@Vinja82
Prachtige camping, wel gericht op seizoensplekken. Wij hadden geen mail ontvangen met de toegangscode van het sanitair, maar met vragen kun je bellen naar het nummer wat op het prikbord staat vermeld, er is namelijk geen receptie. Heel vriendelijk geholpen door vaste mensen van daar en een PRACHTIGE zonsondergang gezien aan de rand van de camping. Wel extreem veel last gehad van muggen. Geen restaurants in de buurt, dus zorg voor voldoende eten.
Dit is een prima parkeerplaats om met je camper Lugano te bezoeken. Er zijn 12 plaatsen met electriciteit maar ook nog ca20 parkeerplekken. Voor alle lengtes is er plaats. Je wordt geregistreerd bij de slagboom en rekent pas af als je weggaat. Erg onrustig: het is een komen en gaan van campers, dag en nacht. En ja: ook veel treinen. Maar je bent zo beneden aan de boulevard! Tip: pak de trap langs het voormalige kabeltreintje (niet op Google maps)
Ruime plekken, zeker in vergelijking met de “nieuwe” campingplaats ernaast. De camping oogt wat achterstallig qua onderhoud maar heeft prima sanitair en op 20 minuten loopafstand van het centrum van Maastricht.
We wilden hier 2 nachten verblijven met de camper en onze hond, echter meldde de man aan de telefoon dat ze geen honden meer toelaten na slechte ervaringen. Dat kan natuurlijk, maar haal dan even weg bij de informatie dat honden zijn toegestaan, wij filteren hier altijd op.
Mooie ruime camperplek, vriendelijke behulpzame mensen. Stel je niet teveel voor van het sanitair, wij waren blij met een douche in de camper. Ook het restaurant is gedateerd en was niet open tijdens ons verblijf. Lekker brood en croissantjes ‘‘s avonds te bestellen en vers op te halen in de ochtend. Ligt langs een drukke weg, maar prima te fietsen per fietsroute langs de Rhône naar Sion. Prima voor een doorreiscamping.