@Villa-Grazia-on-Tour
Rustige, erg leuke plek. direct bij de haven. Veel parkeerplaatsen. Water beschikbaar. Geen elektriciteit. geen internet.
6 parkeerplaatsen voor max. 48 uur. Wegens Corona slechts 3 plaatsen beschikbaar. Schrijf je in in Café Piscina, net voor de passage. Heel aardige mensen en vriendelijke ontvangst. Prijs: 1,00 € per nacht, inclusief elektriciteit! Absoluut centraal en rustig.
Oneffen gazon onder bomen, versmald tussen vaste kampeerders. Geen wateraansluiting ter plaatse. geïsoleerde, verre elektriciteitskasten. Elektriciteit kost 4,00 euro apart. Aanhangwagen op de camper kost apart. ALLEEN internet bij de receptie! Verouderd, onverzorgd en zeer krap sanitair. Vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Royale ruimtes. 9,50 Eiro inclusief elektra per nacht. WiFi goed en snel.
Absoluut vriendelijk, ongecompliceerd en warm welkom! De plaats is absoluut centraal en toch erg rustig. Het enige dat meer dan vervelend is, zijn de slecht opgevoede hondenbezitters die hun honden onbeheerd hun "zaken" laten doen en het daarna niet opruimen. Tijdens de nadering en installatie stapte de eigenaar in 3 en ik in 5 hondenpoep. Absoluut vervelend !!!
Betaald standruimte met 2 personen € 25! Bezoek Spieleland opnieuw € 28 per persoon. Relatief grote parkeerplaatsen. Elektriciteit en water bij de prijs inbegrepen. WC bij de receptie. Internetontvangst alleen bij de receptie.
Super goed. Zeer centraal gelegen parkeerplaats met V / E en elektra. Houd munten klaar voor elektriciteit. Eigenzinnig registratie- en betalingsproces ....
Warme, vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Royale plaatsen op grind, met eigen gazon. Elektriciteit van de kabelhaspel kost een beetje extra. WiFi gratis. Zeer aan te bevelen.
Zeer centraal. Licht hellende plaatsen. Overnachting gratis. Elektriciteit alleen met 0.50 € munten te betalen. Gratis wifi! Hoewel de trein op ongeveer 5 meter afstand is, op de dam rijdt, was het verrassend niet storend 's nachts. 2 bakkerijen op 50m en 80m afstand.
Zeer rustige en extreem grote plaats. Vriendelijk personeel Zeer, zeer schone toiletten! Elektriciteit, water, douches, V / E, enz. Inbegrepen in de prijs. Helaas nog steeds geen internet.
Restless. Een komen en gaan de hele nacht.
Geweldige plek. Nieuw en schoon. Royale baaien. Elektriciteit beschikbaar. Gratis internet. Watervoorziening misplaatst.
Geweldig, zoals altijd ....
Gloednieuw, schoon en geweldig veld, met zelf in- en uitchecken. Kosten: 12.- € voor maximaal 2 personen, incl. Elektriciteit! Helaas geen internet, dus slechts 8 sterren ....
Groot veld met ruime baaien. Geasfalteerd. Elektriciteit beschikbaar (chip 2KW voor 1.- € bij de machine). geen internet. V / E beschikbaar. Naar het thermale bad ongeveer 5 minuten te voet.
Absoluut vriendelijk, warm welkom door de gastheer. Ongecompliceerd, behulpzaam, super vriendelijk. Geprijsd, voor wat wordt aangeboden, inclusief elektriciteit, meer dan alleen OK. Internetkosten per 24 uur 3.- €, redelijk goede gegevenssnelheid.
Zeer romantische plek. Gelegen in het bos. Rustig en schoon. Vriendelijk welkom. Internet helaas alleen bij de receptie.
Voor spa verblijf ok. Niets meer. Voedingsaansluiting max. 800 watt
Eenvoudige plaats. De prijs is inclusief elektriciteit. Goed om te ontspannen en / of 1 nacht door te brengen. Niet aanbevolen voor een lange tijd.
Eenvoudig opstapplaats op de snelweg stop richting Brenner. Toiletverwijdering niet gemakkelijk, vanwege onhandelbaar afvoermondstuk
Geweldige plek. Zeer stil. Prijs / prestatie meer dan OK. Registratie in het restaurant vanaf 17 uur.
Vriendelijke en hoffelijke ontvangst. Schone en ruime faciliteit. Stil. Direct in de spa. Royale plaatsen. Levering en verwijdering. Betaald: water. Current. Wasmachine en droger. Goed, gratis wifi. Korting op toegang. En dat allemaal voor belachelijke 10,50 euro plus toeristenbelasting.
Wat wil je nog meer dan te worden begroet met een glimlach en veel, veel goede tips voor uw verblijf. Zeer mooie, ongecompliceerde en behulpzame gastheren. Mooie kleine ruimte met alles wat je nodig hebt. Veel dank aan de gastheren die ons verblijf keer op keer een ervaring maken
Geweldige plek voor een bezoek aan de spa. Direct tegenover de ingang van het thermale bad. Waar voor je geld absoluut OK. Schone sanitaire voorzieningen. Zeer stil 's nachts.
Nogmaals aan het einde van 19 januari. Zeer rustige plaats. Geen luiden van de kerkklokken. Niet 's nachts. Alleen op zondagmorgen aan het begin van de mis om 09:45 uur.
We waren hier medio december 2018 voor een paar dagen en voelde me zeer comfortabel. Het welkom was erg aardig en vriendelijk. Royale plaatsen. Zeer schone toiletten. Dubbelzinnigheden / problemen werden zeer competent en in ons voordeel opgelost! We kijken uit naar het volgende bezoek.
Heel dicht bij het dorpscentrum. Elektriciteit gratis. Geen afvoer of bevoorradingsstation.
Eenvoudige plaats zonder bijkomende voordelen voor trotse 12,00 euro per nacht. Geen toilet, douche, water of WLan, etc. Alleen elektriciteit tegen een vergoeding van 1,00 Euro per 2 KW.
Goede plek geschikt voor een korte rust! Gratis verwijdering. Toilet zoals gebruikelijk op snelwegparkeerplaats!
Vriendelijk personeel. Schone plaats. Prijs / prestatie is absoluut geweldig. Elektriciteit inbegrepen ....
Leuke ontvangst. Geweldige locatie met een direct uitzicht op de Moldau. WiFi inbegrepen. Elektriciteit inbegrepen in de prijs. 2 personen met stacaravan 26.- Euro per nacht (winterprijs).
Zeer vriendelijke ontvangst. We waren meer dan voldoende informatie en tips voor ons verblijf verstrekt. Het complex is zeer goed onderhouden en rustig.
De plaats is verschuldigd sinds 1 november 2018. Voor 24 uur moet 5,00 Euro worden betaald. Elektriciteit, water en afvoer zijn ook belastbaar. Alles absoluut gerechtvaardigd. Mooie, vlakke, geasfalteerde plaats. Clean. Stil 's nachts. Diverse winkels en een supermarkt in de directe omgeving.
Op de minimum gereduceerde parkeerplaats. Stroomaansluitingen voorbereid, maar nog niet voltooid. Rustige locatie. Waar voor je geld is meer dan alleen OK
Perfecte plek om te verblijven. Zeer rustig in de avond. Waar voor je geld meer dan alleen super.