@WFransL
- 2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Zeer mooie plek zeker als het niet druk is. Vandaag staat het hutje mutje vol maar volgens CamperContact zouden er bij inchecken maar 6 campers hebben gestaan. Dat wil zeggen dat er minimaal 4 niet betaald hebben. Excuses die we hoorden; er is geen stroom, water, etc dus waarom betalen voor nul service, en ik snap de Nederlandse App om te betalen niet of wil die niet installeren. Moet er dan over een slagboom komen voordat er betaald wordt?
Een vrijdag avond. Nederlandse dealers. Zeer jonge meisjes die naast je camper stiekem shots drinken. Keiharde muziek. We zijn weggegaan.
2023

4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Ook in de winter prima plek, met fijne douche. Vriendelijke eigenaren die ons de plek wezen waar vaak elanden te zien zijn. En inderdaad, we hebben er één gezien!
Ook in de winter een fantastisch mooie plek als er verse sneeuw gevallen is. De parkeerplaats zelf wordt niet sneeuwvrij gemaakt, de weggetjes ernaartoe wel enigszins, zodat de huizen bereikbaar zijn. Je staat beschut tussen de bomen en mooi vlak, wij waren er nu alleen. Met vriendelijke "locals" die op de sneeuwschuif-quad of op de fiets met hun hond een praatje komen maken.
2022
3 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden