@W.A.-den-Blanken
- Buscamper
Wat een bijzondere plaats, al had ik dag+nacht regen. Park in aanleg en moet nog wel wat gebeuren eer die TOP is. Communicate via wapp en betaal code, de local wijnen betaald. Zeker een bezoek met mooiere omstandigheden waard.
Op nog geen 10 km van de A3 richting Passau. Wat een mooie rustige locatie. Alles netjes en schoon, gelegen aan eind van een weg, tegen een heuvel. Voor een warme dag zeker één dag langer blijven. Camping beschikt over een zonne weide aan een zwemvijver.
Camping niets mis mee. Met 4 gr was het wat fris aan het zwem /vis meer. Ook prima voor doorreis plek. Prijs is wat gedateerd voor één nacht met stroom € 35,00.
Al is het 11 mei, hek op slot en geen activiteiten te bekennen.
Kan geen sterren geven. Geen camping / camperplaatsen in gebruik.
Zeer goed en net verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg. Modern sanitaire voorzieningen. Met ACSI kaart € 22,20 meer dan waard. Zet het dan ook in de app in plaats van 19.60.
Wat een rustig camper plek, in natuur gebied. Heerlijk zwembad, zeker bij 35 gr plus. Je staat wel in de zon, bomen zijn nog niet groot genoeg. Vriendelijk beheer en wat outdoor activiteiten op het landgoed. 2 Nachten, 2 personen en stroom betaald a €32.00.
Camping, ontvangt, uitzicht, sanitair ed allemaal prima. Echter sinds vorig jaar geen ACSI deelnemer meer.. Daarmee de prijs fink aangepast. Betaalde één nacht, 2 personen en stroom € 34,40 en dat in half mei. (in app staat € 24,00) Vind dat ik dit wel moet melden.
Vandaag op doorreis, zondag 30/1 en nog steeds gesloten. Gemiste stop.
Mooie, rustige maar levendige SVR camping. Zeer vriendelijke beheerder met veel dieren om het campeerterrein. De waterbuffels op stal en in het land en in de aanwezige landwinkel vlees van deze dieren en andere streek producten. Je staat op ruime plaatsen in een rond met in het midden een oude boomstam uit het dorp. Schoon toilet en warme douche nog in laatste afbouw fase. Nog geen 10 maar komt er
Sitecode: 52099
Zeer vriendelijke ontvangst. Ondanks corona tijd en "Hemelvaarts weekeinde" bereid een andere plaats toe te wijzen en nog wel aan het water ook. Jammer geen vrije internet. Mooi lang weekend aan een levendige water rond eiland. 🏖️🏖️
Wat een mooie plek bij zomerse dagen, met strand aan de dijk. Bij mínder weer veel wind van af het water. Toch blijft het mooi, er is veel te zien, vooral de grotere schepen die de hele dag af en aan varen. Voorzieningen erg netjes en dat voor € 11.00. Wees op tijd, van de 3 dagen 2 vol.