@Vivo
Lid van Campercontact sinds 2018
Uitstekende ligging en goede prijs-kwaliteitverhouding. Leuk lopen naar het centrum, boulevard en tegenover het zwembad
De douches worden gedeeld met de roei clubleden. De overige faciliteiten zijn OK. Locatie is fantastisch. Een warm welkom in de bar van de club 's avonds!
Uitstekende locatie voor een ontspannen tijd aan de rivier, maar ook mogelijk voor een bezoek aan de stad via het pontje
Kleine, rustige en sommige onderdelen opniveau. Max 12uur blijven, er is niet veel anders behalve pub in dorp
Treinlawaai viel mee, prachtige wandelingen langs de rivier en de stad en de prachtige kathedraal.
Leuke plek, toen we er verbleven was er een Weston Ralley in de Club hal en een andere ralley ernaast. Allemaal gelukkige en vrolijke mensen. Eenvoudige faciliteiten aanwezig maar goed voor een tussenstop en een lach!
Deze plek is bij uitstek geschikt om te wandelen of te fietsen naar St Ives; een schitterend plaatsje aan de rivier. Het Shell-tankstation achter de pub parkeerplaats is zeer lawaaig, ook 's nachts. Eenvoudig, veilig en goedkope plek en niet ver van de A14 voor diegenen die over de M11 en A1 rijden.
Sitecode: 11973
Kleine prullenbak, glascontainer. Klein meertje met zandstrand, minigolf en boulebaan. Ook skateboard ramp. Zeer mooie wandelingen rond het meer. Uitstekende plek vlak bij de A7.
Rustieke maar rustig met vriendelijke eigenaren. Het is heel moeilijk om te vinden. Oude toegangsweg is afgesneden door nieuwe weg
Er zijn 4 plekken voor campers. Het is gemakkelijk lopen naar het mooie stads centrum/kerk en tuinen van de Priorij. Internet en TV signaal is goed.
Aangegeven camper standplaatsen, goede TV en Internet signalen.
De site is dicht bij het stadscentrum en naast de kade. Goed voor een bezoek aan Bideford maar de toiletten, die om 6 pm sluiten zijn de enige beschikbare faciliteit. Mooi park, mooi uitzicht, mooie stad.
Wij gebruiken deze plaats vaak om te overnachten op weg naar het zuiden van Wales. De stad Chester is mooi en kent leuke restaurantjes. Het is een goede ontmoetingsplaats voor camperaars uit de hele EU. Het is veilig en rustig, men sluit 's nachts het hek en er is camerabewaking. Het politiebureau is slechts op 50 meter afstand.