@VincentPil
Fijne cp. Leuke wandel en fietstocht mogelijk. Vuilwater lozen bij boompjes op plaats! Wij betaalden 2 pers. incl. 10 amperre stroom €23,70 per nacht op 11 april.
Fijn dicht bij de stad. lopend via mooi park. De camping-camper app geeft aan dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn maar er zijn er nog 7 leeg!?!
Prima plek bij klein dorpje met veel restaurants. Wel erg schuine plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Water kregen we hoogstens 30 liter voor €1,- ! Kerkklokken beginnen om half 7 s’morgens als een gek te luiden om het hele dorp wakker te krijgen!
Mooie camping met uitzicht. Het heeft 20 verharde camperplaatsen. Waarvan er echter bijna de helft door caravans bezet werden zodat de campers op het gras moesten staan! Staat toch echt een bord dat de campers boven moeten staan. Er zijn toch ook nog 44 plaatsen voor caravans!?! Wij hadden gelukkig nog een plekje op de Cp. Geen receptie, wel tel. nr. Via ACSI kaart €23,- maar dat is zonder toeristen belasting. Incl. is dan €28,40 per nacht.