@VincentMara
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2017
- Sunlight A 72
- 2014
- Alkoof
Wij stonden hier 10 dagen. Zeer leuke camping, vriendelijk onthaal, plaatsen zijn iets aan de kleine kant. We adviseren om niet in het bos te parkeren, want als het regent is het modderige boel. Wel ideale uitvalsbasis om Sopot, Gedansk en Gdenay te bezoeken. Alles kan met de fiets of openbaar vervoer gedaan worden.
Aanrader alles wat je nodig hebt, super gastheer en -vrouw. Lekker kersen en ruime plaatsen met mooi sanitair.
Goede plaat om te overnachten na het bezoeken van de bunkers die je niet echt herkent. Je moet betalen om binnen te rijden en dan nog eens gaan afrekenen in het hotel om te overnachten. Ons advies is om na openingsuren aan te komen, te overnachten en de volgende dag de bunkers te bezoeken.
We hebben hier 1 nacht gestaan in zomerseizoen (juli). Zeer vriendelijke uitbater samen met de zoon. Plaatsen zijn niet ruim maar voldoende voor een nacht. Op wandelsafstand van het toeristisch gedeelte. In de stad is niet zo heel veel te beleven. De camperplaats lig wel wel op wandelafstand van winkels.
We hadden gereserveerd maar we konden het niet terug vinden. Dan maar zelf een plaatsje uitgezocht. Maar wel ideale plek als je op doorreis bent.
Super vriendelijke ontvangst, ideaal plaatsje om te gaan wandelen en te fietsen met de nabij gelegen knooppunten en de informatie die je krijgt. Het grote sanitair blok is echt wel aan vernieuwing en toe en jammer dat erna 1 douche geen warm water meer is.
Zeer leuke gezellige plaats met ruimte camperplaatsen en elk zijn stukje groen om de streek te verkennen. 30 minuten met de fiets van Maastricht, Valkenburg en dergelijke te bezichtigen. Elk plaatsje heeft z’n watertappunt en elektriciteit. Wij komen zeker terug.
Prachtige locatie, beter kan je niet vinden! Hele goeie ontvangst zelf.
Prachtig plaatsje met super beheerders. Davy, Ann en Roland zijn heel behulpzaam en zoeken altijd een oplossing voor je. Ze waren volzet, maar toch 3 dagen kunnen staan zonder elektra voor slechts 10 euro/dag. Davy heeft zelf de batterij van de fiets opgeladen. Prachtig uitzicht en de kinderen kunnen hier vrij spelen! Wij komen zeker terug. AANRADER!