@WHansKon
- 2008
Helemaal eens met eerdere reviews. in 2026 nog even fijne camping.
Wat een heerlijk ruime camping. Even de brug oversteken en je bent in het leuke Beaugency. Voorzieningen zijn prima: leuke snackbar (open vanaf 17 uur) aan de oever van de Loire, met zicht op de stad. Niks mis met het sanitair, hooguit tijd voor een verfje over de deuren.
Idem op 7 mei. Vertrekkende medewerker zegt dat ze vrijdag open gaan.
Verloederd park met stacaravans en een paar kampeerplaatsen. Als enig pluspunt een binnenzwembad.
Sitecode: 81983
Gesloten aangetroffen op 28/10, kennelijk al even en onmiskenbaar voor de rest van het seizoen.
Sluit me aan bij alle positieve reviews. En, voor de sufferds die het zwembad niet konden vinden: even om het huis heen lopen, daar is ook een speeltuintje.
Mooie, ruime camping met goed sanitair. Nieuwe, heel vriendelijke en behulpzame Franse eigenaren. Goed voorziene minimarket in Pont St Mamet op 2 km. prachtige uitgezette wandelingen.
Prachtige camping, ruime plaatsen, prachtig sanitair, prima restaurant (weekend), vriendelijk beheer. in laagseizoen heel lage bezetting. Mooie fiets- en wandelomgeving, stadje La Chàtre op ca. 2 km. Op zaterdag uitstekende markt.
Prima camping, vriendelijk beheer, heel goedkoop en toch goed verzorgd.