@WImB1
Eens met eerdere reviews. Mooie grote plaatsen en een fijn zwembad! Echter, als het hier hard regent of geregend heeft, zijn er veel grote plassen en blubber. Ook zou het fijn zijn als er wat meer aandacht wordt besteed aan de begroeiing en het snoeien van bomen en struiken.
Camping Abermarlais is een erg mooie en rustige camping, ruime plaatsen, schoon en mooi sanitair. Tania en Stephen hebben er iets moois van gemaakt. De omgeving nodigt uit om te gaan fietsen. Leuke stop in Llandovery om te lunchen, the Bear Inn en om de ruïne van het kasteel te bekijken.
Waren hier 2 nachten met onze camper, mooie ruime plekken in prachtige omgeving en veel plaatsen met mooi uitzicht op de baai. Omgeving goed geschikt om te fietsen. Sanitair van de camping matig, weinig toiletten en achterstallig onderhoud. Veel huurtenten en mobil-homes die o.i. erg dicht op elkaar staan.
Grote camping, in tegenstelling tot de vele positieve reviews is de onze minder positief. Zwembad al dicht, vreemde manier van plaatstoewijzing. Prijs aan de hoge kant, ook het brood is duur. En de manier om het brood te bestellen is omslachtig. Gezien de prijs mag het sanitair beter en schoonmaak laat wat te wensen over. Volgens protocol ( Corona ) wordt er 2x per dag schoongemaakt, dit is niet terug te zien. Ligging camping is mooi en rustig.
Goede camping met fijn zwembad. Jammer dat je de weg goed hoort en m.n. in de avond geluid van goederen treinen. Helaas geen broodjes service ( einde seizoen ) Winkels op ruime afstand. Wel mooi gelegen, fietsroute vlak bij, langs de Rhone. Vriendelijk personee.l