@Vjela
- 1995
April 2026
Vriendelijk ontvangen, rustige en veilige camperplaats achter een gesloten poort met de nodige voorzieningen inbegrepen in de prijs, die ondertussen 24€ is.
Een heel rustige camping met veel schaduw. Netjes sanitair, het water mocht een klein beetje warmer. Wij verbleven 1 nacht en betaalde 24, 22€ met electriciteit in Juli.
Een grote Camperplaats met zelfs in Juli nog voldoende plaats. Kasteel van Villandry op wandelafstand, mooi fietspad tot in Tours.
Mooie Camperplaats op een voormalige camping. Ruime plaatsen met of zonder schaduw. Aldi naast de Camperplaats en op zaterdag stond er een Foodtruck met lekkere verse pizza’s. Wel in de buurt van een treinspoor maar wij hadden daar weinig last van.
Camping met voldoende plaatsen in juli, wij bleven 2 nachten. veel fietsmogelijkheden in de buurt en Bléré op wandelafstand. Sanitair een beetje verouderd maar wel ok. wij betaalden voor 2 pers, de plaats en elektriciteit 21,22€/nacht.
Een prima camping aan de Loire. veel fietsmogelijkheden, eenvoudig maar proper sanitair en vriendelijk onthaal. wij betaalde 16,44€
Een rustige Camperplaats, voor de nacht en een bezoek aan Provins, 8€ betaald.
Rustige Camperplaats aan de Loire, schaduwrijk met de nodige voorzieningen voor 11,70€. Orléans ligt op 5 km, goed te doen met de fiets. Loopt tegen de avond wel goed vol.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Op 23/7 bezocht maar niet gebleven. Meerdere keren kwamen we naar deze mooie CP maar nu spijtig genoeg niet. Er stonden 2 caravans met rondom veel rommel o.a. een wasmachine, onderdelen van auto's, enz... Verder stonden er geen campers wat wij al niet normaal vonden want anders staat deze prachtige plaats al vroeg vol. Spijtig wij zijn dan ook maar doorgereden.