@Viv.
- Buscamper
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Sitecode: 195987
We reden naar een andere gratis plaats toen we deze plek zagen, er stonden al 3 campers. Geen voorzieningen maar op vlakke parking vh mooie en grote kasteel - t is te bezichtigen. T bordje staat in de hoek - voor 2 campers maar er passen er makkelijk 6.
mooie camping- slechts €20 incl elektriciteit en zwembad - 5 min lopen naar groot strand
3 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

niet meer gratis parkeermeter easypay 1.50 per uur max 15 en gratis tussen 20.00 en 8 uur. wij betaalden v 1600 tot 11 uur € 10 euro. veel strandtenten en restaurants en mooi zandstrand ! op parkeermeter kun je camper aanklikken dan loopt meter door.
VERBODEN VOOR CAMPERS
super leuke inn en mooi groot grasveld - lekker buiten ontbeten - campinggedrag wel toegestaan! eten ook erg lekker en goedkoop- koffie £2.60 - goedkoopste in hele maand vakantie
let op je mag hier gewoon staan - wij stonden op D - wel plaats voor 10 of meer campers maar er stonden er ca 3. wij hadden ons toch aangemeld en 4 pond betaald via website maar dat kan en blijkt dus alleen voor tenten te zijn. De weg waar je op staat valt onder de openbare weg en niet t nationale park. Hij stond er al 5 weken en woont in de buurt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden