@WALTER-COPPE
Lid van Campercontact sinds 2020
too big, too crowdy, too messy when it rains. wel vlak bij het strand. zorg dat je fietsen bij hebt om naar het stadje te gaan.
basic cp maar enkel open vanaf 15u? ze willen duidelijk zo veel mogelijk volk op de camping, die ook goed is.
vlakbij het zeer toeristische dorp. rustig slapen.
het verbaast me dat deze cp niet meer bezoek krijgt. alles voorzien. enkel water lukt niet toen wij er waren.
spijtig dat deze plaats misbruikt wordt door 'permanente' franse camperaars,die zich deze plaats toeeigenen. vlak naast school. veel brommerkes in de dag.
mooie camping tussen de pijnbomen. spijtig genoeg heel nauw en hierdoor raakten we een andere incheckende gast

Deze site bestaat nog wel. Sommigen doen hun mond niet open om het te vragen. Weerom was het een fijne ervaring met een prachtig uitzicht. Dhr en Mevr Basset zijn nu op pensioen maar ontvangen nog steeds gasten op hun terrein midden in de wijngaarden. Kom naar de stilte luisteren.
leuke locatie, rustig.
Sitecode: 20234
camperpark was volzet en online reservatie ging dus niet. Dus zomaar vertrokken. Onderweg fout online geboekt op de camping van de zelfde eigenaar. Omboeking keurig telefonisch geregeld door vriendelijke dame. vriendelijk onthaal. alle faciliteiten. straat uit en je staat aan zee. lekker wandelen in de zeebries.

In een covid19 jaar was het hier bijzonder rustig. Zeer geprivatiseerde plaatsjes waar je lekker ongestoord kan genieten van de groene aanleg. Wel wat lawaai van grote baan en trein. Cafetaria biedt pizza en beperkte kaart aan democratische prijsjes. Broodjesdienst vers van de bakker. Wij stonden op het uiteinde waar we alleen waren en de honden op advies van de eigenaar gerust los konden lopen.

ruime nette camping met zwembad aan grote visvkjver gelegen waar je met de hond kan wandelen. kleine bar. niet om lang te verblijven maar op trektocht ideaal en rystig gelegen vlakbij Laon.

