@Vrouw-ontour
- 2021
Met mijn camperbus op de camping gestaan, zo kon ik van het sanitair gebruikmaken. Het verwarmde sanitairgebouw is schoon en goed verzorgd. Wel jammer dat je vanaf de camperplaatsen. geen gebruik (uiteraard betaald) mag maken van het sanitair gebouw. Helaas heeft niet elke camper alles aan boord. de camping is rustig, plaatsen zijn groot, ligt tegen het bos aan. je kan er super mooi wandelen en fietsen. ik kom er weer terug.
Prima plek, overdag redelijk wat verkeer, ‘s nachts rustiger, je hoort dan wel de vrachtwagens voorbijkomen. kosten €15, per 24 uur. Met het extra onderste stookje van je ticket kan je als gast een kortingspas halen bij toeristen info in het dorp. water €1, voor 60 liter. je kan alleen de kraan niet dichtdraaien, waterslang is hier handig.
ik verbleef 2 nachten op deze camping. Fijne plek, wat een rust! Het internet en telefoon bereik is wel laag, één streepje. ik betaalde voor de plek €7,50 en voor 1 persoon €6,50, stroom €4,50. douche zit bij de prijs in. Sanitair is goed en schoon.
ik heb 3 nachten op deze camping gestaan. fijne camping, rustig en mooi en schoon sanitair. prima plekken, ik stond op een comfort plaats. Je kan op de camping wijn proeven voor je hem koopt, van het wijnhuis uit de buurt. Het ontvangst was vriendelijk, net als de andere werknemers. Je kunt heerlijk fietsen in de omgeving. ik betaalde per nacht €13,50 voor 1 persoon, €10,70 voor de staanplaats, stroom per kWH €0,70
22-4-2025 hier 2 nachten gestaan om de stad te bezoeken. 1e nacht de brug gestaan, het was al druk. nog wel een plek met stroom, en de andere nacht aan het water. Ja het is wat krapper, daarom sta je ook op een parkeerplaats . En zo kunnen er meer mensen een plekje bemachtigen. ‘s nachts rustig en goed geslapen. je loopt zo het centrum in. wat mij betreft een prima plek om de stad te bezoeken.
Op zich prima camping, zij dat het eea verouderd is. Grote velden zijn lekker ruim opgezet. Na dit jaar komen er huisjes te staan, waardoor er minder kampeerplekken overblijven. Je moet minimaal 3 nachten boeken /verblijven hier en de prijs is, wat mij betreft, veel te hoog €41,90 per nacht, voor 1 persoon. En aan kortingskaarten, zoals genoemd, doen ze niet.
Prima en rustige plek bij een klein dorpje om te staan. wij hebben hier 2 nachten gestaan, voor een bezoek naar Figueres en Dali museum. Figueres hebben we op de fiets bezocht, dit is ongeveer 5 km. Helaas is/was het water afgesloten.
Een prachtig ruim terrein, zwembad en goede sanitaire voorzieningen. Helaas ligt het net naast de A2 wat geluidsoverlast geeft. Daarom 3 sterren.
Sitecode: 20228
Ik kon zelf mijn plaats uitzoeken tijdens de rondleiding over de rustig camping. Welke die direct aan zee ligt, met mooi zandstrand. De staplaatsen zijn gescheiden door haagjes. Sanitair wordt goed schoongemaakt, douche was warm maar afwaswater was helaas lauw.
Ja het zwembad is mooi. Er zijn 2 toiletten en douches in de kleedkamers van het zwembad. Ik had de camper al neergezet en een raam opengezet. Daarna me gemeld bij de receptie. Toen ik terug liep, kwam er een grote walm en etensgeur uit de afzuig pijp van de keuken. Tevens rook de camper binnen ernaar. Ik ben verder gereden. Kosten €24,- per nacht aantal personen maakt niet uit en incl. elektra.
Goede verzorgde camping. Plekken zijn niet super groot, als je luifel uit staat is dat meteen de grens van je plek. Maar prima. Aan de zee, er zijn wat ligbedden beschikbaar. Sanitair is goed. De zee wordt langzaam dieper, persoonlijk vind ik dat wat minder prettig. De zee is wel schoon. Ik betaalde €21,50 pn voor 1 pers en niet onder schaduwdoek.
Fijne plek om te staan, dicht bij het centrum. de beach douche deed het nu, maar was pas net actief. Strandtent was nog niet open.
