@Viv.
- 2016
mooie camping- slechts €20 incl elektriciteit en zwembad - 5 min lopen naar groot strand
niet meer gratis parkeermeter easypay 1.50 per uur max 15 en gratis tussen 20.00 en 8 uur. wij betaalden v 1600 tot 11 uur € 10 euro. veel strandtenten en restaurants en mooi zandstrand ! op parkeermeter kun je camper aanklikken dan loopt meter door.
VERBODEN VOOR CAMPERS
super leuke inn en mooi groot grasveld - lekker buiten ontbeten - campinggedrag wel toegestaan! eten ook erg lekker en goedkoop- koffie £2.60 - goedkoopste in hele maand vakantie
let op je mag hier gewoon staan - wij stonden op D - wel plaats voor 10 of meer campers maar er stonden er ca 3. wij hadden ons toch aangemeld en 4 pond betaald via website maar dat kan en blijkt dus alleen voor tenten te zijn. De weg waar je op staat valt onder de openbare weg en niet t nationale park. Hij stond er al 5 weken en woont in de buurt.
super mooie plek op loopafstand v dorpje met leuke inn. ook kun je je wc lozen! zie foto
indien je een maaltijd nuttigt, mag je er gratis overnachten. Zag hem op andere camperapp staan daarom toegevoegd. Hele oude inn, heeft wel wat renovatie nodig, wel leuk om even wat te eten of drinken.
fijne plek in t centrum en naast de racebaan. gisteren 3 races gratis kunnen zien : erg leuk! als je na 18.00 uur komt betaal je £5 tot 10 am. wij waren er al om 4 uur en zijn na 6en eruit gereden en opnieuw erin omdat dat heel onduidelijk aangegeven staat wat t dan kost. neem dan wel bovenste ticket voor grote voertuigen voor de nacht! ook mooi wandelen en ondanks de race hadden we toch al plek om 4 uur
erg leuk dorp .. naar strand bij centrum geweest en door dorp gelopen .. onze wc was al leeg maar hoorde v buren dat vies was maar leuke plek !
voor deze omgeving een goede plek en prijs .. €20 wel primitief maar lekkere douche en 3 wc's. savonds naar de tempels gelopen, erg mooi en vlakbij t mooie zandstrand. water en elektriciteit gratis.
super leuke, fijne plek in de achtertuin van de eigenaren.. t lijkt net alsof je in een appartement zit zo dichtbij t strand en t gezellige centrum .. boottocht naar krka gemaakt met onze honden en ook met ferry naar Sibenik geweest heerlijk ontspannen!
leuke kleine camping - € 30 p nacht plus € 2 per hond .. echter wat ik nergens kon vinden is dat honden niet mee mogen in de shuttle bus! De shuttle komt om 9 uur in ochtend en s middags 2 tijden dus als je kaartje koopt - hou hier dan rekening mee! nu moeten wij camper parkeren voor €17 per dag.
super mooie plek aan 't water op loopafstand van dorp en met 2 wc 's.. 4 plekken maar we stonden er vannacht met 8..
voor 10 euro!! - zonder stroom- op een mooi groot grasveld gestaan .. veel ruimte ! 300 meter door bosje naar mooie meer gewandeld en wij en honden lekker gezwommen. De camping heeft wasmachines, broodjes op bestelling, honden gratis, sanitair voldoende, oud maar wel schoon en MET wc papier! ;) 😉 ook voor de kids was er een trampoline en glijbaan en tafeltennis tafel. wij komen nog wel es terug.
mooie plek en honden hebben er heerlijk gezwommen maar er staan verschillende borden met verboden te zwemmen ! wel mooi wandelgebied of vis en varen op t meer. bij camping zit snackbar met heerlijk ijs en kaasfondue!
Fijne camperplaats met douche en wc aan haven .. ook leuk is t eilandje achter de supermarkt met houtsnijwerk beelden en schapen .. als je tijd hebt zeker even overheen wandelen. Jorpelandholmen
mooie camperplaats met voorzieningen zoals op camping verwacht.. mooi sanitair gebouw met veel wc's en douches. er kwam maar niemand en dan geen elektra dus we zijn doorgereden naar gratis plek aan de douro rivier super mooie plek !
in een rustig, maar niet verlaten dorpje 8 mooie camperplaatsen, water tegen betaling via app, lozen wc gratis geen elektra. prima gratis plek voor 1 nacht.
super rustige plek in mooie omgeving / leuk dorp met restaurant en winkel en bakker op 5 min lopen. geen voorzieningen alleen water vullen en wc en grijs water lozen. komen over 1-2 jaar wel meer voorzieningen
super mooie plek aan een meertje, vlakbij mooi oud centrum. geen faciliteiten wel gratis! volg bordjes bus parking of loop door speeltuin dan zie je de plek.. op gravel... kunnen makkelijk 10 campers staan ! onze labradors heerlijk gezwommen
Erg fijne plek vlakbij leuk plaatsje naast zwembad. Nette plekken met mooie wilde bloemen perk.
erg rustige grote camping met ruime plaatsen. modern toilet gebouw met 4 wc s en 4 douches. honden lekker gezwommen in rivier. speeltuin voor kinderen en pizzeria die nu nog dicht was. fijne doorreis camping.
aan t strand kun je in de winter gewoon gratis staan . wel geen voorzieningen dus op zich is dit een goede locatie ... als alles werkt - wel alles op loop afstand maar fietsen is makkelijker.
grote parkeerplaats met prullenbakken net voor het aquarium. mooie plaats om te wandelen en vissen. supermarkt op paar km waar je ook camper kunt parkeren en zo stad in kunt lopen. mooie stad.
uitstekende cp, zeer vriendelijk lekkere verse broodjes bus en tram zeer dichtbij. Ook supermarkt op 1 km.
Sitecode: 19589
hele mooie camping en mooie ligging beetje vreemd alles via automaat - niemand gezien !! maar automaat werkt prima en prijs is voor Noorse begrippen niet duur voor camping pal aan strand. ook toegangskaart voor slagboom en borg terug100 nkr gaat via automaat. Heeft ook keuken en goede en mooie douches 15 nkr- die al op je card staan voor gebruik.
erg mooie camper plaats - ook voor vissers leuk - makreel gevangen.
Mooie plek op parkeerplaats met loslopende schapen en prullenbak. Mooi uitzicht op fjord en gletsjer- massief. Kunnen makkelijk 10 campers - wij staan er nu alleen.
super plek erg mooi ! aan t water, fijn voor wandelen en vissen - rustig met 3 campers.