichtingsverkeer route door de Valle de Vio is zeer de moeite waard (let op, max. toegestane hoogte is 3 meter, maar het komt niet op 10 cm aan). Ook het stromende water langs de camping is heerlijk om in te zwemmen. Al met al hele goede herinneringen
Wij vonden het er erg druk. Ook de plaatsen waren niet overbemeten: precies genoeg tot de volgende camper om je zonnescherm helemaal uit te draaien. Het is wel een mooie camping met al die verschillende hoogtelevels en het doet ook wel gezellig aan. Het is volgens ons dan ook niet een camping om ten allen tijde te vermijden.
Gewoon een rustige camping met enkele plaatsen in de zon en veel plaatsen in de schaduw. Het zwembad is vooral voor kinderen wel fijn als het warm weer is. Schoon sanitair. De staanplaatsen zouden bij nat weer wel eens een beetje drassig kunnen worden.
Prachtige parkeerplaats waar ook met de camper overnacht mag worden. Indrukwekkende natuur en veel gieren boven je hoofd. Het is dat we onder bomen stonden, anders zou je bang worden dat ze in een vluchtduik je stuk vlees van je bord zouden roven. Erg mooi natuurpark. Echt iets voor de rustzoekers.
Bijna overal op deze camping sta je in de schaduw. Op de plaatsen aan de westrand van de camping is er uitzicht over het water en kun je genieten van de ondergaande zon. Ook kan er bij hoog water wel even gezwommen worden. Het echte strand ligt op enkele kilometers fietsen in Laredo, wat zelf overigens ook wel een grappig stadje is.
Mooi CP voor ongeveer 10 campers aan de ingang van natuurpark Garaio. Dit park is eigenlijk een groot meer met veel strand. In het park zelf mag helaas niet overnacht worden met een camper. Het is ook een prachtig fietsgebied en dat zonder kosten. Er zijn dan ook op een vuilniscontainer na, geen voorzieningen en het was er Juli 2019 behoorlijk druk
Gezellige camping. Sanitair niet nieuw, maar functioneel. Mooi om naar Ondarroa te fietsen en mooie stranden. Wij zouden hier weer naar terug gaan.
Heerlijke camping met verschillende veldjes die met doorgangen door de bosjes onderling verbonden zijn (80 plaatsen totaal). Het is een camping met ruime plaatsen waar wij rust ervoeren. Het gemoedelijke beheerders-echtpaar met hun zoon zijn altijd in voor een praatje. Het is allemaal niet nieuw maar het straalt wel rust uit. Geef mij dat maar, helemaal voor de eveneens gemoedelijke prijs.
Sitecode: 91920
Aardige beheerder. De camping is wat ons betreft niet onder de maat maar ook geen uitschieter, een gewone camping met wat stamgasten (sta(caravans). Ook een aantal wat oudere speeltoestellen voor kinderen. Langs de camping direct achter de struiken hoor je de geluiden van een boerenbedrijf.
Camperplaats midden in Balloch aan het water zonder reserveren. In oktober was het met twee overnachtende campers rustig. Restaurantjes om de hoek. Openbaar toilet om de hoek. Verder geen faciliteiten, maar ook geen kosten.
Leuke camping aan stromende beek. Campers staan op verharde plaatsen om drassig gras te voorkomen. Verder is het een vriendelijke beheerder en een rustige omgeving. Je hoort wel af en toe een trein vanuit het bos voorbij komen.
Op zich een mooie plaats in de natuur met mooi uitzicht over het meer. Maar veel kuilen en als het regent (dus vaak) veel blubber, waardoor je niet echt fatsoenlijk kunt rondlopen. Van rotzooi hebben wij niets gezien. Toch maar door gereden...
Heerlijke camping die rust uitstraalt, ook vanwege de ontspannen houding van de eigenaren van het boerenbedrijf. Als je interesse toont in het boeren leven wordt je net zover toegelaten om dingen te bekijken als je wilt. Echt een plaats om tot rust te komen met een prachtig uitzicht. Er is zijn geen schaduwplekken (er zijn nieuwe boompjes geplant) dus het kan wel warm worden.
Camping waarvan een deel van de plaatsen mooi uitzicht over een weiland heeft. Skelters en een trampoline Aren er voor jongere kinderen aanwezig. Er was nog 1 plaats over, maar bij aankomst bleek dat niet op de camping te liggen, maar op het boerenerf zelf. Dit deed voor ons aan als verlengstuk van de achtertuin van het verder vriendelijke eigenaars echtpaar. Overdag ervoeren wij soms wat herrie van de langs gelegen weg.
Prachtig aangelegde camping, vriendelijke eigenaar, goed onderhouden, geen herrie van autowegen. De camping lijkt vooral gericht op de vele trekkershutten waar de campers op het gras tussen staan. Dat de camping mooi is compenseert wat ons betreft niet helemaal deze hogere prijs...
Camperplek waar het wel redelijk vol kan komen te staan als het druk is. Het weinig verzorgde terrein met bijbehorend restaurantje (momenteel dicht vanwege corona) biedt een mooi uitzicht over de rivier en heeft een leuk strand.
Mooie camping in mooie omgeving met alleen campers en caravans. De camping is nogal strak aangelegd en gereguleerd, “to help us keep you safe”. Voor de een heerlijk voor de ander lastig. Als je wilt vetrekken kan dat tot uiterlijk 11 uur i.v.m. een smal stuk eenrichtingsverkeer naar de camping.
Heerlijk aankomen hier als je 's avonds vanaf de ferry bent gekomen en wilt uitrusten. Geen campervoorzieningen maar het kost dan ook niks.