Goed en vriendelijk ontvangst, kaartje van de stad en waar ik wat kon vinden. Plekken zijn niet allemaal standaard, voor mij helemaal oké. Camping is wel snel vol, bellen van te voren is aangeraden. Douche en toilet zijn prima en worden goed schoon gehouden.
Goede plek voor bezoek Memovasia. er zijn geen voorzieningen, wel is het er rustig en heb je alles binnen loop afstand. prima voor een nacht.
Rustige plek om te zijn. toiletten en douches zijn helemaal vernieuwd, schoon en fijn. Helaas toen ik er was was het zwembad nog niet gevuld, ivm dagelijkse regenval, het moest eerst nog geschilderd worden. Anders was ik nog even blijven ‘hangen’. Voldoende plekken met schaduw en of zon. Erg vriendelijk en behulpzaam ontvangst.
Sitecode: 20198
Fijne camping, rustig ‘s avonds en ‘s nachts.. Ondanks de krappe plaatsen. ze hebben 3 plaatsen gecreëerd (2 campers en daar tussen nog ff een tent) wat veel te krap is. ik had een ‘big’ plek, maar zo big was het niet. ook vwb breedte vd plek sta je dicht op elkaar. Wifi is alleen bij de bar aanwezig. maar verder zijn de voorzieningen goed. conclusie, sta ruimte beperkt, voorzieningen (douche, toilet etc schoon en top) en rustig.
Ontvangst door eigenaresse en uitleg hoe Athene te bereiken van erg vriendelijk en hartelijk. Met OV naar Athene is goed te doen, bus stopt voor de camping. Het sanitair laat zeer te wensen over. Het is oud en vervallen en er wordt wel wat schoongemaakt, maar boven op de douchemuur ligt nog viezigheid die iemand achtergelaten heeft. Jammer want er zou veel meer uit te halen zijn, naar mijn mening.
Fijne plek om te zijn. Familie doet er alles aan je ‘thuis’ te voelen. Eten is erg lekker en aanrader. Verder alles goed op order. ik ben hier 2 nachten geweest en betaalde €13,5 pn. voor 1 persoon.
Prima plek als je bv Dubrovnik wilt bezoeken. je kunt dan met de boot of bus. Sanitair en toilet is goed en schoon. Misschien wel wat weinig, maar nu geen last van. 2 heren + 2 dames toilet en 2 douches. €17, per nacht en elektra voor 1 persoon.
Prima plek om Ljubjana te verkennen. Met de bus er heen is fijn en gemakkelijk. behalve sanitair heb je alles voor €10,- en je kunt nog even lekker wandelen. Toen ik er stond was het rustig. Er waren ‘ s avonds wat jongeren, maar geen last van gehad.
ik was hier en heb er ook gestaan, omdat andere plekken nog niet open waren er het windkracht 7 stond. stond ik daar beschut. maar volens mijn is het hotel (nog?) gesloten.
Mooie camping! Vriendelijk ontvangst, mocht zelf mijn plek uitzoeken. Ik heb op het gras gestaan, prachtig uitzicht. Heerlijke douche en net sanitair. Lekker warm water. Mijn vriendin had pech met haar camper en is geweldig goed geholpen door de eigenaar lof hiervoor. Omdat het een natuurpark is mag en kan er geen chemisch toilet geleegd worden. Dit kan wel op enkele km in de buurt.
Ik heb hier 2 nachten gestaan. Erg vriendelijk ontvangst in de buurt een leuke wandeling gemaakt met mooie uitzichten. €28,- incl, elektra, douche, toilet, drinkwater en toilet lozen. Ik kom zeker nog een keer terug.
Rustige plek om te staan, verschillende wandelroutes. Je betaald €8,00 per 24 uur inclusief stroom. verder geen voorzieningen.
Prima plaats om te staan. Vlakbij de therme, een aanrader voor een dagje relaxen. Trap op en je bent er. Je loopt zo het kurpark in, waar het goed vertoeven en lekker wandelen is. Via het park loop je gemakkelijk het centrum in. €8,90 pp per nacht incl touristenbelasting. Stroom €1,00 per 6 uur.
Prima plek om voor 1 of 2 nachtjes te blijven en het leuke dorpje te verkennen. 2 toiletten die in zelfde cabine zijn is wijzig voor deze plek, wel zijn ze netjes. 3 supermarkten vlak naast de camperplaats. Kaartje koop je in de automaat je betaalt voor 24 uur € 275,- NK.