@Voorvelt
- 2010
Juni 2026
Mijn vader en ik waren van plan 2 dagen te blijven , dit werd bijna een week. Hoe prachtig, super schoon en gezellig is het hier. Geweldige eigenaren. Staat zo ie zo voor 2 weken gepland voor 2027.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een PAREL van een bosrijke camping. Hartelijk ontvangen back to basic genieten van de natuur en rust. Deze locatie beveel ik u van harte aan.
2022
Chapeau voor. de gemeente. Mooie herinnering aan het stadje, gratis stroom, net onderhouden Camperplaats, sport toestellen, bij het water. Passerende treinen neem je voor lief.
Wat een geweldige stekkie. Mooi uitzicht op de landerijen, rust een heerlijk briesje en zeer net sanitaire. Warm ontvangen door eigenaresse. Ook deze staat genoteerd voor de volgende keer.
Ontzettend mooi, goed verzorgd, sanitaire dikke 10, eigenaren super vriendelijk. Zeker een aanrader.
Vandaag gearriveerd met mijn vader en mijn hond. Staan op een ruime plek (nr 59). Zon en schaduw, rustig. Vriendelijke uitbater. Toileten en douche schoon.
Vriendelijk ontvangst. €14,00 all in. Vlakbij een spoorlijn maar geeft geen overlast voor mij. 9 april en we zitten heerlijk buiten. Vanavond Pizza e/o frietjes scoren 😬
Gemeente Brunssum bedankt voor dit geweldig camperplaats. Voorzieningen heb ik zelf aan boord. Wat geshopt, gegeten in een restaurant. Hier zalig gewandeld samen met mijn Cockerspaniël Bo door het Schutterspark. Met gezin genoeg te beleven voor de kids.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Voor mij nooit meer, eigenaar onvriendelijk is van de regeltjes en houdt je de gehele dag in de gaten wat geen fijn gevoel geeft.