@Vrijbuiters
- 2008
Prima plaats met voorzieningen. Echter water is niet gratis zoals vermeld maar moet worden betaald. Het verkrijgen van stroom is alleen mogelijk via het inscannen van het logo op de zuil met de aansluitingen van de stekkers. Bij het invullen van het digitale formulier verschijnd het woord Matricula en dat betekend het kenteken van de wagen. Daarna betalen via een creditcard.
Mooie locatie met een schitterende uitzicht over de Pyreneeën. De plaats biedt alles wat je voor de camper nodig hebt. De eigenaren zijn vriendelijk en komen saampjes het geld ophalen.
Prima plek om te verblijven. Er heeft een update plaatsgevonden waardoor het aantal camperplaatsen is uitgebreid naar 5. Om te betalen moet u naar het groene huisje lopen op het grasveldje achter u en de sticker zichtbaar is van de AED. Achter de deur ziet u de betaalautomaat.
Gekeken bij de andere plekken maar gelukkig waren die vol. We keken vreemd op dat je met je camper tussen de boten moest gaan staan. Doorgereden naar deze locatie en we staan nu in de natuur en kunnen alle kanten op. Beheerder is vriendelijk en behulpzaam. Gelijk geboekt voor twee dagen en de eerste natuurfoto's al gemaakt.
Bij aankomst direct een goed gevoel. Uistekende CP met een aantal verharde plaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig en betalen kan je in het winkeltje vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.
Het basisbedrag ophogen door met de plus knop op te plussen naar € 6,00 Kwestie van goed lezen en even nadenken. Jammer er mensen zijn die de cassette spoelen en de kraan voor drinkwater gebruiken!!
Alles picobello!! Weinig tot niets aan toe te voegen!! Zijn hier al eerder geweest.
Om op de CP te komen de borden naar de Proxi volgen, afslaan bij de verkeerslichten en niet de smalle straatjes inrijden. Goede prijs en alle voorzieningen voor de camperaars zijn aanwezig. Geen vaste bewoners gezien op deze plek.
Mooie CP en een top locatie wat het uitzicht betreft. Zonsondergang kunnen vastleggen ondanks het slechte weer.
Goede plek om te overnachten. Paragliders actief, zowel beginners als gevorderden. Heerlijk gegeten in het restaurant dat op die plaats staat, Echt een aanrader.
Alles is aanwezig en goed verzorgd. Betaling kan alleen met contant geld. Grote ruime plaatsen op een goed onderhouden ondergrond. De Vrijbuiters.
21-05-2024 Top locatie in een zeer mooi dorpje! Volg de route waarop 200 parkeerplaatsen worden aangegeven om te voorkomen dat je te nauwe straatjes neemt. Veel mooie objecten om te fotograferen. De Vrijbuiters
Genoten van alles wat deze plek te bieden had. Wilde graag betalen maar moest dan eerst een app downloaden genaamd PayPal en daar ben ik niet zo in thuis. Zou alsnog graag een storting doen want dat verdient deze plaats zeker. Mogelijk is een goed afgesloten brievenbus een alternatief.
Mooie plek maar niet geschikt voor een camper langer dan 5 meter.
Goedemorgen plaatsen en zonder te stellen de camper kunnen plaatsen. In tegenstelling tot de prijs genoemd in het overzicht zijn de kosten geen 15 Swe kronen maar 150 Swe kronen. Geen wereld prijs maar toch handig om te weten als je betaald met de daarvoor aanwezige envelop bij het kantoor.
Verrassende CP. Rustig en weinig tot geen last van de het verkeer. Vriendelijke mensen uit de omgeving een heerlijk meertje om te zwemmen en een heerlijk bos om te wandelen. Gisteren een vos voorbij zien lopen langs de rand van het meertje. Zeker een aanrader als je in de buurt ben.
Een leuke locatie met volop mogelijkheden om te wandelen en/of te fietsen. Twee overnachtingen gemaakt maar komen zeker terug om de rest te ontdekken.
