@Vitho
Voor de tweede keer overnachten. Dit is een geweldige faciliteit, maar de burgemeester heeft ons in het Engels op de hoogte gebracht, wat suggereert dat mensen de afgelopen weken grijs water op de site hebben geloosd en als dit doorgaat, zullen ze campers verbieden. Hij was erg aardig maar verdrietig. Nog een reden om je te schamen om Engels te zijn in Frankrijk. Zet deze geweldige faciliteit niet op het spel
Lid van camping en caravan club. Boerderij met visvijvers. Elektrische aansluitingen beschikbaar. De A5-bus van Newquay naar Padstow biedt een basisdienst. Met een zeer beperkte service op zondagen. Douche in toiletcabine chemische en grijze afvalverwijdering. Geweldige wandelingen naar prachtige stranden en st Merryn en Mawgan Porth - pubs restaurants enz
Geweldige locatie voor een bezoek aan Padstow en wandelen rond de omgeving naast Camel Trail om te fietsen. Aansluiten vereist vooraf reserveren. Goede faciliteiten. Verspillende machines heet water en symbolische douches 50p. £ 24 per nacht betaald
Sitecode: 20169
We betaalden € 28 met hook-up- € 2 korting voor agsci-kaart. Grote camping met vaste chalettententen in drie velden. Erg druk in de zomer, maar campergedeelte aan de voorzijde rijdt relatief rustig, afgezien van weg en koeien. Boeking aan te raden. 4 toiletten en twee douches, elk geslacht maar schoon. Lange weg naar het dorp. Lopen van Timoleague naar Courtmacsherry lovely. kon de nachtelijke voorkant van abdij + ronde estuarium parkeren
Mooi groot veld heel dicht bij de stad op het strand pad. Geweldig voor honden en kinderen, maar rustig en welgemanierd. Strand aan de overkant van het pad is een blauwe vlag. Heerlijk helder en ondiep. Patroonfestival is leuk vanaf 23 juli. Geen vuilnisbakken. !!! Dorpswinkel vrij prijzig. Mooi restaurant Whitehorses. Boek voor de avond. Pubs v oud. Guinness goed. Alleen 's avonds geopend. Goede wandelingen en historische belangstelling
Afgelegen maar vredig. Water is waarschijnlijk niet drinkbaar in de zomer. Geweldige maar inspannende wandeling naar meren en monastieke site. Bespaart € 15 voor parkeren
Gestopt om afval weg te gooien. Adequate. Geen water of toilet. Geen recycling alleen grote bakken. Niet verblijven maar misschien een overnachting in de toekomst gegeven rustige locatie en beoordelingen van de stad
Rustige plek. 4 meren, vissen, eenden, ganzen en kippen, speelplaats. Goed gevulde bar en restaurant, niet open in mei. Vriendelijke eigenaar bood 's morgens brood en koffie aan. Sommige toiletten en douches zijn aanwezig maar nog niet geïnstalleerd.
Ze hebben warme douches en flush loos in één blok evenals invalidentoilet. Een zeer vriendelijke man bracht me naar het politiebureau nadat onze betere fiets uit Modena bij Piazza Grande was gestolen. Mooie rit. Echte fietsplaats, maar neem een D-slot of oude fietsen mee. Huur fietsen ook beschikbaar.
Goede faciliteiten, maar duur. Mooi zwembad en uitzicht is magisch. Walk in Fiesole is mooi en niet moeilijk. De stad is aangenaam. Busdienst is geweldig € 2,40 per enkele reis. Gemakkelijk te bereiken Florence. Goed hier rondlopen. Heuvels mooie steile toegang. En scherpe draai
Geweldige plek om Arezzo te zien. We parkeerden tegenover in een ruig terrein. Veel ruimte en veilig. Bleef niet nacht, maar zou wel goed zijn. Goede winkels in de buurt. Slager, groenteman tabac bakker en bar. 10 minuten lopen naar de stad in de buurt van Duomo. Geweldige stad.
Camping dorp vaste caravans tenten, hutten grote basisvoorzieningen. Warme douches zijn duidelijk cool. € 15 met AGSCI-korting. Oever van het meer mooie wandeling langs het pad van het meer van rechtsonder de camperplaats. Loop terug op de bovenste weg omhoog stappen achter de kerk voor geweldige uitzichten in de stad om te eten. Moet goedkoper zijn dan het nabijgelegen restaurant aan de linkerkant van het veld. Zeer prijzig, maar goed. Olympisch roeicentrum.
