• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Vlinder67

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

3en 4/6 op deze mooie plek bij Vanja en Renato Zij maken het nog mooier . we worden hartelijk ontvangen de 🍕 jam en olijfolie was zo besteld en bij de camper gebracht . toen mijn lief iets te ver gelopen was het geen probleem voor Renato hem op te halen , we hadden hele mooie gesprekken met deze mooie mensen . ze zijn echt betrokken met hun gasten dat is wat hun gelukkig maakt en dat is hun aan te zien❣️wat een rust hier ! Marjolein en Dirk

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Dit is een hele mooie camperplaats . veel ruimte en schoon parkeren voor € 7 Je kunt er stroom pakken voor €2,- en vuil water lozen er is een mooi pad naar het centrum het nadeel voor ons was dat het erg ver tussendoor wegen waren op onze doorreis naar Oostenrijk Marjolein en Dirk

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij zijn 26/5 -28/5 geweest Nadeel is een heel steil pad naar beneden naar het kleine strandje . Ligstoelen waren nu nog gratis , maar niet allemaal uitgezet ,er stonden nog stapels ligbedden aan de ketting. Daar wordt niet naar gekeken,dat zal in het hoofdseizoen wel anders zijn , dan moet je ze 💰 € ? vanaf het strand heb je een pad omhoog wat leid via een autoloze weg naar Baška , dit is echt een aanrader als je hier bent . Marjolein en Dirk

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

goede carpool camper plaats weinig last van geluid gehad zou hem aanbevelen marjolein en Dirk

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wij zijn hier 2 nachtjes geweest.24-26 juni het is een mooie camping met een mooie ligweide . Het eten in het restaurant was lekker . Het winkeltje was klein en alleen open van 8-9 , misschien is hij in het hoogseizoen langer open . vriendelijk geholpen bij de receptie . Zeker voor herhaling vatbaar . marjolein en Dirk

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

heerlijke camping vriendelijke mensen aan gambor fjord en alles zo netjes de keuken en sanitair en ook de sauna is helemaal top . Als we weer in Scandinavië op vakantie gaan doen we deze camping zeer zeker nog eens aan. We hadden een pracht plek maar zo waren er wel meer . We vielen met ons neus in de taart omdat er een verjaardag werd gevierd . super vriendelijk allemaal Mar en Dirk

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een leuke plek bij de brandweer naar beneden . Eerder 8 dan 10 freibad dus gezelligheid van de vrolijke badgasten . Je kunt er water tappen met muntjes ( geen ervaring mee) er zit een Luik met pion erop die je op kunt tillen voor grijs water en toilet te legen . wij stonden hier 21 aug 1 nachtje . op maandag is het zwembad 14.00 open Maar wel komt de grasmaaier om 8.30 en kan zijn dat hij ,net als bij ons ,je wegstuurt omdat hij wil maaien

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een beleving echt zo leuk deze grappige ,schone en duidelijke camperplaats met zijn leuke eigenaar en kippen en ganzen en paard . Een presentje om te smullen heerlijk relaxt een nachtje gestaan .

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Deze sauna doe ik al jaren 2 of 3 x pj aan . Het is een klein stukje paradijs op aarde . We hebben sinds kort een campertje ,maar twijfelen nog want de hotelkamers zijn ook prachtig . De omgeving weet ik nog niet , dat moeten we nog ontdekken op de fiets ,maar de wellness is TOP ,echt een aanrader ❣️ Tot gauw weer X Mar

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

we waren hier 1/9 op doorreis wat een heerlijk grasveld. We hebben ons campertje er gewoon neergezet , was helemaal geen probleem , ze kwamen ons even begroeten bij hun aankomst misschien kwam het door mijn hoepelen 😉 Heerlijk aan een klein watertje en mooi onder de bomen . Vriendelijke eigenaren en heerlijk gegeten bij ze . Het sanitaire was schoon en lekkere warme douches . Het is zeker aan te raden deze leuke plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

21/8 waren we hier een nachtje een goeie doorgangs camping met op loopafstand een leuk strandje en parkje

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We hebben heerlijk genoten van alles wat deze camping bied . Mooie plekken zon of schaduw ,voor elk wat wils . Heerlijk zwembad met zijn lig bedden. Goed gegeten en gezelligheid op het terras van restaurant . Ook de sauna en massage waren top . De weg erheen is een uitdaging ,maar dat ben je gauw vergeten als je uit de kleren gaat en geniet. tot een volgende x