@VillaOnTour
- 2016
De parkeerplaats is verdeeld in drie delen. De parkeerplaats loopt af. Overdag is het erg moeilijk om een plekje te vinden. 's Nachts is het erg rumoerig. Kosten: € 3.
Parkeren en overnachten is hier niet meer toegestaan
Een dikke 5 sterren, en dat komt alleen maar door het geweldige en behulpzame personeel! De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar de service die we kregen was onbeschrijfelijk! Het eten, of het nu ontbijt of diner was, werd bij onze camper gebracht. Wat de chef-kok elke dag voor ons klaarmaakte, is onbeschrijfelijk. Aan onze wensen werd volledig voldaan. Een onvergetelijk verblijf! We komen terug...
Bij aankomst wenkte onze vader ons meteen naar een plekje. Wedges zijn noodzakelijk. Onder de kritische blik van de hele familie voelden we ons niet erg op ons gemak. We waren de enige gasten en verlieten de camping. De valse waarschuwing dat de andere camping gesloten was en dat we moesten blijven, klopte niet.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Oké voor een overnachting. geen elektriciteit. geen toilet. geen was-/afwasgelegenheid. gewoon een betaalde parkeerplaats! 13,70 € per nacht
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Kleine, heldere ruimte, met een mooi zwembad. Sanitair is wat verouderd. Vervelend is dat de toilet- en douchedeuren van matglas zijn. Negatief zijn ook de vele verboden en de enorme hoeveelheden biljetten met overal voorschriften en berispingen. Ook de constante controle en bewaking is onaangenaam, evenals het wantrouwen van de gasten. Je moet zelfs om vers water vragen!
Uiterst behulpzame en vriendelijke telefoniste. Aangezien we op het nieuwe gedeelte van het plein stonden, dat nog niet helemaal af is, hadden we helaas geen stroom. Onze batterijen moeten dringend worden opgeladen. We moesten dus op zoek naar een andere plek. We waren graag langer gebleven! We komen zeker terug...
Leuke kleine camping. De plaatsen variëren in grootte en zijn op grind. Een beetje krap. We verbleven 2 nachten. Receptie is erg vriendelijk en vrolijk. Nieuwer, mooi en schoon sanitair. Helaas was er op de 2e dag geen warm water. Veel honden. Het restaurant is alleen aan te bevelen! Superlekker eten. Alles vers gemaakt.
Geweldige camping met uiterst vriendelijke beheerders en uitstekende service! De zandplaatsen onder oude dennenbomen zijn zeer ruim. SAT-TV, elektriciteit en water in de directe omgeving voor elke standplaats. Sanitaire voorzieningen zijn altijd zeer schoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Prijs/prestatie is meer dan alleen OK! We kwamen voor 2 dagen en bleven 30 dagen! Nogmaals hartelijk dank aan alle medewerkers