@Vlaspolder
- Pössl Roadcamp R R All in
- 2019
- Ander
- Buscamper
Gastvrije, vriendelijke, behulpzame eigenaren, ruime plekken, rustig. Niets te klagen, we komen vast nog wel eens terug!
prima (gratis) plek op parkeerstrook bij sportpark, stroom is met euromunten te betalen (ongeveer 5 uur voor 1 euro). Water en cassette legen is gratis.
Een prachtige plek tussen de fruitbomen van een groot fruitbedrijf! Achter de boomgaard is het op de dijk heerlijk wandelen. Deze plek gaan we zeker onthouden!
Prima lokatie, keurig verzorgd en 28 euro voor camper, twee personen en stroom. Blokken noodzakelijk!
rustige plek en… gratis want de betaalautomaat is defect, dat betekent ook geen stroom! wel water met muntjes en en gratis toilet cassette legen.
Mooie, ruime en rustige camping. Goede voorzieningen. Ondanks de regen drie nachten met plezier gestaan!
Gezellige camping, alle voorzieningen zijn er, en de Nederlandse eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Sommige plekken hebben maar 4 ampere stroom, dus even opletten.
Heerlijke, stille, ruime plek aan park. 14 euro voor 24 uur incl stroom. Lozen cassette kost 1 euro, watertank vullen ook.
We waren hier vorig jaar ook. Prima plek, alle voorzieningen zijn er, aardige beheerders.
We hadden een prachtige plek aan het water. Gasinstallatie moet gekeurd zijn, voor aan/afkoppelen stroom heb je iemand van de receptie nodig, wc en douches niet altijd beschikbaar. Het kostte 44 euro voor twee personen met stroom…