Super dat deze plek er nog is. Alles is aanwezig op deze camperplaats. Het uitzicht is niet veranderd en zelfs de eigenaar niet, hij heeft nu wel hulp van een dame die meerdere talen spreekt. Zwembad nu op de CP in plaats van beneden. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Schitterende locatie met gebruikmaking van zwembad, toilet, douche en de inname vanwater. Locatie is het gehele jaar open en niet tijdelijk gesloten, NKC graag aanpassen die tekst Volgend jaar misschien een stroomaansluiting en de gelegenheid om het chemisch toilet te legen. Dit alles zonder kosten. Als je wil kan je een wijntoer maken en na afloop porto en wijn kopen. HET GEHELE JAAR GEOPEND!!!
Schitterende CP in een mooie omgeving en beheerd door twee mooie mensen. Bewoners van het dorp zijn ook zeer gastvrij en we hebben een toertje gehad in de plaatselijke stomerij. Echt nog op de oude manier wijn maken. We komen zeker terug om te weer genieten van al het moois en het heerlijk gebakken brood uit een hout gestookte oven.
Behoorlijk wat beoordelingen gelezen en niets aan toe te voegen behoudens de opmerking dat de beleving van een ieder, met betrekking tot de omgeving een persoonlijke ervaring is. Zelf ervaren is de beste leerschool.
Schitterende locatie en zijn er nu voor de tweede keer. Vroeger waren hier wel voorzieningen zoals toiletten, afwasbakken en chemischtoilet. Geen idee waarom die niet meer functioneel zijn maar de plek blijft bijzonder!
We zijn hier met twee campers geweest en hebben zeer genoten van de gastvrijheid van Paulus en Sylvia. Met openbaar vervoer naar Boedapest geweest en de hond werd uitgelaten tijdens onze dagtrip. Te laat terug en de laatste bus gemist bleek geen probleem want na een belletje kwam Paulus ons oppikken in Hatvan. Prima camping waar ook campers welkom zijn. Goede plaatsen en sanitair.
Leuke camping en een prima ontvangst. Ruime plaatsen en zeer goede voorzieningen. Zeker een aanrader om aan te doen als ke on de buurt ben.
Mooie plaats maar wel behoorlijk aan de prijs en dat zeker in verhouding tot de voorzieningen die ontbreken. In de gids staat een andere prijs dan de € 22,- die in 2018 betaald moet worden.
Zijn hier nu voor de derde keer en zien dat er weer wat gedaan is aan de camperlocatie. Als er een sanitaire voorziening wordt bij geplaatst geef ik een 10 als waardering voor deze locatie. Zeker de moeite waard om deze plek te bezoeken als je in Denemarken ben of op weg ben naar Noorwegen en/of Zweden.
We zijn hier nu voor de derde keer en genieten weer. Schitterende uitvalsbasis om in de natuur te struinen. Op de fiets naar de IJzerenman om door de bossen en heide te zoeven. Voor een versnapering of eten is het goed toeven bij het restaurant van de IJzerenman. Ook is er een kruidentuin die een bezoekje zeker waard is. 👍👍👍
Een schitterende Camperplaats; gemaakt met een heus Praathuis waar iedereen welkom is. Tijdens een rondje Nederland zijn we bij hun geweest en komen zeker terug als het weer wat beter wordt. Toppers!!!
CP gelegen in een rustige buurt vlakbij het centrum. Vijver met verschillende vissoorten zoals voorn, karper, modderkruipers en forel.
Voor de derde keer op deze camperplaats geweest en goed naar ons zin gehad. Er is een terras waar je kan vertoeven en als je een consumptie wil gebruiken, dan is het net als op alle terrassen in de wereld. Drink je niets, dan is het ook goed. Lekker gevist, weinig gevangen, maar wel weer genoten.
Schitterende locatie die zeker bezocht moet worden. Twee dagen doorgebracht en we hebben zeer genoten van de plaatsen en de mooi aangelegde tuin. Wel goed om te weten dat na twee nachten het camping tarief gaat gelden. Komen zeker terug als we in de buurt zijn. Geen twijfel mogelijk.