@Vonkje
- Knaus Van Ti Meg Sensation 650 Semi - integraal
- 2024
Sitecode: 19850
ondanks dat er stond dat de camping open was, zei een man op het terrein dat het was gesloten. ik kreeg de indruk dat dat definitief is, aangezien ze bezig waren het terrein te bewerken tot akker.
Een heerlijke camping, sfeervol , schoon, gezellig. Alle voorzieningen aanwezig. De Marokkaanse eigenaresse is prettig in het contact. Je kan er ook prima eten. De damesdouches gaan op hout, even vragen en een tijdje wachten en dan heb je een heerlijk warme douche.
Sitecode: 20702
was dicht en volgens reviews park4 night niet best en er is niemand. je kan m.i wel op het terrein ervoor in de vrije natuur overnachten.
Prima lokatie voor 1 nacht en ben je beschermd tegen de harde wind die wij hadden. Het terrein is klein, met een grote camper wordt het een probleem als er al voertuigen staan en wij konden maar net door de poort met onze half integraal van 7 meter. Wij waren alleen. We hebben gebruik gemaakt van goede wifi en electra. Andere voorzieningen hebben we niet gebruikt vanwege kou en sneeuw.
Toplocatie vanwege het uitzicht, het terrein, de voorzieningen, de gastvrijheid en het lekkere eten.
Sitecode: 19500
Helaas was de baas er niet, waardoor je niets kon vragen. Elektra deed het niet. Toilet schoon. Prachtig uitzicht en prima terrein. Bij afrekenen ook niemand, de vrouw mag het niet, geld er maar neer gelegd. Dit geeft een onprettige indruk. Wellicht is het anders als de baas er wel is.
Tijdens ons verblijf slechts 2 campers op dit grote terrein met stenen. Een weldadige rust , vogels, krekels. zowel zon als schaduw. Veel mooie palmbomen. Sanitair toereikend. De routeplanning via Google Maps klopte niet helemaal.
Sitecode: 19856
Fraaie camping met palmbomen met voor ons prettige sfeer met honden en katten. Sanitair o.k. Kleed voor de camper gelegd.
Sitecode: 19555
Op zich best wel een fraaie camping met net sanitair en zwembad. Tenminste als niet alle plaatsen zijn opgevuld want dan ontstaan hele krappe plaatsen. Voor ons is het probleem dat internet alleen iets doet bij het restaurant en dat er geen bereik is voor INWI- klanten.
Sitecode: 19551
heerlijke camping sfeervol en superschoon. Ibrahim is zeer gastvrij, niet alleen met de ontbijtjes en de vele malen thee met cake en nootjes, maar haalde voor ons ook een gasfles. we zijn hier zelfs 4 nachten gebleven.
Sitecode: 19770
Prima camping, ze proberen het heel netjes te houden. Groot deel verhard. Alle sanitaire voorzieningen aanwezig. Plaatsen zijn los georganiseerd hetgeen plezierige sfeer geeft. Brood in de ochtend.
Geweldige camping. Alle voorzieningen aanwezig en zelfs een zwembad. maar vooral ook een spectaculair uitzicht
Sitecode: 19323
Een prachtige camping qua infrastructuur, met afgebakende percelen sommige met schaduw prieeltje. Sanitair is gedateerd. Het restaurant is gesloten daarentegen het grote zwembad open. Het doet vreemd aan , er staan slechts 2 campers op deze grote camping. De omgeving is niet bepaald aantrekkelijk. Voor een nachtje slapen prima. Het is de vraag hoe lang deze camping zich nog zal redden.
Sitecode: 19842
Een prachtige camping met alle voorzieningen, met wasmachine en drooglijnen. Brood verkrijgbaar in het restaurant en je kan er eten. Het ligt afgelegen . maar de omgeving biedt prachtige mogelijkheden voor je mtb. Helaas werd de rust verstoord door een NKC groep.
Nette Camperplaats, op ommuurd terrein links naast het toilet. Electra en zowaar een douche en toilet. Het zwembad bij het hotel wordt gerenoveerd zo te zien. Goed voor een rustige overnachting.
Sitecode: 19897
fantastisch goed verzorgde camping op marokkaanse schaal. stofvrije plek op verharding en tapijtje, stromend water, windbeschutting voor de deur. zeer vriendelijke mensen die s avonds een vuurtje voor ons maakten. heerlik uitstapje naar de wiestijn en de zandduinen banaf hier. aanbevolen!!
In potentie mooie camping , maar als hij zo volgestouwd is als vandaag een stuk minder. Zagora is prima stadje.
voorzieningen zijn als gewoonlijk slecht maar het terrein oogt sfeervol. Wel water en electriciteit. Dichtbij de winkels en restaurants.
