@Volkswagen-Camper-Marijke

Volkswagen T5 California ‘Marijke’ (build 25-06-2013) - in the Netherlands since 2019 - 4th owners -

Partners

Volkswagen
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie, rustige camping; kwartier lopen naar het centrum van Chartres. Erg vriendelijke mensen bij de receptie! Wifi werkt alleen bij de receptie en in de naastgelegen gezamenlijke zitruimte. Poorten en slagboom met cijfercode. We lezen in veel reviews over het schone sanitair, dus we denken dat wij het toevallig een keer minder goed hebben aangetroffen. Een grote prop haar op het doucheputje en een vuile toiletruimte die naar urine rook, bah.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een mooie kleinschalige, schone camping. Vriendelijke (ook engels-sprekende) eigenaren! Dagelijks een andere foodtruck! Minpunt: douchetemperatuur is niet regelbaar. Naar het tramstation loop je in max. 15 minuten, vandaar kun je in 20 a 25 minuten Orléans bereiken. Kaartje kost 2.20 Euro per persoon (enkele reis). Ook een aanrader (te voet vanaf de camping) is Parc Floral de la Source. Een prachtige tuin incl. een overdekte vlindertuin.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Tweede keer @ Nieuw Duinoord: wederom GENIETEN!!! Hanneke, Albert en kids zijn geweldig lieve eigenaren en super hosts. Wij troffen het in augustus: de jaarlijkse BBQ vond plaats op de dag dat wij arriveerden. Top georganiseerd! Je moet een verblijf op deze locatie gewoon zelf eens beleven! Wij gaan er een jaarlijkse traditie van maken: ieder jaar 5 dagen Texel & Nieuw Duinoord. Voor volgend jaar alvast gereserveerd!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima voor mensen die Andorra la Vella één of meerdere dagen willen bezoeken. Deze camping bevindt zich in de stad (dus meer omgevingsgeluid). Desondanks hebben wij goed geslapen in onze daktent onder het hefdak. Faciliteiten prima, al zijn er een paar aandachtspuntjes. De camping is erg duur (48 euro per nacht waarbij er 2 euro apart bijbetaald moet worden voor internet, dat vinden we nogal triest). Ook de elektriciteit vonden wij duur.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een leuke, kleinschalige camping waar we een zeer prettig verblijf hebben gehad. Vriendelijke eigenaren, goede faciliteiten en leuke mogelijkheden dichtbij zoals de gondellift (tip: met de lift naar boven en wandelend terug naar beneden). Ondanks het feit dat deze camping rondom aan een weg ligt hebben wij ‘s avonds en ‘s nachts geen geluidsoverlast ervaren (en goed geslapen in de daktent onder ons hefdak).

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

GEWELDIG! Wat hebben Mark en Petra in de afgelopen twintig jaar een mooie camping opgebouwd, middenin de natuur. De woorden rust, reinheid, regelmaat zijn hier op zijn plek! In hun bistro ‘a table’ is het genieten van wat Mark en Petra aanbieden en bereiden! Verder verschillende arrangementen, verse broodjes-service, etc. Hier komt men tot rust, een auto of elektrische fiets heb je beslist nodig omdat er in de directe omgeving niets te vinden is.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wij waren van 30-08 t/m 07-09 op deze plek. Zwembad, receptie, campingwinkel etc. erg netjes! Toilet- en wasvoorzieningen zijn gedateerd maar zeer schoon en functioneel! De sfeer op de camping is gemoedelijk, de eigenaren zijn vriendelijk en het personeel is behulpzaam. Strand (Platja de Castell) ligt op 1,5 kilometer van de camping, Cala Estreta (rustiger, idyllischer) op 45 minuten lopen (maar geen toezicht, onze E-Steps zijn daar gestolen!)

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wij staan er nu: de kampeerplaats is gesloten en de woning lijkt verlaten. Op GOOGLE staat: tijdelijk gesloten. Op de eigen website van deze ‘camping’ zien we geen mededelingen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

In één woord samengevat: GEWELDIG! Willy en Deny zijn hartelijk, gastvrij, behulpzaam vanaf aankomst tot vertrek. Ook zijn zij altijd in voor een praatje! De minicamping is erg schoon en netjes: niets op aan te merken! Goede toiletvoorzieningen die zeer regelmatig worden schoongemaakt (minstens tweemaal per dag!) Wat een fijne plek en wat een lieve mensen: wij komen graag terug!!!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een geweldige camping, wat een lieve eigenaar en wat een liefdevol team aan personeel! Wij stonden op een prachtige plek aan het veld. Uitzicht op olijfbomen, cipressen én ‘s avonds VUURVLIEGJES! 😍 Bij ontvangst wordt er een glas wijn van het huis aangeboden, bij vertrek een cappuccino: fantastisch en erg attent!! Enige nadeel: in de douches geen schotten: al je spullen worden nat. Maar: wij komen zeker terug naar Andrea en zijn top-camping!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een prachtige camping! 😍 Pluspunten zijn zeker: de supermarkt, het restaurant met tevens de mogelijkheid voor afhaal pizza’s, het eigen privé strand en het prachtige zwembad met een bar erbij! Dat alles krijgt van ons 4 a 5 sterren! De sanitaire voorzieningen / gebouwen ogen echter verouderd en zijn naar onze mening onpraktisch: bij douchen worden al je spullen nat, bij wastafels géén warm water om je te scheren, e.a. Daarom 3 sterren.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Allereerst hartelijk dank voor het warme welkom!!! En wat een prachtige tuin hebben jullie! 😍 Toch hadden we nog steeds redenen om na 1 nacht te vertrekken. Gisteravond rond 23:30 uur HARDE MUZIEK! Daarna vuurwerk. Daarna urenlang geblaf van de lokale honden. Vreselijk, we hebben slecht geslapen! Tot slot nog een tip/verzoek: laat een warmwaterleiding naar de gootsteen lopen om de afwas te doen! Het is een overbrugging van nog geen 2 meter. 😉

GEWELDIG!!! Wat een leuke mini camping op een mooi agrarisch bedrijf waar ook nog eens Alpaca’s lopen! Meer info: zie hun eigen website! Alles zeer netjes en goed geregeld. Een goede sfeer, water en stroom bij de sta-plek, een vriezer (e.a) in de recreatieruimte voor gezamenlijk gebruik; men heeft overal aan gedacht! Albert, Anneke en kids: wij komen graag weer eens bij jullie kamperen met onze Volkswagen camperbus!

Wat een mooie, net verzorgde camping! We waren hier in mei ‘24 en hopen er aankomend weekend opnieuw naartoe te gaan! De mensen die deze camping runnen (2 Nederlanders) zijn erg aardig en behulpzaam! Wij bevelen deze camping van harte aan!

Wij hebben nu al 2x in de Jachthaven van Tholen gestaan! Beide keren naar volle tevredenheid! De beide havenmeesters (Rien als vrijwillige havenmeester en Lydia als vaste havenmeester) zijn erg aardig en behulpzaam en over de sfeer en faciliteiten niets dan goeds! Het toiletgebouw is zeer netjes en uitgebreid: alles functioneert super en het is fantastisch dat je voor 15 euro per nacht zo mooi aan de Jachthaven staat met zoveel faciliteiten!