Als je L'Aquila wilt zien en je bent misschien een tijdje niet bezig, dan is het grotendeels een bouwplaats, maar geef het vijf jaar en het zal weer heerlijk zijn. Dit is de enige plek om te verblijven als je de stad wilt zien. Alleen campers en kunnen 5 dagen blijven. Sommige oude voertuigen, bakken vol, maar water en afval plaatsen. Beter dan het klonk van andere beoordelingen
We verbleven hier 's nachts in mei 1 officiële feestdag in Italië. Veilig en stil. Wakker worden om te zien carabinieri ons beschermen 😀 Prachtig uitzicht maar steile wandeling naar de stad schitterende musea Romeinse theater overblijfselen. Faciliteiten zoals vermeld, maar geen prullenbak en niet slecht. Aanbevolen voor overnachting
Buiten het seizoen maar zeer teleurstellend. Enorme 32 toiletten, hutten en statica. en moet in de zomer een welvarend kampeerdorp zijn, maar een flauwe toonhoogte rechts van stekelig onkruid. Goede elektriciteit. 6-10 ampère Warme douches maar eenvoudig. Strand een lange wandeling over de weg, bedekt met plastic afval en puin. Schandalig om hiervoor € 17 te betalen. Ik wou dat we hadden verbleven langs de weg verder terug of in de buurt van Torre mileta.
We verbleven niet hier als in mei en niet open maar betere locatie dan vorige 2 op lido do lesina. Verschillende mensen kamperen op grasveld naast het strand voor de stad. Zag er goed uit
Mooi strand maar druk toen we hier op zaterdag waren. Kamperen op de camping of op het strand onder pijnbomen en andere bomen. Veel kampeerders met honden. Winkel ok restaurant ok. Faciliteiten ok dodgy wasmachine met alle wasmiddelen gepompt. Een beetje vervallen
Bevestig alle opmerkingen. Zeer goede ontvangst en organisatie. Douches erg klein en niet leuk, maar beheersbaar. Een damestoilet. 2voor mannen! Strandhoezen in zeewier maar mooie baai. AGSI-korting betaalden we € 17.
Sitecode: 20408
Giuseppe en Albo erg behulpzaam. Geweldige locatie, mooi strand snorkelen en zwemmen, schaduwrijke bebossing, uitzichten. Restaurant oké. Wasmachine € 4 kleine beko. Douchen heet € 1 koud € .50. Goede wc. Strandbar met muziek en tv. Loop of fiets naar winkels en visrestaurant. Perfect voor het seizoen begint. Prob luidruchtig en druk in de zomer. € 30 per nacht voor 2 in camper. Water en afvoerpunt.
Faciliteiten basic. Geen stoelen of papier in toilet € 1 douche We hadden er twee en namen de sleutel terug. Toilet leegt in grijs water disp. Ze willen auto-reg bij aankomst en inchecken in de ochtend. Trainingscentrum voor paarden en honden. Interessante mooie uitzichten. Shuttle tweemaal per dag. Restaurant relaxed en ok. een Engelse spreker. Regionaal eten
Buiten het seizoen hebben we net geparkeerd en bleef 1,5 uur. Niet betaald. Geen andere parkeerplaats om snel te stoppen.
Goede locatie, klein € 15 apr. Koud water washup en odd squat toiletten en bidets buiten! Basic lavs / douche / wascabines geen stoelen zonder papier. Warme douches goed. We kwamen terug om 10 uur en de poort gesloten moest in een hek aan de zijkant klimmen. Luidruchtige honden. Wandelen op de oever van het meer, niet geschikt voor fietsen bij nat weer. Restaurant La gauda bij de plaatselijke vis uit de haven. Stad mooi als Civita een rijden.
Goede plek om naar cinque terre te gaan. Handige shuttlebus naar het station. Bekijk wat er open is zondag 8 april. Erg druk. Alle gesloten eerste 4 km lange strook van Monterosso naar Vernazza. We namen de trein naar Riomaggiore en daarna de boot naar Vernazza en liepen er. Neem zwemspullen mee. Handige winkel op de camping Opp en enorme pizza houtvuur. In cafe. Vreemde sproei-toiletten met klapstoelen. Warme douches alle voorzieningen. Vriendelijk en behulpzaam
Geweldige kleine plaats. Gemakkelijk voor de bus naar Genua € 3 en geweldig om te wandelen. We gingen van San Rocco naar San Margherita en namen de boot naar Portofino en vervolgens naar San Fruttuosa. Wandeling terug van daaruit serieus omhoog. Kustpad houdt vast aan kettingen. Op naar Camogli zou een bus terug niet een boot, zoals een beoordeling zegt. Geweldige foccacine in het lokale restaurant Tucca e Leva. Ander eten ook uitstekend
Uitstekende plek voor overnachting. Vol om 16.00u op paasmaandag, 2 april. Wandeling naar de bezienswaardige stad. Drinkwater werkt niet. Pas op voor hondenpoep in straten