@VinEs

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Goede en mooie uitvalsbasis voor het centrum. Wel prijzig voor 300kr (incl. stroom) zonder andere voorzieningen (of ik begrijp iets verkeerd, of anderen verwarren deze plek met de jachthaven die niet op deze plek is). Geen aanrader om hier op zaterdagavond te staan i.v.m. harde muziek tot 1:00 's nachts.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima camping. Eenvoudig maar vrijwel alles wat je nodig hebt. Op een rustige plek aan een snelstromend riviertje. Restaurant was bovenverwachting genieten!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Gewoon perfecte camping. Mooie staplaatsen, prima en schoon sanitair, ideaal strand naast de camping, super lieve eigenaren, receptie waar je van alles kunt kopen. Heb 4 nachten heerlijk genoten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Waanzinnig mooie plek. Heb er 2 nachten gestaan. Je kunt prachtig wandelen waaronder een tocht over de berg. De 79kr tol op de weg ernaartoe is het meer dan waard. Onbegrijpelijk dat hier schijnbaar niet veel campers blijven (of misschien maar goed ook, dan blijft het een speciale plek). Droog wc aanwezig en een cafeetje in de zomermaanden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping. Mooi grasveld aan de rivier om te staan, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Douche is prima maar met 30kr voor 10min wel een beetje aan de prijs. Vanaf de camping kun je een aardige wandeling langs de rivier maken naar de staafkerk van Rollag.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goed bereikbare gratis plek. Het heeft een mooi uitzicht op het stuwmeer maar de plek zelf is een beetje kaal en saai. Er staat een flinke wind die rond de camper suist. Maar voor een gratis plek is het prima om hier te staan in een verder prachtig gebied.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Nog steeds een bouwplaats. Geen plaats om te overnachten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtig veldje voor weinig geld. Omgeving ook erg mooi.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek voor 15 euro (inclusief stroom en water). Bij (langdurige) regen wel delen drassig grasveld, dus beetje opletten waar je staat.