@Viva-la-Vida-huisje-op-wielen
- 2023
- TEC Free Tec Anders
- 2007
- Ford
Beetje hutje mutje, qua plaatsen. het sanitair is fantastisch! restaurant op ma en di gesloten. ligging is mooi, tussen de wijnvelden, maar minder vrij uitzicht dan verwacht. in september betaalden wij € 25,- incl stroom en douchen etc
Qua ligging ideaal als je vanuit Italië Zwitserland in rijdt. een mooi plekje met vrij uitzicht. sanitair is super schoon, loosplaats vuil water en chem toilet goed voor elkaar. wij betaalden in september € 40,- voor 2 personen met camper.
Rustige plek, met een pony die vrij rond loopt en langs je camper komt. de douche was matig; douchekop functioneert niet en stang viel van ellende uit elkaar. niet schoon. toiletpapier bijna op. je kunt er voor 20 euro staan, incl stroom en water. grijs water loosplek.
Een prachtige plek! Met werkelijk een fantastisch uitzicht en Romina, de eigenares heet je warm welkom. je krijgt bij aankomst een fles wijn naar keuze, met een heerlijk borrelplateau. sanitair is prima. wij betaalden 30 euro per nacht. Grijs water legen is mogelijk. 100% aanrader!!!
prachtig en rustige kleine camping, werkelijk aan alles is gedacht. Sanitair is netjes, zwembad heerlijk verkoelend en de plekken zijn ruim. wasmachine € 7,-. CP voor 2 personen € 36,- en daarna € 34,-. is het zeker waard!
Leuke camping aan het kanaal bij Osor, waar genoeg te zien is. regel een plek aan het kanaal (1 tm 7)! dat zijn de duurste plekken, maar het is het waard. Sanitair is eenvoudig. niet altijd schoon. wel warme douche. WiFi alleen bij toiletgebouw. Wij betaalden ca € 45,- per nacht voor een camper, 2 pers, hond en electra. rest Benific in Osor is top met prachtig uitzicht!
Kleine camping, met prima sanitair. Wij werden met onze camper van 7,4 mtr alleen op een plek gezet die eigenlijk niet geschikt was (schuine, steile helling), met veel rommel en oud ijzer. Behulpzame eigenaar, die rustig en vriendelijk iedereen te woord staat. ligging tov Porec is prima. je kunt met de fiets langs de kust fietsen (ca 6 km), maar wel even goed kijken waar je wel/niet mag fietsen. Porec is een bezoek waard! CP € 40,- 2 pers+camper
Wat een top camping! prachtige locatie aan het strand met vrijwel van alle plaatsen zeezicht. Het sanitair is helemaal geweldig en wordt super goed schoon gehouden. afwasplekken met uitzicht op zee. ruime, afgebakende plaatsen met heggen. water op de CP. We hebben bijgeboekt van 2 nachten naar 5. Prijs ca 40 euro inclusief alles, afhankelijk van de plek. we hebben genoten!
Locatie is top, vlak aan het strand. de plaatsen zijn krap, maar oké voor een nachtje. op de fiets of lopend ben je zo in het leuke stadje. Prijs 24 euro voor een nacht. Sanitair 5 euro. 1 douche en toilet (gecombineerd) voor man en vrouw. Sanitair is niet schoon, maar het was te doen. aanrader voor een nacht, zeker qua locatie.
Een heerlijke camping/CP. je mag zelf een plekje kiezen en stroom idd via haspels, maR werkt prima. sanitair is schoon en netjes. Een heerlijk verkoelend beekje met snel stromend water voor verkoeling. aanrader is de borrelplank (15 euro), die door deze lieve mensen bij hun boerderij wordt geserveerd. Je kunt alles er ook kopen. eieren, appelsap, tomaten, salami, ham en brood. Overnachten € 10,- pp en € 5,- stroom. helemaal top!
locatie aan de rivier is top. zeker als je aan de rivierkant staat. niet op plek 20, want dan sta je naast het toiletgebouw met geur van de put. door afvalverwerking idd geur af en toe. sanitair is matig. douchen achter een gordijntje. wc’s te weinig, soms filevorming, maar is niet onoverkomelijk natuurlijk. personeel is vriendelijk. prijs € 28,- 2 pers + camper. mooie omgeving voor wandelen!
locatie 4 sterren. ten opzichte van het stadje Velden is het een top plek! bijzonder om aan de rand van een golfbaan te staan. een deel van de plekken zijn verhard (grind), de rest is op gras. douches zijn na 3 minuten koud, je koopt een muntje van 1 euro voor 3 minuten. maar er zit een boiler op, dus als je buurman ook warm doucht heb je koud water. toiletten (2 stuks) zijn prima, maar worden niet vaak schoon gemaakt. € 22,- 2 pers/camper
Helemaal top deze plek! nette douches en toiletten, allemaal inclusief. afwasplekken en overdekte fietsenstalling. De plekken zijn ongekend ruim en het uitzicht op het achterste veld is fantastisch! De omgeving is ook helemaal top, deze CP is echt een pareltje!!!
Goede CP, met fijne ruime plaatsen. verhard en gras. sanitair (inclusief) is wat verouderd en niet altijd even schoon. Ligt aan drukke weg, maar als je op het veld rechts vd slagboom gaat staan, dan heb je daar minder last van. De hond van het naastgelegen huis blaft wel veel. Maar prima plek voor dit geld! wij betaalden € 17,- of € 18,- voor CP met 2 volwassenen. stroom en water is inclusief.
Wij vonden de plaatsen wat armoedig. Er staat een technisch huisje voor het uitzicht. Het sanitair is wel prima, maar moet betaald worden. wassen en drogen kost € 5,- per stuk. legen chemisch toilet kost € 2,-. stroom betaal je obv wat je gebruikt. De camping is al met al best prijzig voor wat je krijgt. wij betaalden ca € 35,- voor CP met 2 personen. restaurant is goed; lekkere schnitzels, prijs aan de hoge kant. Service van personeel is goed!
we hebben hier 1 nacht gestaan, de camping oogt wat verwaarloosd, onkruid overal en men reageert niet op mail en neemt de tel niet op. sanitair is goed. klein meertje waar je zelf of de hond evt kan afkoelen. maar voor 1 nacht was voor ons voldoende. de prijs was ook niet echt in verhouding, dus weer lekker verder gegaan!
leuke camping aan meertje. ga op de iets duurder plekken aan het einde staan, daar kun je bovendien ook het water in en is een stuk rustiger dan bij de drukke steiger. de prijs vonden wij wel stevig; € 42,50 voor CP met 2 volwassenen en hond, Incl douches (onbeperkt), water en stroom.
Wát een plek!! ga aan de rand staan, met uitzicht op de wijngaard. er zijn voldoende plekken. Sanitair is goed, maar wel open tot 20.00 uur. douche is gecombineerd met toilet, wat niet altijd handig is. ze hebben hier goede wijn, voor een prima prijs. leuk plekje!
Fijne plek, vlakbij het stadje T-T en aan de moezel. fijne douches en schone toiletten. voor een goede prijs!
Top plek, met super mooi en schoon sanitair. een hele vriendelijke ontvangst en qua ligging ideaal. vlakbij de snelweg, maar ook erg leuk om de dorpjes beneden te ontdekken! wat ons betreft een super CP.
Wát een plek! als je van rust en ruimte houdt, dan zit je hier goed. Het sanitair (douche, wc, afwasplek) is door de eigenaar zelf getimmerd. Wat een charme! er zijn voldoende stroompunten, verdeeld over het hele terrein, dus je kunt gaan staan waar je wilt. Vuurschalen, brandhout en bbq aanwezig. Koud bier in de koelkast, zelfs een speeltje voor de hond! Alles op basis van vertrouwen. kosten per nacht € 15,- (womo + 2 volw)plus 3 euro stroom.