@Vincentvdhave
- 2020
jammer dat er ook caravans worden toegelaten. We hebben de hele avond in het geluid van een aggregaat gezeten.
heel druk en niet normaal dat er zo veel Campers er zo lang staan.
mooi camperplaats. goede voorzieningen en met € 15 incl. stroom niet te duur. kennelijk in verband met een Nationale feestdag werd de camperplaats door families met meerdere caravans bezocht. met voortenten en veel familieleden bij elkaar toch tot 01.00 uur hard geluid.
mooi aangelegde camperplaats van Camping-Car Park met een afwaardeerpasje. 12 € is niet te duur voor staan, incl. stroom water en afvoer grijs water. wat wel stoort is dat er zaken weergegeven worden die niet functioneren. Toiletgebouw is al maanden afgesloten en Wifi werkt niet!
zeer vriendelijke mensen. service staat hoog in het vaandel! toiletcassette wordt voor je geleegd en gedesinfecteerd. nog niet eerder meegemaakt 👍
zeer vriendelijke eigenaresse! pas vanaf 25 april gaat de keuken open.
afgesloten !!!!!
nog steeds gesloten voor onderhoud 🤬
kennelijk gesloten!
Wat een gastvrije mensen! Je voelt je zeer welkom en geen moeite te veel om het je naar de zin te maken. Veldjes waren vol maar voor een nachtje werd al gauw een goed alternatief geboden. Kortom: staat zeker bij de favorieten!
Hartelijke en goede ontvangst! Mooie plaats.. Toch is de stankoverlast van de buren af en toe niet te harden! Jammer.