@Vlijm
Netjes, schoon, rustig, maarrrrrr diverse plekken bezet door vaste bewoners met caravans die daar de was doen enzovoorts, ongeveer 1 km lopen naar het centrum.
Sitecode: 19732
Zeer rustig, of de tijd heeft stil gestaan. Watermolen hoor je niet, scharrelende kippen om je heen, fantastische plek, echt een aanrader.
Mix campers/parkeren, aan het meer met gezellig restaurant/snackbar. Prachtige wandelroute naar de “Clyde watervallen”. We hebben hier 2 dagen gestaan.
Gezellig aan het strand, geen last van het verkeer. Adviseer te betalen vóór dat je gaat staan, wij werden door één of andere persoon om 2 uur in de nacht wakker gemaakt om te betalen.
Kees en Jannie Vlijm. Camperplaats was afgesloten, we hebben onze buscamper maar in het gezellige dorpscentrum geparkeerd en zijn toen zeer goedkoop uit eten gegaan, daarna terug naar onze bus, en daar stonden we zo mooi voor de bakker en een terras zodat we maar besloten daar te blijven slapen, heerlijk rustig en goed geslapen.
Zéér rustig, bij klein riviertje een paar minuten van de snelweg, echt een aanrader.