Naast het restaurant rechts is een ommuurd terrein, prettig als het waait zoals nu. Terrein ziet er verder prima uit. In het restaurant kan je prima eten. Er is water en een toilet
alleen gekeken en besloten door te rijden, geen prettige plek
Sitecode: 19506
we zijn er naar toe gegaan maar veel wind en stuivend zand, hetgeen we niet prettig vinden ;het is alleen maar een parkeerplaats
routebeschrijving klopte niet, locatie niet gevonden
Er zijn 2 poorten. Bij de eerste kan je naar receptie, de tweede is het campingterrein. Wij waren de enige. Zo te zien is er niet veel veranderd met vorige review. Veel potentie , weinig realisatie. Veel stroomblokken maar de meeste doen het niet. Wastafels hebben 2 kranen, alleen koud water doet het. Het is er verder in het sanitair blok niet al te schoon. Maar wel een geschikte plaats om te overnachten. Lekker gegeten in het dorp.
Sitecode: 20975
prima voor een nacht; geen voorzieningen maar het voelt veilig achter het politiebureau. op loopafstand kan je de zee in en op loopafstand winkeltjes en restaurantjes
Sitecode: 20926
De informatie vorige review klopt niet. Er zijn 2 betegelde terreinen voor campers. Je kan met je camper door het gebouw heen naar terrein 2 komen. Ik heb het niet geteld maar er staan vast wel 50 campers. Gezellig met pauwen en paarden. Beheerder heel vriendelijk. Het ziet er netjes uit. Met de fiets zo in het dorp/stadje. 95 Dirham voor camper en electra. Voor ons was dit de vierde camping, nadat er 3 vol waren.
Sitecode: 20804
helaas konden wij er niet terecht want wij hadden niet gereserveerd . Advies om dit wel te doen. Wij konden staan bij een hotel restaurant aan hetzelfde zandpad. Daar kan je lekker eten en er is ook een haman. Prima alternatief
Sitecode: 20769
de plek heeft potentie maar is wel in erg vervallen staat. geen sanitaire voorzieningen meer. maar je staat er rustig en veilig
Geen voorzieningen , maar voor een nachtje prima . Niet makkelijk te vinden. smalle weg naar beneden en dan kom je op een braakliggend terrein. Op Google Maps staat dat hij tijdelijk is gesloten. Nu dus niet.
het is een gedateerde camping maar geeft het ouderwetse camping gevoel van een boerderij camping ; Ik kon zelf een plek uitzoeken en pas om1800 uur inschrijven bij de receptie. De dames toiletten zijn niet geweldig maar een camperaar heeft er zelf eentje bij zich. Fietsen naar Merida paar kilometer en dan heb je een heel interessante stad
prima plek. De voorzieningen zijn er, maar beperkt, het is dan ook geen camping. Qifi was uitstekend en geen stroomstoringen zoals in vorige reviews werd benoemd. Minpuntje is het water dat ze “ niet drinkbaar” benoemen
Zeer onvriendelijk ontvangst. we werden niet toegelaten omdat 1 persoon geen paspoort bij zich had. Zijn paspoort op telefoon en rijbewijs op kaart werden ook niet geaccepteerd. We moesten weer vertrekken. De toon van de receptionist was beledigend. En dat in een EU land!
prima camping, schoon sanitair. Geen vraag over afmeting camper. Bezienswaardigheden goed te bereiken met gewone fiets.
Drukke camping rond de paasdagen. Eenvoudig maar schoon sanitair. Veel vaste plaatsen en klein terrein voor kort verblijf gasten. Receptie spreekt alleen Spaans.
Bij ons bezoek was het heel rustig qua lawaai. Je hoort auto’s rijden maar dat lijkt me normaal voor een cp in de stad. Grote camper plaatsen met alle noodzakelijke voorzieningen. Ideaal is de nabij gelegen supermarkt.
prima verzorgde camping. Met acsi korting slechts 19 euro per nacht voor camper en 2 personen. Goede busverbinding met centrum
Rustige cp met rondom fantastisch uitzicht. Op ongeveer 1 km van het kleine dorpje. Diverse voorzieningen maar geen afvalbak/ kliko. Vlakbij zwembad die nu nog niet open was.
volgens borden is dit een gewone parkeerplaats ook voor campers. Als het druk is sta je dicht op elkaar. Voor 1 nacht geen probleem.
Eerder een minicamping dan een cp. Heel verzorgd en lekker rustig.
prachtige plek. Op dinsdag is het restaurant dicht helaas.
I.t.t. vorige review hartelijk ontvangst. Prachtige schone camping met alle voorzieningen. Voor de trekkende camperaar een mooie plek om een dagje langer te blijven.