Prima nieuwe cp aan prachtig park met vijver. Beetje verkeer maar ‘s vanaf zonsondergang stil.
Leuke kleine cp niet ver van Oradour s/Glane en 15min van Mortémart, één van de plus beuax villages de France. Electriciteit met jeton voor 55min. Voor de rest heel rustig.
Fantastische nieuwe cp. Supergrote plaatsen. Uitgebaat door Camping Park.fr. Nieuwe organisatie. Reservatie mogelijk. Ook al ben je niet lid, wordt je dat direct aan de electronische incheckpaal. Je krijgt een pasje dat je bij je volgende bezoek aan een cp van dezelfde groep gebruikt. Centrum 5min. 12€,als je kijkt wat je krijgt. :-) waarom een slechte quote geven als je moet betalen. Aanrader!
Bij nat weer ben je beter dat je op de grind parking gaat staan want anders zou je wel eens durven vastrijden in het gras(modder). Niet zo rustig maar doenbaar. Ligt naast de camping munipale.
Zeer rustig gelegen naast een beekje en achter kleine villatjes. Kleine weide vooraan. Servicestation. Vlakbij Gerberoy, één van de “les plus beaux villages de France”.
Lawaaierig. Vlakbij spoor, drukke straat. Ook voor even parkeren zelfde tarief
Zeer grote camperplaats. niet zo gezellig. Betalend. Vlakbij stadje. Wel randweg achter. Wij hebben hier niet overnacht.
Sitecode: 2031
Moeilijk manouvreren als parking vol staat met gewone voertuigen; 3eur min prijs, bezoek stadje zeer zeker waard
Leuke kleinschalige gemeentecamping met grote percelen. Ook met minder goed weer kan je niet vastrijden want je plaatst de camper met de voorwielen op de asfalt. 20€ voor 2 personen, 2 honden en elektriciteit. Tevoet 15min tot aan het dorp. Zelfs eind oktober relatief populair.
Ruime plaatsen. Sanistation waarvoor je een jeton nodig hebt is ok, maar geldafzetterij. 5€ , doe dus the full option. Toilet ledigen is gratis.
Grote parking. stofferig. Veel passage want mix parking. Goed om stadje te bezoeken maar geen goeie overnachtingsplaats. Water niet gevonden.
Grote plaats voor meerdere campers bij wijnboer. Gelegen naast grote weg die nogal wat ‘geruis’ meebrengt maar niet echt stoort. Grote weide voor de kinderen of de hond te latenspelen. Is in feite een oude watermolen. Natuurlijk kan je lokaal de crement of wijnen proeven en kopen.
Vlak bij het dorpje Redu, gekend sinds de jaren 80 voor zijn talrijke boekenwinkeltjes. Dorp met 500 inwoners en 300000 bezoekers.CP is groot maar zonder voorzieiningen en licht hellend,dus haal de wielkeggen maar boven. Loop zeker eens rond en geniet van de terrasjes of restaurantjes. Zeer rustig ‘s nachts.
Bakker, slager en supermarkt op 5min wandelen. ..Einde van de straat. Zeer rustig 's nachts. In de dag verkeer. Dorpje heeft ook abdij.
Toppertje in de regio. Rustig, goedkoop, incl electriciteit.
Prima camping op het einde van het seizoen , 1 november, bezocht voor 1 nacht omdat alle camperplaatsen vol zaten. 31€ voor 2 pers, camper, electr, en 2 huisdieren incl fles cider. Directe toegang tot strand. Ook onze plaats gaf zicht op zee. Heerlijk die laatste zonnestralen van het jaar.
Sitecode: 19111
Ontvangst nogal stuurs maar betert snel als je met de eigenares praat. Vrije staan waar je wil. Was voor ons doortrekcamping op weg naar Kroatie. Mooi en netjes. Ligt midden in woonwijk.
Een zeer mooie plaats vlakbij het kasteel en de tuinen. Bij aankomen bewust ons wat weg gezet van enkele caravans (Roma?). En ja, ook wij kregen om 3.30 ons dosis jongeren die gedurende een half uur lazarus en met wild gekrijs over de parking liepen. Dus niet zo'n goeie nacht.
Ik geef toch een 10. Je merkt wel dat de camperaars, die wij altijd tegenkomen, vriendelijk en gedienstig zijn, strenger worden. Nou, strenger neen, ze willen simpel niet dat de campingterroristen het boeltje afbreken. Wij komen hier al enkele jaren en vinden hier rust, toch wel luxe.
Zeer mooie en goed aangelegde camping voor winter-en zomervakantie. Op loopafstand van kabelbaan naar 2400 mtr. In de zomer ook zwembad. Ook sauna voor de koude winter. Vriendelijk personeel en nederlands onthaal. Redelijk groot restaurant. Ook kleine shop voor eten. Ideaal in de zomer op weg naar slovenie of kroatie.
Leuke cp. Alles voorhanden. Wel druk, zelfs in de week begin mei. Stadje zeer zeker de moeite waard.
Cool, calm, free, beautiful, panorama... Wat kan je meer wensen?
Voor de rust moet je hier niet zijn. Vlakbij groot kruispunt maar de cp ligt wel iets weg. Ook de bioscoop, de brico... en het circus de France dat vlakvoor opgesteld staat doet me vragen stellen over de rust. Toch wagen we het erop. Voor de rest jetons 3€ voor 6u stroom. Overnachten 9€. Morgen de oude binnenstad bezoeken.
Zeer grote ,rustige en goed aangelegde CP. Geen stroom. 5,5€ voor 24 u. Stadje is enkele stappen weg en zeer zeker de moeite om te bezoeken. Wel buiten de CP losplaats.
Grote camperplaats zonder electro. Maar rustig. Vlak naast voetbalterrein. Geasfalteerd. Grasveld en speelterrein voor kinderen.
Sitecode: 20334
Correct, clean maar nu niet direct goedkoop, zelfs niet buiten het seizoen. Voor deze prijs gratis water en lozen. Ligt aan de rand van een bos waar de hondjes uitgelaten kunnen worden. Wij kwamen hier terecht omdat de camperplaats in Brugge volzet was, die trouwens bijna dezelfde prijs heeft. In feite staan we dan hier wel beter.
Kleine camping-camperplaats. Alles voorhanden. Rustig. Ideaal op weg naar Slovenie of Kroatie.
Topplatz, dat is het en daar horen ze bij. Net, vriendelijk, goed systeem met electronische incheck. Prijs is gerechtvaardigd.
Zeer druk door het mondaine pittoreske plaatsje. Wij verbleven in Murs op de camping municipale die in het voorseizoen bijna leeg was...we stonden met 4 op een hele camping
Volg de pijlen van de okerfabriek want anders zal je meer pijlen tegenkomen die campers verbieden. Met de gps wordt je nl naar de verkeerde kant van het dorp gestuurd.
Leuk aan canal de Bourgogne
Super, rustig, vlak achter Post en Brandweer, en naast kanaal
Is nu niet de droom om te verblijven maar is netjes en vrij rustig. We gaan overnachten. Lozen en vullen water mogelijk. Was begin april 2015; redelijk wat passanten voor lozen en vullen maar geen overnachters
Wij stonden hier in mei 2014 met zo'n 10 campers. Alle voorzieningen. Lekkere wijn! Op 2 min van het favoriete stadje van de fransen. Eén van de mooiste dorpen in Frankrijk.
Sitecode: 21950
Vlak naast de camping bevindt zich de camperplaats die zeeeeer netjes is. Ieder perceel heeft een plek gras en de plaats van de camper is verhard net zoals iedere camper over elektriciteitsaansluitinhmg beschikt. Lozen en vullen van water vuilnisplek is beschikbaar. Betalen met visakaart geen cash. De camping vlak ernaast 50mtr heeft een bistro waar je een hapje kan eten aan democratische prijsjes. Minpunt wifi werkt niet op ipad maar is geen drama.
Denderend kan je het niet noemen. Sommige plaatsen redelijk hellend. Niets van voorziening. 'S morgens wordt je uit je bed geklopt want dan komen ze innen. Wel vlakbij stadje-10min wandelen. Mooi uitzicht. Wees op tijd om 16u staat alles vol.
Kei cool, rustig, netjes.
Grote plaats. Kunnen zeker 50 campers. Vlakbij vestigingsmuur en stade. In. De buurt lekker wandelen langs vestingsmuren.wij hebben enkel geparkeerd om het stadje te bezoeken.
Ok geen grote luxe maar toch heerlijk geslapen. 'S nacht geen passage en is ook niet echt druk. Sanizuil bij inrit.
Pasen 2014 na een bezoek aan de abdij overnachtten we hier. Zeer stil.