@W.-Ellens
Lid van Campercontact sinds 2017
Sitecode: 20052
We hebben alleen 5€ voor de elektriciteit betaald. We hebben de toilet van het restaurant gebruikt en de douche van het zwembad. Het eten (17,50€ p.p.) was goed. Als je van vlees houdt, is het bij de naastgelegen Agriturismo Amicizia (20€) nog beter. De weg ernaar toe vanaf de SP 236 is heel smal. Vanaf Cassano is het langer maar wat breder. De naastgelegen agriturismo staat daar goed aangegeven.
Plek vlak aan het strand met bar, waar we heerlijke vis hebben gegeten (€20 p.p. met drankjes). De Duitssprekende eigenaar is nogal opdringerig. Het sanitair is heel basic maar schoon. Bij vertrek moesten wij behalve 16€ per nacht ook onaangekondigd €0,50 per douchebeurt betalen.
Vies sanitair, overal ligt as. Overprijsd (€20). Onvriendelijke eigenaar. We kwamen er pas 's ochtends achter dat er geen warme douche was.
De recensie van 10-05-2017 gaat over de andere camping in Cropani. Deze camping ligt niet aan de boulevard. Het sanitair is basic en niet heel schoon. 's Avonds was er lawaai (luidsprekers, muziek) uit de buurt. Kosten 12€ en €0,50 voor de muntjesdouche.
Sitecode: 20666
Wij hebben hier gratis gestaan (geen elektriciteit) en op de veranda genoten van de heerlijke, zeer uitgebreide zondagse lunch (15€ p.p. inclusief drankjes). De vriendelijke eigenaar spreekt ook Duits. Het nabijgelegen Santa Severina is een bezoekje waard.
Zeer verzorgde plek (€15) met erg schoon sanitair. Schaduwrijke plekken. Vlakbij het strand en de trappen naar het centrum.
Geweldige plek (20€) met zeer vriendelijke eigenaresse. Marilina trakteerde ons elke ochtend op koffie met iets erbij. Alsof we op familiebezoek waren. Het diner (15€ p.p. inclusief drankjes) is goed en uitgebreid. Het toiletgebouwtje is erg netjes. Een bezoek aan het nationaal park in de omgeving van Rotonda en de Rifugio aldaar is een aanrader.
Sitecode: 12078
Sanitair erg basic. Douche koud en vies. Verder prima locatie. Kosten 10€. Busje naar Matera erg praktisch. De 3€ p.p. retour heb je er gelijk weer uit door de korting op de Madonna delle Virtù & San Nicola dei Greci. Matera is prachtig. De wandeling erheen door de kloof is officieel gesloten vanwege gevaar voor vallende stenen. Dit betekent dat je over een paar hekken moet klimmen.